MAREA DILEMĂ A DATORIILOR GUVERNULUI SUA, EXPLICATĂ INTELIGIBIL

Grecia reprezintă doar o avanpremieră a colapsului economic spre care se îndreaptă lumea, în frunte cu Statele Unite. Criza globală generală nu poate fi evitată cu soluții care să evite decizii bugetare dureroase. Promisiunile politicienilor sunt utopii.

Motivul pentru care mă interesează aceste lucruri se leagă de contextul apocaliptic al situației de față. Iată cum descrie Ioan criza economică globală:

”Când a rupt Mielul pecetea a treia, am auzit pe a treia făptură vie zicând: „Vino şi vezi!” M-am uitat şi iată că s-a arătat un cal negru. Cel ce stătea pe el avea în mână o cumpănă. Şi, în mijlocul celor patru făpturi vii, am auzit un glas care zicea: „O măsură de grâu pentru un leu! Trei măsuri de orz pentru un leu! Dar să nu vatămi untdelemnul şi vinul!” Apocalipsa 6:5,6

Și o explicație cu privire la datoriile SUA cu impactul lor eventual asupra populației:

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

5 răspunsuri sa “MAREA DILEMĂ A DATORIILOR GUVERNULUI SUA, EXPLICATĂ INTELIGIBIL”

 1. Problema e mult mai grava: avem 222 trilioane unfunded liabilities! E imposibil sa se rezolve situatia fara sa se taie din pensii, medicare si toate programele sociale care sustin cele 89 milioane de americani care nu muncesc. Ce-o sa se mai revolte lumea cind guvernul va trebui, finalmente, sa faca asta! Protestele din Grecia vor fi apa de ploaie fata de ce va fi aici:
  http://godfatherpolitics.com/6914/its-not-16-trillion-its-222-trillion/

  • Stimate domn,
   Nu va mai alarmati…. Cinstit vorbind desigur toate argumentele Dvs sunt adevarate,,, dar erau tot atat de adevarate si-acum, 10, 20 30 si chiar 40 de ani in urma
   Si? Ce-i cu asta? Oare chiar nu observati ca lumea accepta aceasta situatie financiara, economica, globala, dat fiind ca nu exista nici-o alta solutiie mai buna?
   Cat o sa dureze…? Bunul Dumnezeu stie,,, dar daca se anuleaza, ce ne-asteapata…? Pe toti, pe intreaga lume…?
   De-aia va spun… o sa dureze…
   Pentruca lumea nu vede o alta solutie mai buna la mentinerea legaturilor economice, politice, sociale existente astazi in lume…

 2. Frate Ionescu,

  cum de v-ati decis sa luati in discutie pasajul din Apoc. 6:5,6 ? Omenirea s-a mai confruntat cu o criza economica puternica in anii 30, care nu dupa mult timp a fost urmata de un razboi mondial devastator. Daca presupunem ca timpul actual al crizei mondiale se incadreaza la profetia din Apoc. 6:5,6, atunci Apoc. 6:7,8, ne anunta ceva mai rau. Ne asteapta un conflict international armat de proportii, in care vor fi implicate a patra parte din natiunile lumii.

  ” 7 Când a rupt Mielul pecetea a patra, am auzit glasul făpturii a patra zicând: „Vino şi vezi!”
  8 M-am uitat şi iată că s-a arătat un cal gălbui. Cel ce stătea pe el se numea Moartea, şi împreună cu el venea după el Locuinţa morţilor. Li s-a dat putere peste a patra parte a pământului, ca să ucidă cu sabia, cu foamete, cu molimă şi cu fiarele pământului. ”

  Deci. Ce ne asteapta dupa implinirea profetiei de la Apoc. 6:5,6 ? Moarte, foamete si boli ( care inseamna multa suferinta ) !!! Si atunci eu zic: de ce s-ar indoi unii despre descoperirile pe care ni le-a dat Dumnezeu aici in Germania in 2009-2010, despre venirea unui razboi CUMPLIT , care se va abate peste continentul Europei ?
  Si in continuare la ceea ce am mai scris pe acest blog, vizavi de sosirea unui razboi care va lovi continentul Europei, am sa va spun o ultima descoperire data nu cu multa vreme intr-un vis de noapte, aceluiasi frate care a avut visul cu privire la razboiul prevestit. S-a aratat in visul de noapte ca ( cel putin aici la noi in zona de sud a Germaniei, landul Baden Würtemberg ): situatia economica era foarte critica, in sensul ca, era greu cu locurile de munca. Oamenii nu mai stiau cum s-o scoata la capat cu privire la nevoile existentei, iar in magazine nu se mai gaseau alimente, situatia fiind similara perioadei din Romania anilor dinainte de 1989.
  Deci. Daca o tara ca Germania ( care la momentul actual este motorul economic al Europei ) va avea aceasta situatie economica dezastruoasa, oare care va fi situatia in alte tari ale Europei ?
  Si ca incheiere, va relatez o alt vis profetic pe care l-a avut un suflet de linga Nürnberg ( Germania ), care deasemenea vorbeste despre o stare de razboi:

  ” In acel vis se facea ca, sufletul respectiv se afla pe un vas mare ( imens ). La un moment dat o voce i-a spus sa, sara de pe vas. Sufletul a facut cum i-a vorbit vocea, a sarit de pe vas si a ajuns pe o pluta. Cand era pe, pluta a intors capul inapoi si s-a uitat spre vasul de pe care a sarit si a vazut ca un alt vas a atacat vasul de pe care sarise, jumatate fiind complet distrus. Apoi pe linga faptul ca a vazut vasul jumatate complet distrus, a mai vazut o multime de oameni murind in chinuri groaznice. ”

  Este limpede ca apa cristalina ca, aici e vorba de razboi si prima inclinatie spre talmacirea a ceea ce reprezinta vasul pe care era acel suflet, ne duce cu gindul ca, acel vas imens nu reprezinta altceva decat, tara in care traieste sufletul respectiv, adica Germania.

  Frati si surori ( mai ales cei care traiti in Europa ),

  luati in considerare aceste cuvinte pe care le repet de mai multa vreme. Pregatiti-va pentru aceste timpuri grele din toate punctele de vedere. Cei ce puteti cumparativa de mancare si faceti-va rezerve de alimente, mai ales cei ce aveti copii. Procurativa din timp combustibili pentru incalzire pe timp de iarna si toate celelalte lucruri necesare existentei pe cont propriu. Nu uitati deasemenea filtru de apa, prin care sa va puteti asigura macar necesarul de apa potabila si pentru gatit si nu uitati pastile de iod, pentru lupta impotriva radiatiilor nucleare.
  Nu va bazati pe ajutorul autoritatilor, ci lucrati cu intelepciune si asigurativa singuri ( bineinteles cei ce puteti face acest lucru ) lucrurile de care aveti nevoie pentru supravietuire.

 3. Frate Ionescu,

  priviti aici un adevar despre situatia economica din Libia, inainte de a incepe lovitura de stat organizata de Elitele criminale care destabilizeaza tari pe, pamant. Cu ce s-au ales acum rebelii ( tradatorii de tara ) libieni care l-au omorat pe Gadafi ? Tara este distrusa si nu cred ca va mai ajunge vreodata ce, a fost pe timpul lui Gadafi.
  Parerea mea este ca, mai criminala si mai perversa nu a fost lumea ( o parte din ea ) nicoidata dea lungul istoriei, cum a fost in secolul 20 si cum este in secolul 21. Si sa vedeti ce o sa fie in perioada Apoc. 13 !!!

  http://www.youtube.com/redirect?q=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DaJURNC0e6Ek&session_token=_Om6vlAjarOkgCmSfjkMnnZnp5N8MTM0NzMwNzIxM0AxMzQ3MjIwODEz

 4. Colapsul datoriilor americane, trebuia sa aiba loc cu multe decenii in urma…

  Acum, daca si cand va avea loc, nu mai are nici cea mai mica importanta…

  Oricum, dolarul estre mentinut la suprafata din necesitate, pura necesitate economica mondiala…

  Si asa va ramane…

  N D Rusu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: