”CURSA” SPRE TINEREȚE FĂRĂ BĂTRÂNEȚE ȘI VIAȚĂ FĂRĂ DE MOARTE NU ESTE O FÂNTÂNĂ

Este o cursă în sensul de competiție contracronometru. Archon Genomic X Prize a lansat provocarea pentru centrele de specialitate care doresc să concureze la descifrarea genei longevității. La prețul de până într-o mie de dolari pe genă, în termen de 30 de zile începând în Septembrie 2013, specialiștii care vor intra în competiție trebuie să extragă acea linie magică din ADN-ul a 100 de donatori centenari.

În cele din urmă, goana după fântâna tinereții a început cu intrarea în… cursă a Dr. Jonathan Rothberg, specialist de frunte în domeniu.

Nu sunt ”specialist în domeniu” dar Biblia este. De ce unii ajung să trăiască 90, 100 și chiar mai mulți ani? Atâția le dă Dumnezeu, cum ar zice Moise în Psalmul 90. Dar și aceștia îmbătrânesc și mor. Nici Metusala nu a scăpat, fie și la 969 de ani.

Ceea ce a contaminat ADN-ul uman cu secvențe aducătoare de moarte este păcatul. Păcatul nu poate fi purificat decât prin mântuire și înviere. Mântuirea scoate păcatul din suflet, iar învierea regenerează trupul la starea de slavă. Acest adevăr absolut este comunicat de Cuvântul lui Dumnezeu direct din partea Creatorului fără… concurs.

Nu aștept de la domnii savanți să-L ia în seamă pe Dumnezeu. Pentru ei este importantă cursa, în sensul de capcană, căci iată unde duce răzvrătirea de a cuceri moartea fără rezolvarea problemei păcatului: este imposibil!

Articolul AICI.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

7 răspunsuri sa “”CURSA” SPRE TINEREȚE FĂRĂ BĂTRÂNEȚE ȘI VIAȚĂ FĂRĂ DE MOARTE NU ESTE O FÂNTÂNĂ”

 1. dumnezeu a pus doi heruvimi la pomul vietii. iar in apocalipsa arata ca va fi o binecuvintare pt cei rascumparti acest pom. eu cred ca acesti oameni se trudesc degeaba

 2. Goana nebuna a societatii din ziua de azi in a arata tanar, banii, efortul si timpul investit in a „obtine” acesta fateta e de-a dreptul dezgustatoare. Traim intr-o societate care ruineaza inimile si mintile, copiilor, tinerilor si din pacate a tot mai multi adulti.
  In urma cu 20-30 de ani la varstra de 10-12 ani erai copil, simteai, vorbeai, traiai si te jucai ca un copil si totusi in forma aceea copilareasca eram mai maturi emotional, mental, mai puri in gandire si simtire decat copiii din ziua de azi.
  TV, revistele, lumea care ne inconjoara ne forteaza prin „standardele” pe care le promoveaza sa credem ca la 12-14 ani trebuie sa areti ca si la 20 iar la 50 ca si la 30.
  Aceasta cursa a reusit sa se infiltreze si in biserica si de la decenta crestina s-a ajuns la parada modei. E sfasietor sa privesti la foarte multi din tinerii nostri care asocieaza biserica doar cu o platforma unde pot sa isi etaleze noile achizitii si nu inteleg ca ceea ce face farmecul unui om e bunatatea, intelepciunea, frica de Dumnezeu, harnicia si multe alte aspecte.
  Cred ca rugaciunea noastra are trebui sa fie versetul 12.
  Învaţă-ne să ne numărăm bine zilele, ca să căpătăm o inimă înţeleaptă!

 3. Pai cineva trebuie sa profite si dupa cei obsedati cu longevitatea, ca dupa multe alte obsesiuni. Fa o zarva cu ceva, convinge oamenii de ceva problema, apoi vide-le o solutie promitatoare (asigurare, army surplus food – uscaturi -, mai stiu eu… vuvuzele).
  Astia cu „tinerete fara batrinete” (fara Dumnezeu) au ajuns pina ca platesc sume mari ca atunci cand mor sa-i puna undeva inghetati bine si conservati, in speranta ca vreodata se vor descoperi anumite metode sa-i readuca la viata. Altii spun ca e destul sa inghete numai capul si apoi sa-l cloneze (o fi mai ieftin). – Ar fi ceva sa vezi mirarea si dezamagirea sufletelor acestora cand parasesc trupul.
  Altii cumpara „pamint” pe Luna, in caz ca va veni timpul cand vei putea merge in vacanta pe Luna, altii platesc sa puna numele lor unei stele…
  Astea cam spun unde e inima lor. Acolo i-si pun comoara.

 4. Totusi cred ca ar trebui sa Considerati ca orice suflet de pe fata pamantului ar TREBUI sa il ia in seama pe Cel ce a facut TOT!
  Adica pe Dumnezeu!
  Am crezut ca aveti asteptari Mai mari….!
  Dumnezeu sa va binecuvinteze.

 5. Glasuia Daniel in12:4 un lucru foarte adevarat,despre cunostinta , care in zilele de pe urma va creste. Daca ar fi avut notiunea de stiinta , asa ar fi scris.Soapta vrasmasului „”veti fi ca Dumnezeu”este in urechile si inima multor semeni de ai nostri. Insetat de cunoastere , omul cauta raspunsuri in alte izvoare,preocuparile lui zilnice sunt indreptate numai sprerau. Silnicie sitruda zadarnica , goana dupa vant. Cunoasterea aduce cu sine multa durere , suferinta si haos. Cunoasterea , fara Duimnezeu.Stiinta si progresele pe care le face omenirea isdi cer tributul lor de vieti omenesti , unii in nebunia lor de dragul ei sinmt gata sa lpateasca pretul. Li se ridica o piatra , in semn de recunoastere. Altii , paentru ca L-au cunoscut pe El, platesc un pret , sint gata sa-si dea viata ,nimic si nimeni nu-i poate abate de pe Cale, ei stiu in cine sau increzut.Eu si d-voastra , multi alti ca noi au aflat inaintea savantilor secretul acestei vieti.Eterne. Si nu am depus nici un efort, doar am crezut si acceptatprin credinta ca EL este Calea , Adevarul si Viata.Viata etrna. Daca ar lucra acesti savanti in laboratoarele noastre , pe genunchi, ar descoperi si ei ca noi toti ca numai El da viata, o da din belsug.Ma bucur cind citesc in Gen 11: acolo un de omul fara de Dumnezeu a dorit sa -si facacaramizi, o cetate si un turn a carui virf sa atinga cerul, si un nume, ca sa se stie ca maria sa omul poate si el fara de Dumnezeu. Si Domnul a avut raspuns la gindul si nebunia lorNu pot sa inchei fara a nu cita din intrebarea pe care si Iov , alaturi de David si-o pun:Ce este omul, ca sa te ginde4sti la el? A.D.N, elemente chimice?Oare?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: