POLITICĂLOȘIE

Christian Science Monitor atrage atenția asupra unui trend extrem de periculos, dar și dezgustător, în politica americană. Etichetele derogatorii la adresa președinților americani nu sunt noi. Recent, președintele Obama a intrat în colimatorul centurii biblice! Nu îi sunt suporter, admirator nici atât! Îl consider un om fără valori, adept al unei agende sinistre, tributar unui curent anti-american și devotat unui fel de șapcă socialistă cu moț capitalist (ca să aibă de unde deșira redistribuirea). Adăugându-i tinichelele legalizării căsătoriei între homosexuali, activismul pro-avort și faptul că este fumător, Obama nu este președintele meu.

Acestea fiind zise, nu pot fi de acord cu postările apărute recent pe barele de (ha,ha!) protecție ale mașinilor, prin care suntem sfătuiți să ne rugăm pentru președinte. Și ce, mă rog, să zicem? Psalmul 109:8! Nu e nevoie să vă repeziți după Biblii, iată citatul:

”Puţine să-i fie zilele la număr, şi slujba să i-o ia altul!”

I-auzi! Și ce credeți – ca să fie cât mai clar – că urmează? Mă refer, versetele următoare:

”Să-i rămână copiii orfani, şi nevasta sa, văduvă!”

Iacă unde mă pierd pe mine dreptacii (stângoșii s-au ținut și ei de aceleași mizerii, întrebați-l pe Bush… sau Sarah Palin)! Vor scandal? Treaba lor! Dar să lase Biblia în pace! Rostul ei este să ne arate Calea și să ne lumineze conștiința, nu să ne inspire afurisenii sau, mai rău, să incite la violență! Să mai adăugăm faptul că pe facebook a apărut un sondaj care întreabă dacă președintele merită să mai trăiască? Rușine!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

11 răspunsuri sa “POLITICĂLOȘIE”

 1. LA INCEPUT, NU-MI DADEAM EXACT SEAMA DESPRE DIFERENTA DINTRE CELE DOUA PARTIDE… IN TIMP, AM VAZUT CA REPUBLICANII SUNT VOTATI IN GENERAL DE CLASA BOGATASILOR DIN SUA IAR DEMOCRATII DE ZDROBITOAREA MAJORITATE A CELOR SARMANI…. PERSONAL, DESI AM CU CE SA-MI DUC ZILELE IN MOD SATISFACATOR, HAR DOMNULUI, BOGAT N-AM AJUNS… SI NICI NU SPER S-AJUNG VREODATA, EXCEPTAND DESIGUR VREUN CASTIG LA LOTO….DAR SI ASTA-I EXCLUS, CA DE ANI BUNI DE ZILE, NU MAI JOC, DECI NU AM NICI MACAR SANSA MINIMA…DE UNU LA UN MILION, SA SPUNEM…
  DAR, SLAVA DOMNULUI CA SUNTEM SANATOSI…

 2. Obama, „adept al unei agende sinistre, tributar unui curent anti-american și devotat unui fel de șapcă socialistă cu moț capitalist (ca să aibă de unde deșira redistribuirea). ”

  Bine spus! Ar trebui scrisa pe o lozinca!

 3. Pfuu dar stirea e veche rau, adica se intampla undeva in 2009

 4. De multe ori nu-mi acord timp suficient sa ma rog pentru mine, dar mai sa ma rog pentru Obama! 🙂 … Dar nici nu merg pana acolo incat sa-l blastam! I-si atrage el singur blestemul asupra lui prin agenda ce o propaga!
  Si, asa cum a-ti spus, nici eu nu sunt de acord cu folosirea versetelor din Scriptura ca „pietre de prastie”! Prin aceasta riscam sa ne facem vinovati de „luare in desert a Numelui Domnului”.
  Greseli fac si unii si altii, adica si republicanii dar si democratii! (Democratii gresesc ca inca exista ca partid! 😀 )

 5. NouaOrdineCrestina Răspunde 31 mai 2012 la 1:18 PM

  Cu o astfel de opozitie zanganitoare gen M.A.N.,Obama „al nostru” are toate sansele sa castige degajat si urmatorul „cincinal ” !. Refuzul la vot ramane o favoare pur ” prezidentiala „! .

 6. Versetele acelea au fost citite de un pastor la adresa altui pastor (acuzat de colaborationism cu comuniști), de la amvon… Am fost de fata…

 7. Chiar nu mai inteleg Trebuie sa ne rugam numai pentru oamenii buni? Nu ne invata biblia sa ne rugam pentru imparati ,dregatorii etc etc.Or e bun acel verset numai cind e vorba numai de cei de la Cultul Penticostal.De aia am ajuns aici ca nu ne-am rugat.De aia am ajuns aici ca noi ne-am departat de Dumnezeu si ne-a ingaduit un imparat care e asa cum vedem.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: