ROCHIA CARE A UCIS MIREASA

Într-o vorbă, două, tragedia e cam așa: după nuntă, dacă nu a mai avut nevoie de rochie, mireasa a hotărât să intre în lac îmbrăcată. S-a întâmplat în Quebec, Canada.

Îmbibată, rochia a tras-o în adânc pe mireasă care s-a înecat. Nu vreau neapărat să judec tratamentul pe care sărmana fată l-a aplicat rochiei. Tinerețea, spiritul aventuros și nebunatic, obiceiurile prostești (am înțeles că este o tradiție ”trash the dress”), nu știu! Cert este că la câteva ore, echipajele de salvare i-au scos trupul neînsuflețit din lac, încă îmbrăcat cu rochia de nuntă.

Unele jocuri aparent nevinovate costă foarte scump. E mult mai bine să fii liniștit, chiar dacă asta presupune să devii cam plictisitor. Este important nu numai cum tratăm oamenii și animalele, dar chiar și lucrurile…

M-am întristat să văd cum o zi atât de specială se poate transforma într-o nenorocire.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

4 răspunsuri sa “ROCHIA CARE A UCIS MIREASA”

 1. La fel se putea urca pe o bordura mai inalta la indicatiile fotografului si sa cada.
  Oricum trist, http://www.youtube.com/watch?v=zdHyTQyGGzM&feature=player_embedded

 2. Tot ceea ce facem,rau sau bine se intoarce impotriva sau spre binele nostru…Chiar dintr-o joaca sau un obicei neîntelept…Admir pagina dv, articolele,pana si comentariile,toate înseamna numai învatatura…desi nu sunt penticostala;am trimis-o diferitilor prieteni si postez frecvent pe Facebook.
  Cu ocazia aceasta vreau sa va rog sa scrieti ceva despre respectul pe care omul trebuie sa-l aiba despre animale,creatiunea lui Dumnezeu,pt ca ma uimeste cum multi crestini sunt la fel de indiferenti sau le-maltrateaza;am vazut sarbatori in care tinerii alearga dupa sau inaintea unor taurasi,dupa ce ii provoca,si de cate ori nu au fost raniti sau ucisi…un joc oribil,la care asista mii de oameni,de ex.San Fermin-Spania,nu mai zic de coride,vanatoarea de efefanti si orice animal cu balana pretioasa,animalele abandonate, dar câini de pe strazile României…Dar ma refeream la „crestini” si la Dumnezeu care dupa ce a creat a vazut ca este bun in mare masura. Dv aveti facilitatea de a scrie si pregatirea si dragostea pentru si de la Dumnezeu. Multumesc si Harul Domnului Isus sa fie cu dv,familia si biserica din Chicago.

  • Vă mulțumesc!
   Abuzul, în orice formă este o expresie a răutății.
   A chinui o altă ființă sau a distruge ceva din plăcere demască ceea ce este mai josnic în om.
   Fiți binecuvântată!

 3. Eu regret profund aceasta tragedie care a costat-o pe mireasa vesnicia.
  E teribil ce s-a intimplat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: