O COLIZIUNE INTERGALACTICĂ PESTE… 4 MILIARDE DE ANI!

Da, Împărate Nebucadnețar, spune-ne visul și ți-l tălmăcim!

Sincer să fiu, prezicerile astronomice și de orice alt fel ale savanților mă lasă rece. Nu sunt în stare, săracii, să descifreze lucruri pe care le pot vedea, pipăi și diseca, colo iaca peste cinci minute, darămite 4 miliarde de ani. Dar, dacă stai și te gândești bine, cine-i poate verifica. Ce m-a mulțumit cel mai mult este că, după previziunile dumnealor, poziția soarelui și a sistemului care îl înconjoară va fi modificată în urma coliziunii dintre Calea Lactee și Andromeda, dar aceasta nu va avea un impact dezastruos asupra vieții pe pământ… Mai rău o pățim un miliard de ani mai târziu (peste 5 miliarde de ani de-acum încolo), când se va stinge soarele. Asta dacă între timp nu ne izbește vreun asteroid sau vreo cometă, dacă nu se dezintegrează pătura de ozon, sau dacă nu ne distruge al treilea război mondial. Era să spun că până atunci sperăm să vină Domnul și să înoiască universul, dar mi-am amintit că savanții nu l-au găsit încă pe Dumnezeu…

Să nu se supere cititorii în stele, dar după cum înțeleg eu, trebuie și ei să-și justifice cumva activitatea. Mi-a plăcut de Nebucadnețar! Dacă sunteți în stare să-mi tălmăciți visurile, trebuie să mi le și reamintiți, pentru că… le-am uitat! Spre exemplu, i-aș ruga să-mi explice și mie… 4 miliarde de ani.

Știrea, AICI.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

3 răspunsuri sa “O COLIZIUNE INTERGALACTICĂ PESTE… 4 MILIARDE DE ANI!”

 1. Oamenii de stiinta de multe ori o dau in bara cu pronosticul meteorologic, de cateva zile, ce sa mai vorbim de…..4 miliarde de ani! 🙂

  • Da fr Ovidiu. Sa ne bucuram ca nu au dat-o in bara cu aeronautica si asta ca asta.Dar au nimerit-o cu iPod, o bijuterie ce sa mai zic. Abia acuma pot fratii sa nu se mai viziteze,ca doar se vad instant cu vorbirea. Partasie permanenta.
   Cit despre coliziunea intergalactica, m-am dumirit repede dupa un raspuns al fratelui Cornel Ilioi.Zice cam asa: unde este scris in biblie despre „coliziune intergalactica”? Nu este scris.Atunci m-am linistit. Har si pace.

 2. Este îngrijoratori numărul acelora cari nu cred in existenţa lui Dumnezeu,si vin cu multe explicaţi să dovedească necredinţa lori.Dar în zona noastră se inmulţeste numărul acelora cari au o credintă şi anume că pămîntul nu va peri şi prin foc va curăţit . Am avut prilejul chiar în zilele acestea să fiu întrebat de o persoană din întîmplare cînd ascultam o cîntare şi versetele acele cîntări zice că vom părăsi pămîntul şi vom pleca la ceruri. Si ea cu Biblia în mînă îmi zicea pămîntul nu va fii nimicit şi înoit şi aici noi o să trăim vejnic.
  Şi eu am răspunsi atunci acele versete Biblice nu sînt valabile pentru dumneavoastră că cerurile şi pamîntul sint pastrate pentru focul din ziua judecăti…şi cel ce va sedea pe scaun de judecata, pămintul şi cerul au fugit dinaintea lui şi nu sa găsit loc pentru ele. dar ea îmi răspunse O aceste versete nu asa trebuie înţelese şi crezute.
  Dar o altă cîntare zice şi eu asa cred Da groaznică va fii aceia zi. Şi mulţi fug de aceste gînduri şi amînă întoarcerea la Dumnezeu şi pocăinţa…Eu zic Doamne ajutăne să fim gata pentru aceia zii….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: