CHICK-FIL-A ÎNTRE GUSTOS ȘI DEZGUSTĂTOR

Atunci când Dan Cathy, președintele rețelei americane de restaurante Chick-fil-A și-a exprimat punctul de vedere conservator cu privire la căsătorie a declanșat un val de represalii mediatice și chiar interdicția tendențioasă de a deschide o nouă locație în Chicago. Controversatul primar Rahm Emanuel zice că valorile marii metropole sunt diferite de cele promovate de domnul Cathy. Adevărul este că, mai degrabă, domnul Cathy apără valori pe care primarul Rahm (și deloc Emanuel, ”Dumnezeu este cu noi”) nu le are. Dar, ce să faci, asta este direcția marilor orașe, desfrâu la vedere.

Ca răspuns la boicotul instigat de alter(ați)nativi (că așa zic ei că sunt din naștere), fostul guvernator al statului Arkansas, candidat prezidențial și talk show host, Mike Huckabee a declarat 1 Au-gust (mă refer la puii pregătiți de Chick-fil-A) drept Ziua Aprecierii faimosului ”eat mor chikin” apărător al familiei ca instituție de ordin divin.

Știți că au stat oamenii (între care, o spun cu mândrie, o mulțime de românași, doar suntem obișnuiți) la cozi ca pe vremuri în România. Cred că nu se mai găsește vreun pui cinstit de găină nici la sediul primăriei din Chicago.

Furia protestatarilor nu a întârziat să se manifeste în stilul pervers, obraznic, sfidător al tagmei: cupluri de desfrânați se vor duce în preajma restaurantelor cu pricina să se sărute grosolan, în plină zi, la vedere. Probabil, acestea sunt valorile dezgustătoare împărtășite și de primarul metropolitan…

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

4 răspunsuri sa “CHICK-FIL-A ÎNTRE GUSTOS ȘI DEZGUSTĂTOR”

  1. Poate ar fi cazul sa faceti si voi un „Referendum” romanesc.

  2. Unii ,ce sunt constienti ca vorbirea lor nu se incadreaza in „corectitudine politica” vorbesc in soapta,nu inainte de a privi in dreapta si stanga, ca pe vremea Securii. Altii ,se exprima deschis ,clar si raspicat ,cu voce tare :http://www.youtube.com/watch?v=aDikt6338UI

Trackbacks/Pingbacks

  1. Patru penticostali în Top 50 WordPress (4.08.2012) « romaniadegaming - 4 august 2012

    […] 7. Cristian Ionescu (Popas pentru Suflet): “Chick-fil-a între gustos şi dezgustător” […]

  2. Patru penticostali în Top 50 WordPress (4.08.2012) « Platforma Radar - 3 septembrie 2012

    […] 7. Cristian Ionescu (Popas pentru Suflet): “Chick-fil-a între gustos şi dezgustător” […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: