SUNT MORMONII CREȘTINI?

Faptul că nominalizatul republican pentru alegerile prezidențiale din toamnă este mormon aduce în prim plan dilema legată de religia acestuia. Este ”Biserica lui Isus Hristos a sfinților din zilele de pe urmă” o instituție creștină sau o etichetă în spatele căreia se ascunde mai mult decât o erezie, un păgânism flagrant?

Recunoașterea Bibliei ca fiind Cuvântul lui Dumnezeu nu ne încălzește prea mult din moment ce mormonii acceptă și ”Un alt testament al lui Isus Hristos” – Cartea lui Mormon care prezintă așa zisa revelație a Domnului, după înviere, în… America.

Pornind de la faptul că în crezul mormon Isus Hristos este Fiul lui Dumnezeu în sensul cel mai uman cu putință, iar în paradis, cei ce se căsătoresc în templele lor vor trăi ca familii eterne, consider că ideologia acestor… ”sfinți” care ne lasă oarecum în confuzie cu privire la poligamie este fundamental nebiblică.

Statele Unite încă nu au descifrat cât de creștin (nu) este președintele Obama și, iată, o altă potențială frauda religioasă este pe cale să fie înghițită de electoratul american.

A fi creștin nu înseamnă doar a afișa această identitate, a afirma numele Isus Hristos și doar atât. Trăim vremuri de confuzie când crezul creștin a început să fie destul de abstract, superficial, cu un înțeles extrem de larg.

Ecumenismul, sincretismul și liberalismul au contaminat terminal bisericile, instituțiile de învățământ teologic și societatea post creștină. Mai multe amănunte AICI.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

34 răspunsuri sa “SUNT MORMONII CREȘTINI?”

 1. Ma mir cum republicanii n-au reusit sa-si gaseasca un om mai rezonabil la Casa Alba decat pe acest mormon; de aceea vor pierde din nou alegerile…iar cat sunt mormonii de crestini, lucrurile par a fi clare: inlocuiesc Biblia cu alta carte, un alt testament, Cartea lui Mormon. Ma mir cum a prins asa o ratacire in America…dar somnul natiunii naste monstri…

  • Nu stiu de ce spuneti (sau cel putin lasati sa se inteleaga) ca nu ar fi un om rezonabil: este un familist convins, are o singura nevasta, cinci copii, nurori si gineri, nepoti, are o etica de lucru sanatoasa, are experienta in management, politica, are valori sanatoase. Nu este crestin, dar am mai avut crestini in Casa Alba care au facut de rusine USA! Atunci cand votam, nu votam pastorul sau consilierul pentru o functie politica! Mormonii nu sunt crestini, desi noi, ca si crestini at trebui sa invatam unele lucruri bune de la ei! Iar aceasta ratacire a prins de mult in America! Ei au inceputurile prin anii 1800, deci nu este o ratacire a secolului nostru! Daca unii se numesc crestini, asta nu ai face automat crestini! In Fapte, ucenicii au fost numiti crestini! Astazi, natiunile se numesc crestine! Deci cred ca s-a largit intelegerea termenului!

   • Nu las nimic să se înțeleagă. Tot ce spuneți de Romney se poate spune despre un musulman, budist sau chiar ateu.
    Că poporul american nu mai găsește din aceste sute de milioane un evanghelic destul de bun să fie președinte este totuși interesant, nu?

    • Fr Cristi, nu dumneata ai last sa se inteleaga ceea ce eu am spus, ci Ion, in comentariul sau! Aveti dreptate ca suntem intr-o situatie critica, chiar de plans, cand un popor asa zis crestin nu are altul de ales. De fapt, a avut, o femeie desteapta, credincioasa, cu valori deosebite si totusi, foarte multi evanghelici au votat impotriva ei, alegand unul care e crestin exact cum gasca este lebada! Problema este si in Biserica lui Hristos! Oare nu ne-am pierdut noi, ca biserica, puterea de a sara, de a lumina? Chiar si in arena politica!

    • Eu cred ca arata starea „ADORMITA” a bisericii evanghelice din America Acestea sunt rezultatele nepasarii sau rusinii de Hristos din partea crestinilor evanghelici care refuza sa isi marturiseasca credinta prin fapte in societatea din care facem parte. Va recomand sa luati 3 minute sa vizionati:

 2. NouaOrdineCrestina Răspunde 20 iulie 2012 la 8:56 AM

  Am intalnit si cunoscut mai multi mormoni cu integritate morala si caracter si mai putini crestini ce poseda aceste atribute.

  • Câți (mai mulți mormoni) ați întâlnit, zece, douăzeci, cincizeci?…

   • La Brasov erau f multi, umblau cite patru, baieti si fete, imbracati toti in doliu:
    Dumnezeul nostru are toate culorile pamintului si ma mir de ce se prefera doliul, de altfel si tinerii nostrii, mai nou;
    acestia racolau persoane, cu care se intilneau destul de sectretos in apartamente; in sensul ca vecinii nu stiau prea multe despre ei si despre cei care ii vizitau;
    linga locuinta mea, exista un astfel de loc de intilnire;
    se vorbea ca ofereau f multi bani, dar totul era facut sub tacere;
    o doamna care a beneficiat si de un apartament , a fost amenintata, ea vrind sa se retraga;
    pe linga faptul ca sunt eretici, sunt periculosi, din toate descrierile despre ei.
    Au vizitat pe vecinii mei, lasindu-le o carte, acolo era subliniat
    un text, din care am retinut doar atit” ma trag din paminturi: fiind vorba de conducatorul lor.
    Se cunoste ca sunt poligami.
    Martorii mincinosi neaga divinitatea lui Hristos, nu cred ca duhul Sfint e o Persoana, ci o putere;
    fiind tot eretici, nu cred ca noi trebuie sa facem altceva decit sa stam deoparte de minciunile lor;
    e destul ca avem Crislamisti printre noi,
    mormonii si martorii mincinosi, ca nu ai lui Yehova sunt, sunt ceva mai departe;
    se inegreste cerul de atita intunecime, VINO DOAMNE ISUSE!

    • Pai sora Elisa, de ce nu ia-i turnat? Trebuia sa iesi cu bita la ei….
     Nu uita ca aceleasi acuzatii se aduceau impotriva noastra
     Eu am cunoscut citiva mormoni…oameni decenti si morali… Poate cei pe care ia-i vazut in Romania or fi fost musulmani…

     • Gabi,
      cui sa-i torn?. :)))))))))))))))))))
      ma vezi umblind cu SECU?. :))))))))))))))))))))))))))))))))
      Nu, asupra noastra in 2000 nu erau aceleasi acuzatii.
      Fr Ionescu mi-a raspuns aici, cind , ca si tine, am zis ca unii is mai morali, decit noi, pocaitii,
      care iubim atre mult BANUL;
      cred ca pot fi f morali, dar faptele lor sunt ca o cirpa minjita.
      Apoi cum or fi morali, daca au mai multe neveste;
      cred ca nu contesti acest adevar?. 😉
      si daca au schimbat Cuvintul?
      sunt ANATEMA cinstitii si moralii acestia.

     • Elisa..majoritatea (99.999%) au numai o nevasta
      Faptul ca ei cred o minciuna nu ma determina sa ii desconsider ca oameni…
      Acelasi lucru pot sa spun de iehovisti, (unii) musulmani, budisti…
      Dragostea de frati si iubirea de oameni ..parca asa scria pe undeva 🙂

     • Ce legătură are dragostea de oameni cu tolerarea minciunii?…

     • Mincinoasa este invatatura…
      Mormonii ( budistii, iehovistii, adventistii, catolici, oneness penticostals) sint si ei oameni….
      Mincinos este numai Mormonul care ȘTIE ca crestinismului este adevarul…
      Restul sint rataciti…oameni care au nevoie de Evanghelie… Pe care trebuie sa-i iubim
      Cind mormoni vor propovaduii invatatura lor in stil musulman … atunci situația se schimba
      Sa nu uitam ca guvernatorul statului Missouri , Lilburn Boggs( așa zis „crestin) , a semnat o lege in care a ordonat exterminarea tuturor Mormonilor din acel stat care a dus la ” Haun’s Hill Massacre” ( 17 morți si 10 000 evacuați )
      Ca au mai multe neveste …. Ce diferența este între ei si ” crestinii” care au cite 2 sau 3 „girlfriends” in același timp?
      Mormons by default …. 🙂

     • Manuela ~faith-hope-love~ 24 iulie 2012 la 1:53 PM

      Brother Ionescu,
      Please, what is your advice for the youth? Should they vote for the lesser of two evils (i.e. Romney), or should they only vote if they truly believe the person is a sincere and mature Christian who is also qualified to run the country.

      As an aside, is there any mature and sincere Christian who would actually run for President? ( ignoring the fact that the media would either bury him in lies or never cover his campaign).

      Thank you in advance!

     • Personal am mari probleme cu votatul pentru răul mai mic. Poate alții să fie mai relaxați în această privință.

 3. Pt Mike: Din punctul de vedere al familiei este rezonabil; la fel este si Obama si multi altii. Sunt de acord ca are si anumite valori sanatoase, poate astea o sa-l ajute (cine stie?!) sa-si dea seama de minciuna spirituala in care traieste si sa iasa de acolo. Problema este ca el promoveaza voluntar sau involuntar o minciuna gogonata, mormonismul.
  Da, este trist ca republicanii n-au avut oameni de calitate in ultima vreme ca si candidati la presedintie. Sigur ca lumea o sa mearga inainte si cu Obama sau cu Romney.

 4. Cel mai important atribut ce -l caracterizeaza pe unui evanghelic este sinceritatea. Chiar si ca Presedinte a acestui Cult ,este necesar sa-ti etalezi acest atribut ,renuntand la minciuna bine rumenita si faradta, numita in termeni politici – diplomatie !.Evanghelic si presedinte al U.S.A.,hmm, ma indoesc ca ar putea functiona „crestineste” !

 5. Vazand tot (sau cam tot) ce se intampla in aceste zile in Romania, o intrebare imi vine citind acest post si comentariile aferente: oare cati romani l-ar alege pe Romney (mormonul) in locul lui Ponta (crestinul, care viziteaza chiar si biserici penticostale 🙂 ) ?
  Corecta analiza lui Mike…cand alegi un presedinte de tara nu o faci pe baza de religie. Avem atatea exemple si in Biblie cand imparatii Babilonului sau faraonii Egiptului au coabitat bine cu poporul lu Dumnezeu. Chiar si indemnul „Rugati-va pentru fericirea tarii in care traiti ca de aceasta depinde si fericirea voastra” are in vedere pozitia corecta a credinciosilor fata de imparatul pagan al tarii in care traiau.

 6. Daca studiem (chiar foarte) putin credinta mormonilor vom trage urmatoarele concluzii:

  1. Mormonismul NU este o credinta crestina. Nu este nici pe de parte asemanatoare cu credinta in Dumnezeu revelata in Biblie. Chiar si martorii lui Iehova care sunt un cult considerat eretic de catre crestinismul orthodox si protestant, sunt mult mai aproape de adevar comparat cu mormonii.

  2. Mormonismul NU este o religie monoteistica precum Iudaismul si Crestinismul. Ei nu cred in Dumnezeul Trinitar precum El este revelat in Biblie. Ei cred ca dumnezeu tatal a evoluat la un om la nivelul de dumnezeu! Ei cred in existenta unui numar infinit de dumnezei!

  3. Mormonismul trece cu vederea profetiile false a le profetului mincinos Joseph Smith cu privire la evenimente care nu s-au intamplat in anii specificati in legatura cu sfarsitul lumii. Mai mult, ei accepta ceea ce Smith a scris in complet contrast cu Biblia.

  4. Mormonii nu sunt crestini.

 7. Totusi nu putem folosi argumentul „votam pt Obama” pentruca este crestin declarat sau pentru ca a facut parte dintr-o biserica candva. Obama nu a mers la biserica deloc in primele 6 luni a presedintiei, si nici nu cred ca frecventeaza o biserica la ora actuala. Biserica in care a mers in Chicago este una apostatica. Rev. Jeremiah Wright, fostul pastor a lui Obama participa la servicii de cununie civila (civil union) a gay-lor.

  Iar pe Romney nu putem sa-l disconsideram din punct de vedere politic pentru ca este mormon. Interesant ca pozitiile lui politice si sociale sunt mult, mult mai aproape de cele evanghelice decat a unui numit „evanghelic” ca si Obama. Pana la urma probabil va trebui sa votam pentru raul cel mai mic.

  Si raul cel mai mic NU este Obama. 🙂

 8. Mormonii au o alta biblie Nu au biblia noastra.A enit la noi la usa intro zi ceva mormoni sa ne ajute sa ne facem crestini.cel putin asa spuneau ei.Aveau in mina King James biblie Era unul mai tinar si unul mai in virsta.Am intrebat pe cel tinar daca totusi vrea sa ne faca crestini unde scrie despre Domnul Isus ca a fost Om al durerii si obisnuit cu suferinta.A inceput sa rasfoiasca biblia si nu stia unde scrie.I-am spus Citeste la Isaia 53.Nu gasea Isaia.I-am spus atunci Tu vrei sa ma ajuti sa devin crestin si tu nu stii unde scrie despre Domnul Isus.N-am ce mai vorbi cu tine.Sau oprit amindoi pe strada si citeau Poate ca le-a prins bine.Mi-a spus cineva ca de aia nu stiau ei pentru ca biblia lor e diferita si ei umblau cu KJbiblie numai asa.Ce cred ei si cum cred nu mai are rost sa stim E un izvor strain ca multe altele

  • Sunt curios pe cine o sa numeasca pentru pozitia de vicepresedinte. Daca o sa fie un bun crestin conservativ, pe timp mai indelungat poate fi un blessing pentru america.Sa nu uitam ca uneori oameni ai lui Dumnezeu au fost „al doilea” in imparatie, si datorita lor El a binecuvantat acel popor, chiar si cand era vorba de pagani. Romney ar putea schimba economia tzari in mai bine, ei sunt f. buni in business.E adevarat ca ne-ar placa sa fie un crestin-crestin, dar asta-i situatia in care ne gasim.Ma gandesc si eu la ideea de a alege un „rau mai mic”, dar oricum daca Dumnezeu este suparat rau pe aceasta natiune, o sa vina zile si mai rele. Imi place initiativa pastorului Michael Yousef (leadingtheway),care a propus crestinilor din america sa se roage continuu pana la alegeri, si sa posteasca. Eu cred ca asta e mai mult decat discutii si comentarii, caci numai El poate sa ne dea un guvern bun. (sa nu uitam ca nu e vorba doar de un om, ci de o elita intreaga care-l inconjoara si-l sfatuiesc…)

 9. Iosif , tu i-ai testat din Isaia 53 dar ai implinit si : 2 Ioan vrs 10 si 11. ”Daca cineva vine la voi, si nu va aduce invatatura aceasta , sa nu-l primiti in casa , si sa nu-i ziceti : Bun venit ! Caci cine-i zice : ” Bun venit”! se face partas faptelor lui rele.

 10. Iosif , aratandu-le Isaia 53 ,ai implinit si 2 Ioan 10, 11

 11. Cat de sfinti suntem noi, multi, asa zisi crestini?!… citez din…Santrio „…sa nu-l primiti in casa si sa nu-i ziceti bun venit…” Da, sa ne ducem copiii la gradinite, scoli elementare, licee, facultati crestine, sa ne facem business doar cu crestini, ori sa lucram …doar pentru crestini, sa mergem la biserica noastra ne-uitandu-ne in stanga si-n dreapta ca nu cumva sa fim „socotiti partasi faptelor lor…” Ce-ar fi, cand iti vine un mormon sau un iehovist la usa, sa-l chemi inauntru, si nu cu spiritul „hai sa-i trag o invatatura la asta sa se invete minte..” ci intr-un spirit cu adevarat crestin, spunandu-i sau discutand despre Dumnezeu, Isus Cristos, nu de pe taramul ca „noi stim toate tainele lui Dumnezeu” ci, creand in inima lor acea dorinta dupa discutia cu noi (acei adevarati crestini!) ca ei vreau sa afle mai mult despre Isus…Da, multe din religiile lumii sunt confectionate de sarlatani care au cautat celebritatea, au cautatinteresele lor, sa insele pe multi…Si aceste doua religii, mormonii si iehovistii sunt in acest grup de religii inventate…dar, ei la fel ca si …palestinienii, arabii, musulmanii, budistii, ateii, au nevoie de Dumnezeu, au nevoie sa-L cunoasca personal pe Isus. Si cum l-ar cunoaste mai bine ei pe Dumnezeu decat daca noi ne-am lasa falsul orgoliu si mandria „crestina”, ne-am lasa sa fim unelte de lauda in Mana lui Dumnezeu si i-am aborda pe acesti oameni, rataciti datorita ideologiei false in care au fost indoctrinati, cu un alt ton si cu adevaratul Cuvant al lui Dumnezeu care spune „Veniti la Mine, toti …”

  • @ Daniel Mendre Ce te-ai ofensat Santrio mi-a scris mie si sa stii si tu ca chiar asa scrie in biblie.Mai bine citeste trimiterile ce le-a pus Santrio ca e din biblia noastra a credinciosilor Nu-i biblia lui

 12. Corect ce ai spus frate Daniel. Asa este, Domnul sa te binecuvinteze !

 13. Daniel Mendre , Ai si tu dreptate in felul tau , totusi , compasiunea ta pt iehovisti , mormoni, musulmani , etc , a adus vreun convertit la Hristos ? In 25 de ani , am avut ocazia sa discut cu mormoni si martori si la usa si in casa si la o partida de mici pe gratar…Din admiratie pt ravna si cuvintele lor mieroase am acceptat impreuna cu fam. mea , sa fim alaturi de ei intr-o duminica la inchinare…[s-au cantat imnuri vechi ,placute ..si o reverenta a parte.Dupa care o predica imbibata in descrierea unui proroc de-al lor …undeva in Europa…Etc. In concluzie….Acesti mormoni care ubla cate 2 , ei sunt bine indoctrinati fals si isi fac stagiatura timp de 2 ani , pe astia nu ii ploua in gura ,ei isi stiu bine rolul si nu cedeaza….Li s-a promis o usa deschisa spre oportunitati in biserica si afara…in functie de ispravnicia de care dau dovada in acesti 2 ani . Ap. Ioan , stia el mai bine ce ne spune ….Cine are pe FIUL are si pe TATAL. …Bantuiau si in vremea aceea gnostici ,spiridusi de multe soiuri cu intentia de a ne schimba ei pe noi si nu invers….Am mai observat in cei 5 ani lucrati la o companie de airport Shuttle [unde patronul era musulman pachistanez ,iar menagerul american mormon] ca se intelegeau f bine in afaceri si mici contradictii in religie.,deoarece ambii erau multumiti ca nu exista Dumnezeu Tatal , Fiul si Duhul Sfant. Am avut discutii aprinse cu Mohamed [ patronul] , iar mormonul , super educat si diplomat isi tainuia mult mai bine ura si se dadea neutru , pana cand a aflat Mohamed tot de la acest mormon ca Santrio se traduce in Latina :Sfanta Treime .––––-Eh ! abia de aici in colo incepe adevarata poveste…Dar spatiul e limitat. Daniel ! , eu cred ca exceptii exista ….iar experientele mele nu sunt adevarul absolut , dar tu sa-mi scri pe acest blog cati musulmani , budisti , confuscionisti , mormoni, martori [watch toweristi ] , etc…….chiar si ortodoxi ––- Dumnezeu i-a intors la EL prin tine.

 14. Bine zis Santrio! God bless you!

 15. Santrio
  Nu stiu care este filozofia dupa care te ghidezi cand spui unui necredincios despre Dumnezeu. Trebuie sa tii o statistica care evidentiaza: cati s-au intors la Dumnezeu dupa ce i-ai evanghelizat si cati nu s-au intors, cati trebuia sa le spui despre Dumnezeu, cati nu trebuia? s.a… Adevaratul motiv pentru care suntem pe acest pamant este sa-L cunoastem NOI personal pe Creatorul si-al doilea sa-L facem pe EL, pe Dumnezeu cunoscut oamenilor. Nu stiu de ce trebuie sa facem lucrurile foarte complicate, generalizand datorita experientelor noastre. Oh, am avut cateva experiente dureroase cu mormonii, musulmanii, iehovistii, gata, i-am „bagat” intr-o categorie inaccesibila pentru mantuire si nu ma mai apropii de ei cu Cuvantul lui Dumnezeu… Eu cred ca de multe ori noi masuram „succesele” si „insucesele” noastre in evanghelizare prin prisma numarului care NOI il vedem ca se intoarce la Dumnezeu. Cred ca Dumnezeu in primul rand vrea sa vada dedicarea noastra, daca noi vrem sa implinim Cuvantul Lui pe deplin, ori vrem sa ne multumim cu…mersul la o biserica duminica ori peste saptamana si…e destul…Cred ca „stafeta” Mantuirii o primim de la Isus, o PREDAM in Mana lui Isus dupa ce noi ne facem jobul de marturisire a Lui in fata oamenilor, de acolo in colo e jobul Lui de a duce lucrarea la bun sfarsit. Revenind la intrebarea ta, cati cred ca Dumnezeu a intors la El prin mine? Atat stiu, am avut tangente cu mormoni, iehovisti, budisti, atei, musulmani, homosexuali si altii si in instantele in care am avut posibilitatea le-am marturit acestor oameni despre Dumnezeu, despre Isus, despre a doua sansa a vietii pe care Isus le-o da daca i-L accepta pe El, de acolo in colo nu mai stiu cum Dumnezeu a lucrat. Cert este ca Dumnezeu e la lucru. Imi aduce aminte de versurile unei cantari ce spune „Oh, dac-ai sti, Cat imi pare de rau, Pentru timpul pierdut, Fara rodul cerut…” Doar Dumnezeu este cel ce numara roadele, atunci cand eu intru in business-ul asta am intrat in…nisipuri miscatoare, unde EU imi atrag slava prin cat de efectiv am fost eu pe campul evangheliei comparat cu….

 16. Daniel Mendre , Pai nu degeaba ti-am scris ca ai dreptate in felul tau si bine faci ca le vorbesti la tot felul de oameni despre Mantuirea prin Domnul Isus , si smerenia cu care nu indraznesti sa contabilizezi macar un convertit. Poate te vei intalnii cu unii snopi in cer .Dar pana atunci poti sa ti cont si de ce ne scrie Ap Dragostei : Ioan la 2 Ioan vrs 10, 11. ca doar de aici a inceput dilema. Totusi , intrebarea pe care ti-am pus-o cu mare grija sa nu te atrag pe ” pamanturi miscatoare ”[ Cati DUMNEZEU a intors la EL prin tine..]..?––merita un raspuns mai direct.

 17. Sper caci cu acesta dilema in care ne aflam, avand de ales intre un presedinte cu tendinte islamice si un candidat mormon, sa ne dam seama caci America nu a fost, nu este si nu va fii NICIODATA o tara crestina. Spun acest lucru ca tanar care astazi sarbatoresc 12 ani de la sosirea in state, si ami amintesc si de copilaria (12 ani) petrecuti in Romania. Ma rog sa vina ziua cand pastorii Romani si Americani vor avea curajul sa declare ca Dumnezeu nu are in plan ca America sau Romania sa fie tari crestine, ci ca importriva idolatriei si a pacatului in care amandoua tari zac, Biserica (singura ’institutie’ crestina lasata de Dumnezeu) sa avanseze, iar crestinii de pretutindeni sa fie cu adevarat crestini.

  • America, precum si alte sate, este o tara cu NUANTE crestine. Iar acest aspect este important. Voia generala a lui D-zeu este ca toata lumea, toate tarile sa devina crestine, doar ca oamenii nu asculta. Este scris in Biblie ca D-zeu nu doreste moartea pacatosului, ci doreste ca el sa se intoarca de pe caile lui si sa faca ce este bine. Si acest lucru este valabil pt orice om de pe pamant.

   • Si Germania lui Hitler a fost o tara cu nuante crestine… Pot sa repet: Nu exista nu a existat si nu va exista o „tara crestina” sau o tara cu „guvern crestin.” Guvernul este o institutie laica ne-religioasa si scopul guvernului este sa protejeze fiecare religie, si dreptul fiecarui inchinator. NU Romney nu este crestin.. Romney nu trebuie sa fie crestin ca sa fie presedinten Noi (crestinii) suntem vinovati caci punem mai mult suflet in politica unei tari decat in propasirea bisericii lui Cristos, iar acest lucru aduce dauna mesajului lui Cristos. Eemplu: Pastor a Robert Jefries- FB Dallas -a anuntat acum un an in urma ca Rick Perry este singurul candidat crestin iar crestinii adevarati nu au ce sa suporte pe Romney care este membru unui ocult. Astazi acelas pastor nu stie cum sa adune oamenii mai repede sa il voteze pe Romney. Implicanduse in politica lumea il arata cu degetul si il priveste ca un ipocrit – pacat caci chiar este un pastor bun de altfel.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: