VICTORY CITY – ORAȘUL VIITORULUI

Nu cred că mai este timp să devină o realitate, dar conceptul este interesant. Eliminarea crimelor, poluării și aglomerației sunt doar câteva dintre marile realizări ale proiectului, fie doar pe hârtie, deocamdată.

Acomodează peste 300,000 de locuitori, are în jurul său resurse de hrană, electricitate și folosește cele mai avansate tehnologii pentru canalizare și gunoi. Ideea este ca întreaga populație să trăiască în regim de familie, chiar servind masa împreună într-o cantinele imense ale complexului. Oh, orașul este de fapt un concept care poate fi multiplicat la nesfârșit. Se preconizează că în timp va deveni stilul de viață pe întreg pământul. Mai vedem…

Pentru mai multe informații, click pe imaginea de mai sus sau accesați http://www.victorycities.com/

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

2 răspunsuri to “VICTORY CITY – ORAȘUL VIITORULUI”

  1. Se pare ca proiectul este „luat” de la comunisti si atunci se naste intrebarea: de ce am mai plecat din tari unde se incepuse de peste 40 de ani acest fel de „trai” unde toate sa fie… „în regim de familie, chiar servind masa împreună într-o cantinele imense ale complexului”?????

    Daca se observa cu atentie, nu este primul „proiect” luat de americani de la cei pe care tot timpul a incercat sa-i distruga. Sa amintim numai cateva: programele de reciclare (cine-si mai aminteste de anii 70 si cei trei ‘R’…recuperare, reciclare, reconditionare?), mancarea produsa din inlocuitori (ce criticata era cafeaua din…soia, aici gasim aproape in orice….soia, tofu, dar ESTE pentru sanatatea noastra…), supercontrolul libertatii populatiei (acolo o facea securitatea cea blamata pentru avantajul personal a conducatorilor rai dar aici o face guvernul pentru „protectia” noastra…ha, ha, ha…) si as mai putea continua lista, dar…….e mai bine asa !!!

  2. Apoc 21 Apoi am vazut un cer nou si un pamint nou……Ierusalimul nou…..Asta e Victory City fara crime fara polution etc.
    Stilul comunist da de unde Nu are sa se intimple Cel putin asa cred eu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: