OLANDEZUL ZBURĂTOR… PE MARTE, CĂ ÎN RAI E PREA DEPARTE

Un antreprenor olandez a lansat ideea de a recruta voluntari pentru o misiune specială care se vrea șapte ani înaintea mult trâmbițatului proiect NASA de a trimite oameni pe Marte în 2030. Este vorba de o emisiune de televiziune din seriile de reality shows care au împânzit rețelele în ultimii ani. Proiectul Space X care s-a încheiat recent cu bine dovedește capacitatea mediului privat de a întreprinde astfel de acțiuni.

În ciuda criticilor care spun că această aventură (numită deja Mars One) depășește în îndrăzneală înțelegerea problemelor cu care s-ar confrunta pe suprafața unei planete fără protecție împotriva razelor solare, echipa de acțiune a lui Bas Lansdorp (olandezul zburător în vârstă de 35 de ani) este mai mult decât optimistă. Până în 2013 sunt siguri că vor fi recrutat echipajul.

Totuși, cum explică ei faptul că o vor lua înaintea NASA cu șapte ani, cu resurse mult mai limitate și fără expertiza numărului impresionant de savanți ai departamentului spațial american. Simplu: nu plănuiesc să-i aducă înapoi pe aventurieri! Își vor trăi restul vieții în stațiunea de pe planeta roșie! Și se așteaptă ca numărul aplicanților să fie de ordinul milioanelor! Se pare că pentru mulți este mai ceva decât dacă li s-ar oferi o călătorie one way în rai!

Articolul, AICI.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

Un răspuns sa “OLANDEZUL ZBURĂTOR… PE MARTE, CĂ ÎN RAI E PREA DEPARTE”

  1. ….. „Pui de năpârci, cine v-a învăţat să fugiţi de mânia viitoare? -Luca 3:7

    şi să aşteptaţi din ceruri pe Fiul Său, pe care L-a înviat din morţi, pe Isus, care ne izbăveşte de mânia viitoare.- 1 Tes. 1:10

    Dar, chiar dacă ai locui tot atât de sus ca vulturul, chiar dacă ţi-ai aşeza cuibul între stele, tot te voi arunca jos şi de acolo, zice Domnul. – Obadia 1:4

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: