COȘULEȚUL LUI MOISE?

”Cutia” este din oțel, dotată cu sistem de încălzire (iarna), așezată într-o zonă retrasă lângă un spital. Acolo, orice mamă care dorește să se scape de un nou născut… nedorit îl poate abandona. Câte astfel de facilități există la ora actuală? Germania – 99, Polonia – 45, Cehia – 44, Hungary – 26, Slovacia – 16, Lituania – 8, Italia – 8 (approx.), Belgia – 1, Olanda – 1 (planned), Elveția – 1, Vatican – 1, Canada – 1, Malaezia – 1.

ONU nu este de acord. Articolul 7 din prevederile cu privire la Dreptul Copilului spune că ”orice copil are dreptul să-și cunoască, să fie crescut și îngrijit de proprii părinți” or, când un copil este abandonat, acest drept este încălcat. Ce frumos sună… la prima vedere!

Consider că un părinte are dreptul să-și pună probleme cu privire la propriul copil atunci când nu are ce să-i ofere de mâncare, nu are locuință sau, datorită unui handicap fizic sau mental, nu are capacitatea de a-i purta de grijă. Bineînțeles, înainte să ajungem aici, acești oameni ar trebui să fie responsabili măcar atât cât să nu întemeieze familii și să nu aibă relații intime care, natural, provoacă sarcini. Dar, dacă s-a ajuns aici, în loc să recurgă la avort, eu înțeleg de ce este de dorit să abandoneze copilul într-un asemenea loc (sună la fel de scabros ca și actul de imoralitate datorită căruia s-a ajuns aici în cele mai multe cazuri, dar nu este crimă).

Din acest punct de vedere, Organizația Națiunilor Unite este în partea strâmbă a subiectului deși îi spune… drept. Și ca să-și dovedească filozofia demografică crimnală,  ONU cere ca toate statele membre (mai e vreunul care nu este?…) să legalizeze avorturile. Ceea ce spune guvernul global este ”nu abandonați copiii, ori îi creșteți, ori omorâți-i!” Ați văzut cine era FaraONU-l cel… (atenție, anagramare!) NOU?

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

3 răspunsuri sa “COȘULEȚUL LUI MOISE?”

  1. Asta este o crima abominabila impotriva umanitatii.
    Pentru ce sa nu fie predat copilul cu acte in regula spre adoptie, organelor in drept ale statului?
    Rusine, mare rusine pentru astfel de „mame”
    Bunul Dumnezeu sa nu le mai ajute sa aibe copii!!!

  2. Când părinţii şi societatea batjocoresc pe cei lipsiţi de orice ajutor – adică pe copii, atunci nu e de mirare că vine mânia Domnului!

  3. Isaia 49:15  Poate o femeie să uite copilul pe care -l alăptează, şi să n’aibă milă de rodul pîntecelui ei? Dar chiar dacă l-ar uita, totuşi Eu nu te voi uita cu niciun chip

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: