ȘTIRI CU PALME

Nimeni nu se îndoiește că știrile trebuie prezentate așa cum se întâmplă, obiectiv. Eh, cât de obiectiv se poate, doar oameni sunt cei ce selectează ceea ce consideră ei că sunt demne de a fi știute și ce iz li se dă.

Vă spuneam ieri că desfrânații au pornit o contraofensivă, hotărând să se sărute pe lângă Chick-Fil-A-urile unde pe 1 August se adunaseră sute de mii de oameni normali (cât de cât) ca să-și exprime suportul față de definiția tradițională a familiei.

Acum, pentru omul cu un minim de pudoare, ideea de tandrețe publică exagerată este detestabilă în toate formele ei. Când însă doi bărbați sau două femei se sărută este de o greață greu de suportat. Mă rog, știrea este știre, cum să pierzi ocazia să-i îmbrâncești nițel pe încăpățânații ăștia care mai cred ce spune Biblia și refuză să se modernizeze. Dar, ca să ne și pălmuiască, secvențele dezgustătoare (vreo trei, patru) au fost repetate la nesfârșit (de vreo douăzeci, treizeci de ori), încât mai întâi ne-am înecat, apoi ne-am sufocat, după care ne-am acoperit ochii, iar în urmă am închis știrile cu totul, reducând aproape la zero timpul și așa scurt (adunate minutele, poate mai puțin de o oră pe lună) pe care îl petrecem la icoană.

Să vă fie rușine domnilor și doamnelor de la știri! Media fără inhibiții politice nu înseamnă să arătați cu ce grosolănii se mai îndeletnicesc obraznicii ieșiți de prin dulapuri. Obiectiv, n-am ce spune…

 

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

5 răspunsuri sa “ȘTIRI CU PALME”

 1. Nu as fi crezut vreodata ca voi putea fi martorul unor asemenea fapte.
  O gluma destul de nelalocul ei se facea prin anii 1980 cind, printre activitatile de documentare si dovedire a infractiunii de viol se amintea si „reconstituirea” Pentru cei din domeniul de specialitate, gluma avea incarcatura ei cu tot grotescul pentru omul de rind. Dar ca in 2012, media sa prezinte fara retinere asemenea trairi pacatoase si irationale pentru oamenii normali si morali si crestini si tineretul de tot felul, chiar ca este indecent si grosolan .Si sa nu uitam ca nu este gluma.Si se intimpla in democratia nr 1 de pe glob, zice-se. Este ratacirea in care lumea se afunda tot mai mult, motivatia fiind trairea unei libertati totale.Nu spun cit de deplina aceasta libertate pentru ca atunci as pacatui.
  Dar, stau si ma intreb ce as putea crede cind aud destul de des ca trebuie sa se multumeasca Domnului ca romanii au fost „adusi” in aceasta tara binecuvintata?
  Care ar fi binecuvintarile la care se pot gindi cei ce indeamna la aceste multumiri?La binecuvintarile materiale sau la cele spirituale? Care ar fi raportul dintre acestea si care este pretul care a inceput sa fie platit aproape zilnic chiar si de catre bisericile evanghelice romanesti, pentru ca cele americane nu cred ca mai au multe trepte de parcurs pina jos.( jos de tot)

Trackbacks/Pingbacks

 1. TREI PENTICOSTALI ÎN TOP 50 WORDPRESS (5.08.2012) « romaniadegaming - 5 august 2012

  […] 10. Cristian Ionescu (Popas pentru Suflet): “Ştiri cu palme” […]

 2. TREI PENTICOSTALI ÎN TOP 50 WORDPRESS (6.08.2012) « romaniadegaming - 6 august 2012

  […] 17. Cristian Ionescu (Popas pentru Suflet): “Ştiri cu palme” […]

 3. TREI PENTICOSTALI ÎN TOP 50 WORDPRESS (6.08.2012) « Platforma Radar - 3 septembrie 2012

  […] 17. Cristian Ionescu (Popas pentru Suflet): “Ştiri cu palme” […]

 4. TREI PENTICOSTALI ÎN TOP 50 WORDPRESS (5.08.2012) « Platforma Radar - 3 septembrie 2012

  […] 10. Cristian Ionescu (Popas pentru Suflet): “Ştiri cu palme” […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: