PETROL ȘI GAZE NATURALE – ISRAEL ȘI ARMELE NOI DE CARE DISPUNE

Fosta prim ministru al Israelului, Golda Meir se plângea că după patruzeci de ani de rătăcit prin pustiu, Moise a reușit să găsească și a dus copiii lui Israel în singurul loc din Orientul Mijlociu fără petrol. Deloc adevărat!

Odată cu descoperirea unor vaste cantități de petrol și gaze naturale de cea mai bună calitate pe teritoriul său, Israel a devenit o cu totul altă preocupare pentru puterile care până mai deunăzi făceau propagandă pro palestiniană la ONU.

Atitudinea recentă a lui Putin și tentativele palide de camuflare a sentimentelor antisemite ale partenerilor europeni dovedesc faptul că tributul politic plătit cauzei palestiniene în schimbul favorurilor unse ale țărilor arabe este din ce în ce mai detestat și că se apropie de obștescul sfârșit. Poate…

Oricum, dependența Israelului de Egiptul radicalizat și alte națiuni ostile este o chestiune de domeniul trecutului. Acestea fiind zise, mă întreb cât de mult vor mai putea fi îmbrânciți evreii pe holurile diplomației occidentale (incluzând în ultimii ani și America)…

Mai multe amănunte AICI și AICI.

Într-un mesaj încărcat pe youtube în 2008, deși nu poate include descoperirile recente, David Jeremiah prezintă profețiile biblice cu privire la resursele naturale în Israel și potențialul lor de o manieră uimitoare:

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

3 răspunsuri sa “PETROL ȘI GAZE NATURALE – ISRAEL ȘI ARMELE NOI DE CARE DISPUNE”

  1. Trebuia sa emigrez in Israel nu in USA….. Rats…

  2. va fi o treaba interesanta daca chiar vor descoperi zacaminte mari de petrol si gaz.

  3. Dumnezeu le-a promis ca-i va duce intro tara unde curge lapte si miere.Ma gindesc de ce oare n-au reusit inca sa descopere aceste bogatii?O fi si asta o pedeapsa din cauza neascultarii.Imi spunea cineva care a fost la lucru in Israel ca daca vrei sa vezi Iadul pe pamint dute in Israel.Spunea ca in special evreii veniti din fosta Ussr.Barbatii umbla mai mult dezbracati cu niste streanguri pe ei.
    Frumoase binecuvintari a rostiti Domnul cu privire la ei Atunci cind se va intoarce Israel …..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: