MARANATA ȘI AGAPE, PHOENIX

În ultimile două seri am vizitat împreună cu corul de fete al bisericii noastre două biserici din Phoenix, Maranata și Agape, păstorite de frații Nelu Filip și, respectiv, Petru Lascău.

Am fost primiți cu multă căldură (aprox. 108 grade F) și nu mă refer în primul rând la climă ci la iubirea pe care ne-au arătat-o. Imensele sacrificii ale familiilor din care provin fetele dar și contribuțiile generoase ale unor membri ai Bisericii Elim din Chicago și strângerile de fonduri cu întreaga biserică s-au meritat. Nu numai că cele aproximativ 60 de fete care sunt cu noi din vreo 90 care compun acest cor au o binemeritată vacanță, dar fac și o slujbă frumoasă spre slava Domnului.

Mâine este zi liberă, după care Duminică vom sluji în bisericile Elim și Happy Valley. Luni din nou vacanță iar Marți… înapoi acasă! Pentru vizionarea în direct a serviciilor accesați AICI.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

Un răspuns sa “MARANATA ȘI AGAPE, PHOENIX”

  1. MihailCiprianMuresan Răspunde 24 iunie 2012 la 7:57 AM

    Domnul Sa va pazeasca si Sa va insoteasca pe drum, dar si Sa va dea har si multe binecuvantari ceresti..,,,Ce frumoase sunt pe munti picioarele celui ce aduce vesti bune, care vesteste pacea, picioarele celui ce aduce vesti bune, care vesteste mantuirea, picioarele celui ce zice Sionului: „Dumnezeul tau imparateste!” (Isa.52:7)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: