DESCIFRAREA STRUCTURII GENETICE A COPIILOR ÎNAINTE DE NAȘTERE

Nu intru în detalii științifice, nu le înțeleg pe deplin. Dar înțeleg consecințele. Foarte devreme în perioda de sarcină, spune ARTICOLUL, noi și revoluționare teste genetice pot anticipa anumite defecte, inclusiv teribilul down sindrom. Dar și multe amănunte legate de identitatea noii ființe. Dincolo de dilemele morale legate de ceea ce se poate face cu informațiile obținute, eu cred că cel mai mare pericol va fi eliminarea prin avort a copiilor cu handicapuri. Dacă în societatea de azi este legal să avortezi doar pentru că, pur și simplu, nu dorești sarcina și copilul, închipuiți-vă numărul de crime care se va adăuga, cu motive… justificabile.

Jocul de-a ”dumnezeu” este fascinant pentru savanți. Dar, odată ajunse în mâna sistemelor și instituțiilor sociale fantomatice de filtrare a vieții (același lucru l-au încercat și naziștii), care sunt limitele pe care aceste ideologii tenebroase și le-ar autoimpune?

Orice civilizație în istoria omenirii și-a dat examenul nu pe câmpul de luptă, nu prin teritoriile cucerite și nici prin bogățiile acumulate. Examenul final este legat de gradul de cruzime pe care și-l permite  pentru purificarea acelei civilizații. Pentru că în orice eră istorică, acumularea demografică a trebuit să acomodeze și chiar să întrețină un număr de asemenea indezirabili. Suntem în pragul unei noi drame, de data aceasta globale, a unei societăți coapte pentru mânia lui Dumnezeu!

Un tânăr m-a întrebat deunăzi cu privire la câteva pasaje din cartea Judecători unde sunt descrise grafic atrocități petrecute în sânul poporului Israel. I-am răspuns fără să mă gândesc de două ori. Aparent, mai ales în acea perioadă istorică, Dumnezeu și-a abandonat poporul, lăsându-l în voia unor națiuni păgâne care l-au asuprit, uneori, zeci de ani. Cineva ar putea compătimi acel popor și ajunge la concluzia că nu are un Dumnezeu prea binevoitor. În realitate, citind acele întâmplări, nu poți decât să fii revoltat și să înțelegi necesitatea urgiei divine.

Iată de ce perioda de timp numită apocaliptic ”mânia lui Dumnezeu” este foarte aproape. Se umple potirul…

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

6 răspunsuri sa “DESCIFRAREA STRUCTURII GENETICE A COPIILOR ÎNAINTE DE NAȘTERE”

  1. Legat de această temă mi-a povestit un prieten despre „parental planning abortion”, promovat de administraţia Obama (şi alţii). Dacă unei mame, în urma analizelor medicale i se spune sexul copilului – fată sau băiat, şi ea nu este de acord cu rezultatul, ci dacă e fată ar fi vrut băiat sau invers, atunci ar avea „motive justificate” de a întrerupe sarcina. Mai mult, dacă totuşi sarcina merge până la capăt şi copilul se naşte, atunci să se aplice „alte metode” prin care copilul să fie dus pe lumea cealaltă.
    CRIME ÎN TOATĂ REGULA!!!

  2. Reblogged this on IEȘI AFARĂ… and commented:
    Pentru viața unor maidanezi râioși de București, câini care pun în pericol viața și sănătatea oamenilor, se pune girant și vine cu viteza luminii în România doamna Brigitte Bardot; pentru ca nu știu ce specie rară de maimuță, dintr-o anumită insulă, să supraviețuiască, se alocă milioane de dolari; se cheltuie alte miliarde pe cercetări, poate poate găsim undeva o planetă în Univers, unde se poate trăi, dar nu mai reușim să întreținem viața aici, unde ne-a lăsat Dumnezeu. Se pare că sunt tot mai puțini acei care luptă pentru dreptul la viață. Unora le este curmată înainte de a vedea lumina zilei; altora înainte de a inchide ochii, la vremea hotărâtă de Creatorul. Lumea a devenit un abator. De fapt nu, mai scârbos: un lagăr de exterminare, bazat pe principii pur naziste. Hitler poate fi mândru de moștenirea rușinoasă pe care a lăsat-o generației postmoderne. Nu avem prea multe date despre generația lui Noe, dar cred că i-am depășit cu mult.

  3. si GEN 3:22 face o mica! referire la aceasta problema; structura genetica a fost descoperita relativ recent dar asta nu inseamna ca nu a existat de la INCEPUT.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: