SOCIETĂȚI SECRETE ȘI STRATEGII SATANICE

Dintre toate formele de organizare și conducere, cea mai rafinată dar și cea mai întunecată (la propriu și la figurat) este societatea secretă. Însăși împărăția demonică a diavolului este de fapt o societate secretă care operează sub acoperire. Societățile secrete sunt organisme funcționale, cu scopuri bine definite și strategii pe termen lung (vorbim chiar de sute de ani). Persoanele care compun o asemenea instituție (un fel de a-i spune) sunt însuflețite de spiritul puterii de a domina suprem umanitatea și de a-i determina viitorul.

Cel mai grav, însă, este faptul că acești demnitari ai puterii sunt ei înșiși seduși și controlați de diavolul. Astfel și implicit, scopurile lui devin, puțin cosmetizate, scopurile lor. Atunci când vorbim de grupul Bilderberg, format din cele mai distinse personalități politice, bancare, corporative, intelectuale și media, vorbim despre mecanismul de suprafață a unui sistem vechi, bine organizat și lipsit de scrupule. Practic, acești moguli nu sunt altceva decât pârghiile de moment ale conspirației. Cu alte cuvinte, societatea secretă există în straturi, cu cât mai la interior cu atât mai nevăzute, deci mai secrete.

Pe cât am studiat, sunt trei dimensiuni de acaparare și exercitare a controlului global.

Mai întâi, perpetuarea nucleului societății secrete care îi asigură existența din generație în generație. Cum spuneam, o asemenea societate își asigură continuitatea idealurilor sale prin recrutarea, cred eu ocultă a cadrelor ei cele mai selecte. Elementul mistic, satanic este absolut esențial. Cum s-a întâmplat cu Iuda vânzătorul acum două mii de ani, în acești oameni intră necuratul! Loialitatea lor nu mai ține neapărat de interesele personale cât de o posedare diabolică.

A doua dimensiune în care societatea secretă își desfășoară activitatea  este cea vizibilă. Infiltrarea sa în spațiile politice, culturale, economice, științifice, tehnologice și jurnalistice este pâinea și cuțitul societății secrete. Pentru camuflarea identității sale, toate aceste demersuri sunt jumătate publice – jumătate secrete, unele vizibile – altele ascunse, unii la vedere – alții în culise. Populația este manipulată din toate părțile (masonii pot fi și democrați și republicani…), aranjamentele și permutările sunt prea multe, iar conspiraționiștii sunt lăsați să zburde aproape nestingheriți – întru discreditarea lor – prin acest labirint volatil. În tot acest timp, încet (societățile secrete sunt create pe principiul răbdării) dar sigur, polițele și agenda le sunt implementate în conștiința maselor, în legislația națiunilor, în cronologia globală a evenimentelor.

A treia dimensiune de operațiuni ale societății secrete este conflictul spiritual. În mod simplificat, avem de-a face cu lupta dintre Dumnezeu și diavol, bine și rău, Împărăția Luminii și cea a întunericului. În Epistola către Efeseni, apostolul Pavel dă la o parte cortina dincolo de care se poate percepe monstruozitatea societății secrete în forma ei reală.

Efeseni 1:19-22 ”… nemărginita mărime a puterii Sale, după lucrarea puterii tăriei Lui, pe care a desfăşurat-o în Hristos, prin faptul că L-a înviat din morţi şi L-a pus să şadă la dreapta Sa, în locurile cereşti, mai presus de orice domnie, de orice stăpânire, de orice putere, de orice dregătorie şi de orice nume care se poate numi, nu numai în veacul acesta, ci şi în cel viitor. El I-a pus totul sub picioare şi L-a dat căpetenie peste toate lucrurile, Bisericii…”

Efeseni 2:6 ”El ne-a înviat împreună şi ne-a pus să şedem împreună în locurile cereşti, în Hristos Isus…”

Efeseni 6:11-12 ”Îmbrăcaţi-vă cu toată armura lui Dumnezeu, ca să puteţi ţine piept împotriva uneltirilor diavolului. Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii şi sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii care sunt în locurile cereşti.”

Efeseni 3:10 ”… pentru ca domniile şi stăpânirile din locurile cereşti să cunoască azi, prin Biserică, înţelepciunea nespus de felurită a lui Dumnezeu…”

Adevărata societate secretă este în locurile cerești, adică în dimensiunea spirituală. În Hristos, noi suntem în locurile cerești din punct de vedere spiritual. Acolo se desfășoară adevăratul război! Acolo se câștigă biruința! Prin însăși natura ei, Biserica Domnului este cel mai mare inamic al societății secrete! Ce face lumea – care ”zace în cel rău” – cu inamicii ei? Îi urăște și îi persecută! Ce face Biserica? Propovăduiește adevărul și salvarea sufletelor din acest imperiu tenebros, babelic. Sistemul Babel are nevoie de un pământ ca o țară, un popor și o limbă și un conducător. Acesta este idealul societății secrete. Acesta este și idealul Împărăției lui Dumnezeu! Diferența este că societatea secretă vrea să își atingă acest scop în mod subversiv și pentru ca să distrugă umanitatea. Hristos va birui prin oferta deschisă a iubirii Sale jertfitoare și libertatea de conștiință a omului!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

14 răspunsuri sa “SOCIETĂȚI SECRETE ȘI STRATEGII SATANICE”

 1. Sa nu va mirati daca s-au facut recrutari si din sfera unor Adunari bisericesti. Au existat in trecut si continua – cum ati mentionat mai sus ; -au scopuri bine definite si strategii pe termen lung- Astia stau bine la capitolul :Rabdare. ––Multi dinre ei sunt Gaste – Abia cand ajunge cineva la loja 33 , i se prezinta de catre sionisti , adevarata cauza suprema….pt instaurarea anticristului. Este adevarat ca aceasta Jungla diabolica , nu va birui niciodata Intelepciunea nespus de felurita , a lui Dumnezeu prin Biserica SA….- Dar, ce bine ar prinde sa mai punem reflecorul si prin ograda noastra .

 2. Draga frate Cristian,

  Prin articolul de fata ati atins un subiect mult discutabil. Vorbesc in felul in care vorbesc, deoarece sunt multe aspecte ce trebuiesc avute in vedere, ignoranta sau intelegerea gresita intr-un singur punct ne pot conduce pe o cale gresita, chiar la rastalmacirea adevarului.
  Prin permisiunea Dvs. indraznesc sa postez cateva pareri personale pe aceasta tema.
  Elementul principal, ce trebuie recunoscut, este faptul ca vorbim despre un amalgam, amestecatura a lucrurilor. Tema de fata este una dezbatuta atat de cei din lume (vezi Alex Jones), Biserica Adventista (vezi Walter Veith), Biserica Penticostala (dovada articolul Dvs. de fata), precum si de alte Biserici. Cuvantul lui Dumnezeu ne invata, ca nu exista nici o legatura intre Hristos si Belial, intre lumina si intuneric. Totusi, parca intelesi intre ei, oameni lumesti si credinciosi vorbesc acelasi lucru. Unde este adevarul? Stim ca credinta fiecaruia dintre noi este definita de invatatura ce am primit-o. Vorbesc in sensul bun al cuvantului, nu despre crezuri false, ci despre credinta ce o lucreaza Dumnezeu in noi, prin Fiul Sau Isus Hristos. Lucruri care la prima vedere pot defini pareri total opuse in timp se pot dovedi ca si aratand spre acelasi adevar. Din aceasta pricina ne vorbeste Dumnezeu despre unirea credintei, despre luminarea noastra. Important este sa umblam la fel, in lucrurile in care avem aceasi parere. Dar cum poate avea un om firesc, si scot in evidenta ca exemplu pe Alex Jones, o parere si intelegere duhovniceasca? Sau reversul medaliei, cum poate un om duhovnicesc accepta vederea unui om firesc? Aceste doua intrebari, retorice, ne intaresc in a aborda lucrurile doar dintr-un singur punc de vedere, Cuvantul lui Dumnezeu. Glasul celor din lume fiind doar strigatele celor pe calea pierzarii, cari nu stiu ce sa faca la urletul valurilor, la vederea necazului ce se apropie.
  Intr-adevar Biblia ne invata, ca in zilele din urma va fi un om al faradelegii, fiul pierzarii, care se va ridica mai presus de tot ce se numeste Dumnezeu, dandu-se drept Dumnezeu, venind inaintea oamenilor cu semne si minuni. Despre el a vorbit Pavel cand era in Tesalonic, le-a scris si in epistola sa. La fel a fost descoperit lui Ioan de catre inger, cand era in Patmos, din pricina Cuvantului lui Dumnezeu, si apoi el le-a scris intr-o carte, cea a Apocalipsei. Un om, nu o institutie, nu societati. Acest om va fi nimicit la venirea Domnului Isus, prin suflarea gurii Sale. Cand o sa apara el timpul ramas pana la venirea Domnului se va rezuma la lungimea vietii unui om. Faptul ca aducem in discutie organizatii omenesti, in implinirea planului lui Dumnezeu, este la locul lui, chiar Dumnezeu face astfel de referiri (imparatii, Babilon), si cand nu este vorba despre Imparatia Lui, care nu se vede cu ochii, fiind in inimile oamenilor, sau despre Biserica, vorbind despre acelasi lucru, este vorba despre lucrarea Diavolului, in fiii intunericului. Planul Diavolului, conform descoperirii Tatalui, este sa supuna tot pamantul in slujba lui. Acest lucru a fost inceput in gradina Edenului, prin abaterea omului de la ascultarea de Dumnezeu.
  Daca am inteles bine, sper ca nu gresesc, nu sunteti adeptul predestinarii. Totusi, v-as ruga frumos, chiar daca sunt de alta parere, sa ma acceptati asa cum sunt, si sa lasati cuvintele mele neschimbate.
  Conceptia noastra despre Dumnezeu, oricat de mare credinta am avea, precum si cunoasterea planurilor Lui, este limitata. Cunoastem, proorocim, intelegem, vedem, auzim in parte. Avem parte de lucruri cu masura, in felul in care ne este dat de Dumnezeu. Cine a auzit tunetul puternic al lucrarilor Lui? Cine cunoaste fiecare luminator al cerului pe nume? Pentru ca inaintea Lui fiecare are nume. El ii cheama, si nici unul nu lipseste. In Biblie, Vechiul si Noul Testament, ne-a relevat voia Lui. Ni le-a dat ca sa ne invete, mustre, indrepte, ca sa fie mangaiere, sa avem nadejde pentru mantuirea sufletelor noastre. Cititorul atent poate observa pasaje care contrazic conceptia globala, notiunea de gramada (a se intelege toata lumea). Exemplu graitor este nasterea lui Isac, comparata cu cea a lui Ismael. O nastere la fel de fireasca, dar in urma unei fagaduinte. La fel si in cazul lui Esau, frate geaman cu Esau. Fiind prevestit lui Rebeca ca cel mai mic cu drepturi de intai nascut. Doua popoare randuite de Dumnezeu, fiecare ca sa aiba destinul lui propriu. Iata, alegerea divina a evreilor.
  Cineva va spune: „Da, dar asta era pentru vremea Legii, noi traim in vremea harului”. Foarte adevarat. Dar sa tinem cont de urmatoarele:
  1. in vremurile trecute, adica pe vremea Legii, El a lasat Neamurile in voia lor;
  2. pana la Ioan Botezatorul popor al Domnului insemna tot ce se cobora (a se intelege era nascut) din Israel;
  3. insusi Domnul Isus a facut distinctie intre copiii trupesti si copiii duhovnicesti;
  4. tot Domnul Isus a vorbit despre o ramasita, ucenicilor Sai, cand a spus norodului pilda samanatorului, ca ei fiind dintre cei alesi de Dumnezeu Tatal, carora le-a fost dat sa inteleaga, sa aiba ochi de vazut, si urechi de auzit;
  5. Ioan, in evanghelia sa, depune prin Duhul Sfant aceasi marturie, ca nu au crezut pentru ca Dumnezeu le-a impietrit inima, ca sa se implineasca cele vestite de El, prin proorocul Isaia.
  Da, Isaia a vazut slava Lui, intr-o vedenie. L-a vazut in Templul Sau ceresc, unde a intrat Domnul nostru. Si cand a pus intrebarea, Tatal catre Fiul, „Cine va merge pentru Noi?”, el a spus: „Iata-ma, trimite-ma”. Dumnezeu a spus: Du-te, si impietreste inima acestui popor, fa-l tare de urechi, orb ca sa nu vada, si acest lucru pana ce tara ramane pustie. Cuvinte care se refereau nu la pustiirea babiloniana, ci romana, perioada harului. Lor, evreilor trupesti, Dumnezeu le-a randuit istoria pentru vremea harului. O impietrire in parte, pana va intra numarul deplin al Neamurilor. Apoi, va veni Izbavitorul din Sion, cel ceresc, si va indeparta toata nelegiuirea dela Iacov, va incheia noul legamant cu toti evreii trupesti, se va implini cuvantul vestit lui Ezechiel: oasele s-au apropiat unele de altele, le-au crescut vine, a intrat Duhul Sfant in ei, si au inviat. Dar, pana sa se implineasca aceste lucruri, El ne-a chemat si dintre Neamuri, scria Pavel catre Romani. Nu a scris „a chemat toate neamurile”. Trebuie facuta deosebire intre chemarea dintre toate neamurile si chemarea tuturor celor nascuti trupeste ca neamuri. Astfel, acceptand pe Dumnezeu in planul Lui, incepem sa pricepem adevarul din Apocalipsa: „Toti cei a caror nume nu a fost scris in cartea vietii Mielului i se vor inchina”.
  Altfel nu se poate, fara predestinare nu exista adevar in cartea Apocalipsei. Si stim, ca oricine va scoate sau va adauga la aceasta carte, Dumnezeu ii va scoate numele din cartea vietii, si ii va lua dreptul de la pomul vietii.
  Si pentru ca credinta noastra sa fie stralucitoare in toata splendoarea lui, ca lumina stelelor, si intelepciunea Celui care singur este intelept sa se vada, vorbesc in felul urmator: Slova omoara, dar Duhul da viata. Sa fim atenti cum citim Scripturile. Cuvantul lui Dumnezeu nu se contrazice. Dumnezeu a iubit lumea in asa masura incat a dat pe singurul Sau Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, si vrea ca toti oamenii sa fie mantuiti. Dar, nu vor fi mantuiti decat prin credinta, si aceasta este darul Lui. Vointa si infaptuirea vin de la El, pentru ca nu este nici unul care sa caute cu tot dinadinsul pe Dumnezeu. In ziua aceea nimeni nu se va lauda ca a vrut sau n-a vrut. El lucreaza totul in toti. Sunt doua aspecte la care unii oameni se impotmolesc: mantuirea prin credinta, ca si cum oricui ii este dat, lucru neadevarat, si vointa omeneasca, ca si cum ar atarna de om. Cel din urma atarna tot de Dumnezeu, nimeni nu poate ajunge la mantuire fara voia Lui. Omul doar umbla in cele puse de El inaintea lui, fie cu cuvantul sau cu fapta.
  Asa este biruinta credinciosilor, al celor de pe marea de sticla. Biruitori prin sangele Mielului, ai fiarei si icoanei ei.
  Conceptia de Babilon, din Apocalipsa, si noi stim ca acolo locuiesc fiarele pustiei, tara nu mai exista, este una duhovniceasca. Lumea, din care ne-a cheamat, conform celor scrise si in cartea lui Isaia, „Iesiti din Babilon, poporul Meu”, inseamna totalitatea celor lumesti, fiii intunericului, cum eram si noi odinioara, morti in pacatele noastre. Globalizarea este un semn puternic in vederea implinirii cuvintelor lui Dumnezeu. Faptul ca presedinti de stat isi randuiesc activitatea politica in acest sens, este o dovada clara, ca Diavolul lucreaza cu mari puteri, sa implineasca tot ce a vestit Dumnezeu. Esenta lucrurilor este ca noi, copiii lui Dumnezeu, sa ramanem constienti, ca am fost smulsi din imparatia intunericului, stramutati in Imparatia Fiului dragostei Lui, ca am fost chemati sa umblam dupa cele de sus si nu dupa cele de jos, ca sa strangem o comoara in ceruri, care nu vestejeste, molia n-o roade, rugina n-o manca, si nici hotii n-o sapa si fura. Comoara din vasele inimilor noastre este cea care se inmulteste pe zi ce trece, ne duce din putere in putere, si ne face mai mult ca biruitori.
  Interpretarile lumesti, cu societati secrete, conspiratii, etc…, prezentate de ex. de Alex Jones, intarite de oameni cum ar fi Walter Veith, prin incercarile sale sa sustina o doctrina falsa, a intrarii lui Hristos in Sfanta Sfintelor dupa un numar de ani, specificat in Scripturi, sunt irelevante, precum sunt si multe prezentari sau articole pe YouTube si intreaga retea web al internetului. Fel si fel de interpretari, fiecare incercand sa obtina ceva dela oameni. Cei lumesti pentru rasturnarea unor guverne sau sisteme de guvernare, credinciosii pentru dovedirea unei doctrine, sau incercarea disperata de a arata lumii ca Biblia este adevarata. Nu acesta este felul Lui de a lucra. Dumnezeu este unul al pacii, lucrarile Lui sunt doar credinciosie. Si El isi va dovedi din nou credinciosia fata de Israel, asa cum a fagaduit, fie ca am fost nascuti trupeste ca si evrei sau ca neamuri. El va trimite pe Fiul Sau curand. Sa cerem putere de la El, ca in ziua venirii Lui sa nu ramanem de rusine, sa nu fim gasiti goi. Sa fim credinciosi pana la moarte, si El ne va da cununa vietii.
  Tot ce v-am scris nu se doreste a fi o lamurire a lucrurilor, ci un indemn la o abordare clara si dreapta, care se face doar prin Cuvantul lui Dumnezeu, pentru ca oricine le citeste, in ziua Domnului, sa poata capata Luceafarul stralucitor de dimineata.
  Cu dragoste in Hristos.

  Iosif Baciu
  http://www.biruitorul.ro

 3. Draga frate Cristian,

  Te rog sa rectifici: „La fel si in cazul lui Esau, frate geaman cu Esau” cu „La fel si in cazul lui Iacov, frate geaman cu Esau”. Si sa nu postezi aceasta interventie.
  Multumesc foarte frumos pentru corectura.

  Iosif Baciu

  • Frate pastor Ionescu, cred ca trebuie dezbatute asemenea subiecte mai la obiect.Numai cunoscind bine dusmanul si tactica lui ,poti duce o lupta organizata si eficienta .Ma bucura faptul ca in sfirsit, la toata „teoria” si informatia existenta, in sfirsit am ajuns sa citesc si un punct de vedre duhovnicesc.Ma bucur si personal ,va multumesc.
   Din postarile citite, tare ma tem ca un lucru ne tine departe de cele ce stim, afirmam si vrem sa facem:
   -este foarte bine ca totul rezumam credintei ( si este corect) dar aproape nimeni nu vrea sa lamureasca si sa afirme despre credinta in ce conditii lucreaza aceasta, care este punctul forte ca aceasta credinta sa poata sa lucreze pentru crestinul care afirma ca o are? Ca daca este adevarat, atunci toate conditionarile din biblie devin posibile.In orice alte conditii vorbim doar de atributele lui Dumnezeu, sfintenia LUI, credinciosia LUI, dragostea LUI, bunatatea LUI, si toate cele sfinte si bune si perfecte.Toate acestea sunt ale lui Dumnezeu si este corect. Dar cerinta imperios necesara care ne conecteaza la toate atributele si binecuvintarile lui Dumnezeu nimeni nu le prea discuta. Si ma gindesc cu destula teama la cele mai neisemnate aspecte:
   -ca am credinta, cred.Dar oare cit este de „vie”?Ce ne tine noua credinta vie, ce o face sa nu o avem moarta?
   -ap Pavel ne indeamna sa ne cercetam daca mai suntem in credinta. Vreau sa cred ca este doar nuanta de traducere legat de „a fi in credinta”. Esenta ramine:o avem sau nu?
   -cine si ce interes are sa ne amageasca cu faptul ca in situatia pierderii credintei se poate redobindi cu atita usurinta?Sigur, se spune ca trebuie sa ne pocaim, sa ne regretam pacatele, sa stam cuminti pe ultima banca in adunare, si or mai fi.
   -daca sunt credincios, de ce aud ca pot pacatui ca doar sunt om?Ca nimeni nu este fara pacat,asa o fi, dar daca pacatuiesc dupa ce eu sunt in Hristos si Hristos in mine, cum se mai poate asa ceva?In aceasta situatie ce credinta am?
   Ma gindesc cite asemenea lucruri ne-au legat ochii ca lui Samson ca sa putem invirti linistiti la risnita lumii. Mult har si pace.

 4. O relevanta mai deosebita asupra acestui subiect , ne poate da Olimpian Ungherea , autorul fragmason de ritul york ,…- [ Cheia Secreta..etc ]

 5. Iosifbaciu cred ca ar fii bine sa faci un pic de lamurire cu predestinarea caci ai scris o amestecatura de lucruri si nu prea e clar ce ai vrut sa mentionezi cu predestinarea

  • Draga Pete,

   Tot ce am scris despre predestinare este adevarat, si fiecare cuvant se bazeaza pe credinta, si invatatura lui Dumnezeu. Mentionarea ei era necesara, si ma repet, deoarece fara predestinare nu exista adevar in cartea Apocalipsei. Versetul 8 din Cap. 13 este suficient de relevant. Oricine poate incerca sa explice insemnatatea acestui verset prin liber arbitru, si nu va reusi.
   Am zugravit in parte hotararile mai dinainte ale lui Dumnezeu, de-a cursul istoriei, cari sunt dovezi clare. Dar exista si altele, pomenesc ca exemplu doar pe Cir, randuit mai dinainte (v. cartea lui isaia), ca sa dea drumul prinsilor de razboi ai lui Iuda.
   Sunt deschis la dialog, si-mi pot sustine punctul de vedere. Dar am o singura rugaminte, fata de oricine care doreste sa discute cu mine pe aceasta tema: sa recunoasca, asa cum o fac si eu, ca a fost MORT in pacatele lui. Restul vine de la sine.
   Harul Domnului sa fie cu tine.

   Iosif Baciu

 6. Iosif este predestinare la slujbe ,anumite lucrari dar nu la mintuire frate, nu le amesteca ,Dumnezeu a oferit mintuirea la oricine numai omul sa vrea ,El este prea drept si bun ca sa predestineze pe cineva pentru iad si cu ce sintem noi mai speciali decit altii ca sa fim hotariti pentru rai .Dupa felul tau de gindire Dumnezeu ii mintuie cu forta chiar si pe cei ce nu doresc pentru ca sint predestinati pentru asa ceva, mai studiaza frate GBY

  • Draga Pete,

   In ce priveste slujbele, darurile, lucrarile, toate sunt prin harul lui Dumnezeu, care inseamna mantuirea oferita de El, prin Domnul Isus Hristos. Nu am amestecat nimic. Cand am vorbit de mantuire am facut acest lucru la modul general, intelegand tot ce obtine omul de la Dumnezeu prin harul Sau, abordand tema din radacina, nasterea din nou oferita de Tatal.
   Cat priveste ca ar fi cineva mai deosebit este afirmatia ta, eu asa ceva nu am scris, nici nu sustin. Toti se nasc pe acest pamant morti in pacatele lor, firesti. Toti au pacatuit, si sunt lipsiti de slava lui Dumnezeu.
   Iti scapa un lucru, si din acest motiv sustii liberul arbitru: El daruieste si vointa si infaptuirea.
   Cat priveste pe faraon este foarte luminos, a fost randuit sa fie un vas de manie.
   Si nici faptul ca Dumnezeu mantuieste cu forta nu am scris. Te rog sa fii mai atent la tot ce spui.
   Har si pace sfanta.

   Iosif Baciu

  • Dumnezeu a oferit mintuirea la orcine, spui tu frate Pete. Eu tare m-as bucura daca tu, faratele meu in Domnul ai putea sa ma lamuresti cum vine versetul 9 cu 22 din Romani? Ce ne facem daca Dumnezeu, fiindca voia sa-si arate minia si sa-si descopere puterea a suferit cu multa rabdare niste vase aale miniei facute pentru PIEIRE.(sublinierea imi apartine). S-apoi sa-mi spui ca aceste vase facute anume pentru pieire nu sunt predestinate, ca nu pot sa te cred. Har si pace.

 7. Nu stiu daca este de bine sau nu, dar am aflat ceva ce pentru mine este de mare noutate. O postez cu „copy”:
  „Istoria mai are multe mistere şi unul dintre acestea , absolut senzaţional, poate fi modul în care două popoare înrudite , traco-dacii şi romanii , care dominau lumea antică , au putut fi asmuţite unul împotriva celuilalt . Oare , întâmplător, vizionarul Indian Sundar Sing a prevestit , prin anii ’30, ca România va fi Noul Pămant al Făgăduinţei , iar Bucureştiul Noul Ierusalim ? In care se va afla Casa Popoarelor descrisă în Biblie şi realizată întocmai de Ceauşescu sub denumirea de Casa Poporului! ”
  Daca cineva mai are date referitor la proorociile lui Sundar Sing legat de Romania m-ar bucura mult.Oricum nu stiu ce sa cred.Sunt efectiv surprins Nici nu am limpede sursa de unde s-a inspirat cel care a scris cele preluate cu copy dintr-un material ceva mai istorico-politic..Recunosc ca nu am citit inca scrierile acestui frate indian, desi detin una dintre ele.
  In ultimul timp tot mai multe materiale legate de istoria pamintului si a poporului din zona romaneasca abunda si inunda piata.Oare care este misterul din spatele acestor afirmatii, foarte multe sustinute cu dovezi de netagaduit, adica materiale?Bunul Dumnezeu sa aiva mila de noi.Har si pace.

  • @ Mihail
   Noul Ierusalim e construit de domnul Isus.Cum poti sa crezi ca e Bucurestiul.Apoc.21 nu minte.
   Romania pamint al fagaduintei wawww
   Eu stiu ca va fi un cer nou si un pamint nou.
   N-am citit prof lui Sundar Sing ,dar daca el ar fi fost cel care ar fi profetit asa ceva NU POT SA CRED.

   • Iosif, eu nu am spus ca deja cred, am specificat ca sunt uimit, mai mult, eu sub nici o forma inca nu pot sa-mi permit sa discut despre profetii.Nu sunt nici macar peaproape.despre Sundar Sind am auzit numai lucruri deosebite.Incepind cu crestinarea lui si apoi viata dusa de el, o parte si prin Europa. Atit stiu. Despre ceea ce cred este mai greu de spus, dar ce stiu sigur ,este ca sunt crestin penticostal. Pentru aceasta am si intrebat ceea ce am intrebat.Mult har si pace.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: