UN CURAJOS MESAJ AL PASTORULUI BILL LEDBETTER CĂTRE CAMERA REPREZENTANȚILOR STATULUI OKLAHOMA, SUA

Curajul fără adevăr este obrăznicie, adevărul fără curaj este lașitate, amândouă sunt sursa mesajului extraordinar al pastorului Bill Ledbetter. Deși cine a afișat aceste secvențe a făcut-o în mod tendențios, suntem recunoscători că le avem la dispoziție.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

6 răspunsuri sa “UN CURAJOS MESAJ AL PASTORULUI BILL LEDBETTER CĂTRE CAMERA REPREZENTANȚILOR STATULUI OKLAHOMA, SUA”

 1. Mi-am imaginat, pentru citeva clipe, ce minunat ar fi fost ca, in loc de Oklahoma, „speech”-ul sa fi fost tinut in Camera Reprezentantilor sau in Senatul SUA!…

  Dar cruda realitate m-a trezit repede din visare: avem inca multi pastori in America care n-au curajul sa spuna astfel de lucruri nici macar in bisericile lor! Ba mai mult, L-am “separat” si L-am scos, oficial, pe Dumnezeu din vietile si institutiile noastre, lasindu-I un pic de loc doar duminica, in bisericile-club la ale caror altare, mai nou, se oficiaza si casatorii intre sodomiti… Casatorii, despre care, pentru prima data in istoria Americii, presedintele ei a zis ca sint un lucru bun!

  Asa ca, desi n-o sa zic niciodata ce-a zis pastorul lui Obama (“God d-n America”), o sa zic ”Doamne ai mila de America”!

  P.S. Thanks for the clip.
  And kudos for not neglecting the „hot issues of the day”.
  Good approach in all the posts I’read so far.
  I hope more pastors would realize that they canot stay silent any more. In times like these, people look for leadership and guidance in all areas of life . Better to find them in their own pastors than in a stranger who promises the world if we bow down to his charisma… and give him our vote 🙂

 2. In curand ,cei ce indraznesc sa roastasca public Adevarul Biblic , dezbaracat de „ingradirile” si vesmintele liberal -democratice si lipsit de obligatoria „imblasamare’ in „corectitudine politica” ,vor fi treptat dar sigur,izolati si marginalizati social , vor suferi amenzi, pedepse hotarate juridic, surghiun si vor fi determinati la sa-si desfasoare rugaciunea si activitatile in mediul forestier incognito ,underground , precum anabaptistii !

 3. Statul Oklahoma este unul conservator. Cred ca predica este „right-on” dar se incadreaza la „preaching to the choir.” Ar trebui tinuta in legislatura din California si Massachusetts sau la primaria din… Chicago 🙂

 4. Da, frumos. D-zeu sa-l intareasca. Oricum, rasplata o va imparti egal cu cei ce l-au chemat, ajutat si sprijinit sa vorbeasca acolo.
  Cel mai greu este in general sa existe vointa si cadrul pentru astfel de momente.

 5. Rolul nostru ca si biserici ar trebui sa fie in a initia si sustine astfel de actiuni. Daca nimeni nu initiaza actiuni pt a crea cadrul unor astfel de activitati, atunci cine sa le initieze? Obama sau Romney? Ma tem ca ei niciodata….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: