CONVENȚIA DIN SEATTLE, LA FINAL

După trei zile intense, patru servicii de peste patru ore fiecare, conferințe, seminarii, întruniri, 4,000 de participanți și o organizare ireproșabilă, putem declara această convenție ca fiind foarte reușită.

În ultima seară au fost 20,000 de computere conectate la linia de internet și multe alte persoane au vizionat în direct pe Credo TV. Am întâlnit la încheiere o parte din echipa de filmare și de transmisie. Epuizați dar mulțumiți că s-a făcut o lucrare frumoasă, cu un impact deosebit.

Anul viitor, convenția a 45-a va avea loc la Phoenix, Biserica Happy Valley, Pastor Coordonator Cornel Avram. Video clip AICI.

Acum, cred că mă odihnesc vreo două ore, apoi merg la aeroport. Mi-am luat biletele foarte devreme ca să ajung acasă înainte de prânz. Voi petrece cu familia măcar o jumătate din ziua de Labor Day (ziua muncii în America) la grătar și la aer liber.

Voi reveni…

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

6 răspunsuri sa “CONVENȚIA DIN SEATTLE, LA FINAL”

 1. Frate Ionescu, am vazut o predica de-a dumneavoastra pe Credo Tv care vorbea despre mintea umana. Va rog sa imi indicati un link pentru a o viziona in intregime. Asta daca este posibil. Va multumesc.

  • Websiteul televiziunii Credo este in reconstructie cu optimizari pentru noile standarde (mai ales asigurarea compatibilitatii pentru mobile) si paginile emisiunilor vor fi adaugate in curand. In pagina dedicata emisiunii „Popas pentru sufletul tau” veti putea vedea emisiunea dorita.
   Multa binecuvantare

   Ionel Bonta
   Chief Engineer Credo TV

 2. Domnul sa binecuvinteze pe toti care sau ostenit.Transmiterea a fost excelenta.Am ascultat online.Au fost predici care probabil nu se vor uita niciodata

 3. Tani predicile trebuie implinite nu sa se implineasca singure

Trackbacks/Pingbacks

 1. Top 100 WordPress după terminarea convenţiei (5.09.2012) « Platforma Radar - 5 septembrie 2012

  […] (descriere a sentimentului de final; acest articol este scris într-o manieră similară cu “Convenţia din Seattle, la final”, Popas pentru […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: