ALIANȚA FAMILIILOR DIN ROMÂNIA DESPRE INFANTICID

ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA
Str. Cetatea Ciceiului nr. 23, sector 6, Bucuresti
Tel. 0745.783.125 Fax 0318.153.082
www.alianta-familiilor.ro / office@alianta-familiilor.ro

DESPRE INFANTICID
Avortul e uciderea legala a copiilor nenascuti, iar infanticidul uciderea legala a celor nascuti. Din cind in cind scriem despre infanticid, si revenim astazi pentru ca recent dlui Peter Singer, profesor de bioetica la Universitatea Princeton din Statele Unite si exponent major al infanticidului, i s-a decernat cel mai distins premiu al Australiei. Anuntul a fost facut mai devreme in saptamina intr-un comunicat de presa al Universitatii Princeton. Premiul i s-a decernat pentru, citam, “aportul eminent facut filozofiei si bioeticii ca lider in dezbateri publice si comunicator de idei in domeniile subdezvoltarii, protectiei animalelor si conditia umana.”
Lucrul acesta este o dizgratie, afirma dl  Wesley Smith, profesor si jurist provita din Statele Unite intr-un articol publicat in National Review Online pe 12 iunie. Dl Singer este cel mai bine cunoscut pentru promovarea infanticidului. L-a promovat cu asiduitate inca din anii 70 iar ideile lui stranii l-au pozitionat in grupul intelectualilor de elita al lumii academice contemporane. Alte idei stranii pe care le promoveaza includ: (1) folosirea persoanelor handicapate mintal in loc de animale pentru experimente medicale; (2) fiinta umana are dreptul la viata doar incepind de la 2 ani; (3) eutanasierea fortata a fiintelor umane vazute de el ca fiind de fapt “ne-umane” (adica a celor care si-au pierdut capacitatea cognitiva, de exemplu persoanele bolnave de alzeimer); (4) legalizarea bestialitatii si a zoofiliei; (5) reconstituirea societatii umane intr-un mix social care sa includa, pe linga fiinte umane, adica homo sapiens, maimutele mai evoluate (cum ar fi gorilele si cimpanzeii); (6) acordarea asistentei medicale in functie de “calitatea vietii” pe care bolnavul ar pute-o dobindi prin tratament, nu in functie de scopul ultim de a se face sanatos; (7) condamnarea asa numitului specieism (specieismul fiind notiunea ca fiinta umana este superioara animalelor).
Pe scurt, acesta este dl Peter Singer, australianul care exercita, din nefericire, o influenta mare asupra gindirii juridice si bioeticii contemporane. Printre discipolii lui Singer se afla si un roman-australian, actualmente profesor la Universitatea Oxford, dl John Savulescu, o personalitate despre care am scris cu alte ocazii.
 
AFR va Recomanda: Puteti citi in intregime, in engleza, articolul din National Review Online aici: http://www.nationalreview.com/blogs/print/302551

VRETI SA FITI INFORMATI?
Buletinul informativ AFR apare in fiecare Marti si e dedicat mai mult stirilor de ultima ora, iar publicatia AFR online apare in fiecare Joi si e dedicata mai mult comentariilor si opiniilor. Cei care doriti sa primiti saptaminal stiri si comentarii la zi privind valorile si evenimentele legislative, politice si sociale care va afecteaza familiile, atit la nivel national cit si la nivel unional si international, sunteti invitati sa va abonati la buletinul informativ saptaminal AFR. Cum? Inregistrindu-va numele si adresa electronica pe pagina home a sitului nostru electronic www.alianta-familiilor.ro.

FACETI-NE CUNOSCUTI!
Faceti-ne cunoscuti familiilor si prietenilor d-tra. Dati mai departe mesajele noastre si incurajati-i sa se aboneze. Va multumim.

ANUNTURI
Cei care doriti sa faceti anunturi prin intermediul AFR privind evenimente legate de familie si valori va rugam sa ni le transmiteti la contact@alianta-familiilor.ro.
Alianta Familiilor din Romania

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

7 răspunsuri sa “ALIANȚA FAMILIILOR DIN ROMÂNIA DESPRE INFANTICID”

 1. 1. Conform acestor minţi „luminate” de dracu, crimei i s-a dat un termen medical şi se numeşte „eutanasiere”.
  2. „Copiii de la doi ani în jos” să fie trecuţi pe lista infanticidă! Parcă Faraon şi Irod au procedat la fel, nu? Înseamnă că ideea provine dintr-aceeaşi sursă…
  3. Dacă nu î-mi convine de o persoană şi reuşesc s-o dovedesc în faţa instanţei ca fiind „incapabilă din punct de vedere cognitiv”, atunci acelei persoane i se poate administra forţat eutanasierea. (Gee!…I wonder who’s got me at the top of their list? 😀 )

 2. E trist si lucrurile sint complicate de mult.In America inca se cere aprobarea parintilor pentru anumite teste la copii handicapati.Dar ce poti face daca Dumnezeu si-a ascuns fata de noi.Aud in ultimul timp la biserica multumiri la adresa Domnului ca a fost cu ei la spital,La chemoterapie.Mai de neinteles chiar sa aud ca altii au fost si inviati din morti si dupa aceia au stat o perioada de timp in spital cu medicamente.Se mai poate sa vad unul de care la atingerea Domnului sa se spuie Omul acesta se prezinta pe deplin sanatos?Nu- s impotriva doctorilor,dar daca doctorii spun ca nu se mai poate Mai face Dumnezeu si in vremea aceasta vindecariParca am ajuns ca pe vremea lui Ghedeon..Ajunge multa teorie Dorim acum realitati.

 3. NouaOrdineCrestina Răspunde 15 iunie 2012 la 7:52 AM

  Josif@ .Atat realitatea cat si pocainta adeseori sunt doar nume date dezamagirilor noastre . Bine zicea marele Einsten : ” -realitatea este o iluzie ,insa una foarte persistenta !”

 4. Fr.Cristi,
  Am sa redau mai jos trei cazuri concrete,in care am fost implicat personal,cu privire la eutanasierea persoanelor de varsta a treia.Prin aceste situatii concrete,eu consider ca Dumnezeu a intervenit si si-a aratat pozitia Lui fata de” creatia si copii Lui”.
  1-In anul 2001 lucram ca Resident Manager intr-un AFC -Wa.Eram la inceputul activitatii si nu prea le „aveam” cu aceasta lege(Nici nu concepeam asa ceva.)
  La un moment dat ,nepotul unei residente a depus toate diligentele, la Hospice,sa termine cu „grandmam” prin doza marita de morfina. A venit „duhovnicul”-un pastor evanghelic cu nepotul acesteia-care a insistat la residenta cca 1 1/2hr sa-l primeasca pe Isus,la care respectiva a spus in final ” Yes”. Rezidenta sa adresat nepotului,spunandu-i sa no ucida,dar acesta n-a avut nici-o reactie. In urma acestei declaratii,pastorul respectiv a insistat la mine ,sa administrez doza marita,care nu era prescrisa de medic. Sigur ca sa inervat,i-am zis sa o adminstreze el,la care a sunat Hospice facand „claimul”respectiv.. O nursa ma luat la telefon ,insistand sa admistrez doza spusa de pastor-dar am refuzat,pe motiv ca nu este prescription pentru aceasta. In final a venit ea ,a luat pipeta cu doza respectiva si ia zis residentei ca”o ajuta sa fie imediat in prezenta lui Isus. Ia adiminstrat doza dupa care cca 3-4 minute,residenta a rotit ochii,parca cerandu-mi ajutor,si si-a dat duhul,nursa confirmand aceasta prin monitorizarea pulsului acesteia,tot timpul
  In final pastorul respectiv,impresionat de scena ce a avut loc, ma interogat despre credinta mea,denominatiunea ,purtand discutii pe aceasta tema,din cuvantul lui Dumnezeu si ma felicitat pentru fermitatea aratata de a nu deveni „killer”.
  2-In anul 2008,avand propriul business in AFC,ingrijam de un barbat care aveas 3 copii in varsta de peste 60 ani fiecare.Intr-o noapte,Dumnezeu ma instiinteaza cu privire la acest rezident ca „trebuie botezat” deoarece avea „un act”dar NU ERA SUFICIENT. Nu stiam ce sa cred si imediat in ziua urmatoare,l-am intrebat pe resident,daca este crestin,daca crede in Dumneze,Isus si Duhul Sfant. Sigur ca n-a prea vrut sa vorbeasca.In aceaiasi zi,citind ziarul local-era prezentat un articol amplu-despre ” acceptarea mortii cu demnitate”a unui numar de 341 residenti,fiind implicati si caregiveri etc.Am inceput sa intelegca-Dumnezeu ma instiinta despre ceva ce urma si eu nu stiam. Intradevar la doua zile ,doi dintre baietii residentului respectiv,au venit cu o nursa si l-au convins pe tatal lor,ca e timpul de „duca”urmand saptamana viitoare sa-i administreze pastilele respective. Am intrebat pe nursa.Cine le va administra ? la care mi-a zis ca ea le va trimite si eu sa le dau.Sigur ca in acel moment,am luat biblia in Enghlis si le-am documentat ca Dumnezeu priveste aceasta fapta ca „pacat-ucidere” si eu nu vreau sa fiu numit Killer la intalnirea cu Domnul Isus.I-am intrebat pe baietii lui daca sant crestini-NU STIAU-ce sant,l-au intrebat pe tatal lor,la care acesta a raspuns ca el a fost „confirmat”la 14 ani ,ca erau cam 12 frati cand au venit in america.
  Nursa respectiva,a zis ca nici ea nu vrea sa devina killer,dar a trimis un barbat de Hospice-nursa,care a continuat sa-i adminstreze pastile in mod treptat,marind doza.i-m spus ca nu este bine dpdv biblic ceeace face si ca Dumnezeu are mila de sufletul residentului,inclusiv al lui si ca batranul respectiv se va ridica de pe pat.
  Personal m-am mirat de aceasta afirmatie ce am facut-o,dar urmatoarea zicand a venit nursa i-a administrat pastilele-si stateam in livingroom cu Nursa-ce-mi explica evolutiile urmatoare al residentului respectiv-am auzit un zgomot in camera acestuia.M-am deplasat imediat si ce crede-ti, residentul sa ridicat de pe pat.L-am cghemat pe cel dela Hospice,care a ramas inmarmurit,notant in file ca”se astepta ca rezidentul sa fie intepenit in pat,dar ca sa ridicat..”
  Am accentuat pe cuvantul biblic-fiind lamaurit in totalitate de ceeace vrea Dumnezeu acest suflet(ce mi-a aratat noaptea) la care omul dela Hospice mi-a zis in prezenta copiilor acestuaiaca”el il lasa pe tatal lor in mana lui Dumnezeu si nu-i mai administreaza medicamente”notand aceasta in file.
  Dupa aceste evenimente,prin puterea Duhului Sfant,marturisandu-i cuvantul,rezidentul respectiv a crezut in Domnul Isus si a acceptat sa fie botezat,in numele Tatalui a Fiului si a Duhului Sfant.Iam facut botezul,dupa care la cca doua luni a plecat la Domnul.Baietii lui sau dumirit si mi-au trimis scrisoare de multumire ca”i-am salvat pe ei de adeveni killeri”
  Deci Domnul a inregistrat „confirmarea „la 14 ani a batranului si NU la chemat acasa pana nu la cercetat din nou,ia salvat sufletul CACI ERA IN PLANUL DOMNULUI. ALELUIA!
  3- In anul 2008 aveam o rezidenta de 88ani -de religie catolic-la care ginerele i-a pus gand rau.Tot asa in toi de noapte Domnul m-a instiintat cu privire la sufletul respectiv CA VA TRAI MAI MULT TIMP. Eu nu stiam nimic ce se pregatea „in spatele usilor inchise” Duminica urmatoare ,venind in vizita familia-fiica cu ginerel-imi spun ca vor s-so treaca pe Hospice pe mama lor.
  Am fost pe faza-fiind instiintat de Domnul-si 2 ore am stat cu biblia pe masa explicandule-atitudinea lui Dumnezeu fata de ceeace intentionau ei.Le-am marturisit celelalte doua cazuri,inclusiv ca mama lor va mai trai. OK.
  La trei zile vin din nou cu Nursa dela Hospice -pentru a initia formele respective.
  Ce sa vedeti,nursa respectiva era tocmai cea dela cazul relatat anterior,si-mi cunostea pozitia mea.Imediat a discutat cu familia „CA MAMA LOR NU INDEPLINESTE CONDITIILE RESPECTIVE etc”” ceeace la „inervat rau „pe ginere DAR CE DUMNEZEU A HOTARAT EL DUCE LA IMPLINIRE.
  Residenta respectiva a mai trait inca 2 ani avand o trecere linistita din viata aceasta.
  Nu vreua sa dezvolt mai departe,COMENTARIILE VA APARTIN SI VA ROG SA TRAGETI CONCLUZIILE CE SE IMPUN-AVAND LA BAZA CUVANTUL DOMNULUI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: