MARILE DILEME ALE MICROCHIP-IZĂRII

În primul rând, o dilemă de încredere. Pentru conveniența personală (să nu mai ai nevoie de chei, portofel etc.) ai încredere că guvernul nu va folosi tehnologia pentru a controla viața ta particulară?

Apoi, o dilemă medicală. Ești sigur că implantarea acestui corp străin în organism este absolut lipsită de contraindicații?

Mai mult, o dilemă spirituală. Biblia anticipează această înregimentare a populației în vederea facilitării unui guvern mondial controlat în mod absolut de anticrist. Consecințele pentru cei ce vor accepta semnul fiarei sunt veșnice, ireversibile și îngrozitoare.

Acest subiect de discuție (pe care l-am adus și-l voi aduce periodic în atenția dumneavoastră) nu este de domeniul științifico-fantasticului sau conspiraționismului. Tehnologia există, aplicațiile sunt dintre cele mai dezirabile, iar populația este – în umbra actelor de terorism din ultimii ani – coaptă.

Iată un segment dintr-o emisiune de știri reputabilă, care încă de acum câțiva ani descria cum va fi viața în SUA (și, probabil, în toată lumea) în 2017 (!):

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

9 răspunsuri sa “MARILE DILEME ALE MICROCHIP-IZĂRII”

 1. Fr. Ionescu,

  ca idee da, dar ca model nu este in concordanta cu ceea ce scrie in Apoc. 13 legat de acest subiect. Cuvintul ” semn „, vorbeste despre o inscriptie ( adica ceva scris ) si nu despre un obiect electronic, indiferent de, dimensiunea lui. Dupa parerea mea ” numele fiarei sau numarul numelui ei ” , nu este un cip electronic ci, este ceva mai complex. Ceva ce lumea nu cunoaste la ora actuala. Pina se va ajunge la ” semnul fiarei „, mai este multa paine de mancat. Semnul fiarei va fi un sigiliu satanic 100% , care din punct de vedere tehnic va functiona perfect, fara efecte negative ( pina se va varsa pe, pamant primul potir al maniei lui Dumnezeu ). Tocmai de aceea oamenii il vor accepta, mai ales ca semnul aplicat pe mana dreapta sau pe frunte va fi invizibil ochiului uman. Un aspect important la cronologia evenimentelor descrise la Apoc. 13, este ca acest Sistem Economic Mondial, nu se va institui decat dupa ce isi face aparitia Icoana Fiarei ( care va prinde viata si va incepe sa vorbeasca ). Oamenii vor comunica cu aceasta Icoana si dupa parerea mea ei vor primi informatii legat de tehnologia privind aplicarea acestui sistem la nivel mondial. Apoi acel sistem va merge in paralel cu cel vechi ( care va avea o perioada limitata de valabilitate ) pentru o perioada de timp, timp in care toti oamenii de pe planeta vor trebui sa se conformeze noului sistem. De ce spun ca vor merge in paralel, pentru o anumita perioada de timp ? Deoarece la momentul acela vor exista miliarde de oameni pe, planeta care nu vor putea fi integrati in sistem asa de repede.
  Voi reveni.

   • Fr. Ionescu,

    nu este complicat deloc. Mai cititi atent Apoc. 13 si urmariti evenimentele descrise din punct de vedere cronologic si insemnatatea celor scrise acolo. Ceea ce este in media la ora actuala ca si idee, este numai propaganda pentru a pregati terenul din punct de vedere psihologic. Ideea implantarii unui microcip in corpul uman la nivel mondial, cade din start , deoarece ei stiu ca un asemenea sistem nu va fi acceptat la scara larga, deoarece el are multe puncte negative. Iar daca statul ar putea monitoriza in felul acesta pe toti oamenii de pe, planeta, atunci un Hacker de ce nu ar putea monitoriza cipul unui general american de armata?
    Fr. Ionescu, mai citi si va documentati cum sta treaba cu cipul electronic si nu va lasati luat de valul propagandei. Exista si oameni necrestini care dezbat aceasta problema a ciparii oamenilor si care analizeaza laturi despre care crestinii nu vorbesc pe indelete. Dealtfel nici nu ai cum sa vorbesti despre asemenea probleme fara sa ai informatiile necesare.

  • Remus, aici nu mai este nici macar vorba despre ce contine implantul… Asta este o chestiune despre care n-o sa stim niciodata cu exactitate ceea ce ni s-a implantat…In primul rand ca prin implant nu ne vom mai deosebi de animale, controlul nostru va fi total din toate punctele de vedere, se va stii cu exactitate in ce punct din tara, continent sau glob, ne aflam
   Nu cred ca este cineva pe pamant – cu exceptia debiluilor mentali fara judecata, care sa doreasca sa poarte vreun implant. Este si o degradare umana, si o lipsa permanenta a intimitatii unei vieti omenesti.
   NU NE VOM MAI DEOSEBI DE ANIMALE SI VOM PUTEA FI CONTROLATI ORICAND SI ORIUNDE PE ACVEST PAMANT, ADICA VA FI O LIPSA PERMANENTA A UNUI MINIM DE LIBERTATE, CU CARE BUNUL DUMNEZEU NE-A DARUIT DE LA NASTERE PANA LA SFARSITUL VIETII PE PAMANT.

 2. Să fie oare acest microchip semnul propriu-zis al fiarei? Dacă vom mai fi pe pământ la vremea respectivă, cred că Duhul Sfânt ne va da putere de discernământ ca să facem deosebire între „convenienţa economică” oferită de microchip şi închinarea la fiară.

 3. NouaOrdineCrestina Răspunde 6 iunie 2012 la 8:06 PM

  . . . iar Obama ,dupa ce va fi din nou (re)inscaunat pe Tronul Veacului ,va trece sa infaptuiasca tot ce a planuit :http://www.youtube.com/watch?v=n6T5TFRlFY4&feature=related

 4. sa ne rugam Domnului sa ne tina tari pe cale si sa ne mariasca credinta ca sa nu cadem in aciasta capcana

 5. Stati linistiti caci exista si alte forme de control in afara de microcip. Iar Biblia vorbeste de un SEMN ( adica o inscriptie, ceva scris ) si nu de un obiect electronic, chiar daca este mic in dimensiuni. Pina cand va apare semnul fiarei, mai este de mancat ceva paine.

  http://www.google.de/url?sa=t&rct=j&q=nanorobotii%2C%20stirile%20protv&source=web&cd=1&sqi=2&ved=0CCIQFjAA&url=http%3A%2F%2Fm.stirileprotv.ro%2Findex.php%3Farticle_id%3D3296723&ei=7LxtUJSFPNCOswalm4HQDg&usg=AFQjCNHWZJTuXYWfYCk5tE75K4LZRGSpiQ

  Oamenii lucreaza ca sa descopere tot felul de lucruri, insa semnul fiarei va fi ceva deosebit, care se va realiza in colaborare cu Icoana Fiarei, iar pina va aparea Icoana Fiarei, mai este deasemenea de mancat ceva paine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: