9 MITURI CU PRIVIRE LA 1 CORINTENI 11

Merită timpul dumneavoastră. Pe alocuri, muzica este un pic zgomotoasă, dar puteți reduce volumul. Prezentarea în trei părți este scrisă.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

7 răspunsuri sa “9 MITURI CU PRIVIRE LA 1 CORINTENI 11”

 1. Confirm…merită!

 2. Imi place King james Version Nu stiu greek or hebrew dar stiu romineste si engleza respect si traiesc biblia asa cum este fara amendamente de x or y.Chiar a venit la noi in casa o sora mai in virsta acum vreo 10 ani si spunea ca ia spus nora sa nu mai poarte batic ca numai prostituatele poarta Acum am vazut si eu de unde avea acea invatatura.

 3. Mult succes la implementare în biserică! 😀
  Atunci când o soră se îmbracă elegant ca o stea de cinema, şi are o coafură la fel de atrăgătoare, credeţi că mai are chef să-şi pună batic? Ideea e că laturile feminine trebe scoase cât mai mult în evidenţă, nicidecum camuflate! 🙂 Numai babele de la 80 de ani în sus, cele cu influenţe turceşti şi-a legii Sharia mai poartă baticurile legate sub bărbie! The other sisters dress up within the style, brother! 😀

  P.S. Eventual la nivel de Uniune se pot face schimbări – un fel de rânduială şi-o implementare generală, că de-aia e Uniune! Dar fiecare biserică trebe să aibă ochii aţintiţi în Scriptură şi nu în ograda bisericii vecine, poftind obiceiurile lor! Succes!

 4. Nu am inteles niciodata ce are biata barbie cu ceea ce ni se spune ” sa ne acoperim capul (nu barbia) din pricina ingerilor ”
  e-adevarat ca baticul s-a- toooot impaaturit pina a ajuns o acoperitoare doar pt urechi
  . 😉
  oare de ce?
  aa, ca sa nu mai auzim nimic!. 🙂
  la penticostali nu ma simt in largul meu sa merg cu palaria, desi micuta si nu scumpa
  . 🙂
  de aceea evit, ca sa nu fiu pricina, desi capul meu e mai acoperit decit multele care au numai pe urechi, o parodie de acoperire.

 5. Myron Horst zice ca femeile trebuie sa poarte tot timpul acoperitoare nu numai cand se roaga sau proorocesc, pentru-ca Biblia spune „rugati-va neincetat”. Am o intrebare pentru el, barbatii nu trebuie sa se roage neincetat,cum de ei au voie sa-si acopere capul in afara bisericii? Nu ma amestec in felul de intelegere si interpretare a Cor. 11, ramane la latitudinea fiecaruia sa-l interpreteze cum crede ca e mai corect, cat despre acest Myron Horst, mi se pare ca e un om care tine la „cultul baticului”. Ce ar fi daca cineva ar venii cu ideea ca cei trimisi de Domnul in lucrare „sa se incalte cu sandale, si sa nu se imbrace cu doua haine”,( Marcu 6-9) ca asa zice Scriptura ? Ar fi aceasta potrivit pentru zilele noastre ? Nu cred ca milioane de crestine ( americani, si altii), sunt gresiti pentru-ca nu practica „head coveriong”, asa cum reiese din clipurile de mai sus. In ce priveste imbracamintea, sunt destule alte aspecte care trebuie luate in considerare, pentru a nu se trece peste linia de „rusine si sfiala” (1 Tim 2-9)

 6. I’m not married and don’t wear one (yet) but I cannot understand why this commandment is so hard for women to accept and obey. In reality it is such a small thing and it doesn’t cost anything – except perhaps pride. I find it incredibly rude whenever I see (and I see many) married ladies disrespecting the church – and God – with regards to this.

  But since this topic was raised and it has mostly to do with women, I am curious as to the whole no pants in church for women tradition/rule? Besides one verse in the Old Testament, is there any Biblical support for it? Pastor Ionescu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: