ANONYMOUS ÎMI CREAZĂ PROBLEME LA GODADDY

Am încercat ceva mai devreme să-mi accesez pagina de email de pe godaddy.com, dar fără succes. Am dat un restart la computer, am încercat prin google, nimic. Când să mă supăr, văd titlul de-o șchioapă la news: Anonymous a dărâmat godaddy și milioane de pagini de internet și conturi de email. Godaddy zice că lucrează la reactivarea domeniilor.

Acum, să-i lăsăm pe ei cu treaba lor și să vedem despre fenomenul anonymous. De tari sunt tari, doar au reușit să atace și spațiile guvernului. Au fost prinși câțiva dar au rămas mulți. Necazul lor cu godaddy este că aceștia ar suporta legile de cenzură a activității virtuale, adică a internetului.

Că guvernul ar putea abuza aceste legi (ca pe multe altele) nu-i nicio îndoială. Că este nevoie de o monitorizare a internetului iar e adevărat. Prea multă mizerie circulă fără niciun filtru. Însă, în lupta lor mai mult sau mai puțin justă (rămâne de văzut) ăștia de la anonymous îmi fac probleme. Aveam un document primit prin poșta electronică pe care trebuia neapărat să-l descarc și, uite, nu pot! Ceea ce în primă fază m-a cam agitat, după care m-am gândit urât la incompetența celor de la godaddy, iar apoi sunt de-a dreptul stârnit cu anonimii. A, nici pagina de internet a bisericii nu merge. Același server… Godaddy a pierdut încrederea mea, anonymous nu are nicio șansă la simpatia mea (pe care oricum nu o aveau, dar…) iar eu stau și mă întreb ce-i de făcut. Păi, deocamdată aștept! Ce? Uite:

UPDATE: Văd că totul a reintrat în normal. Videoclipul de mai jos se pare că a fost scos de pe Youtube. Oh, it is back! Hmmm…

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

5 răspunsuri sa “ANONYMOUS ÎMI CREAZĂ PROBLEME LA GODADDY”

  1. ce tare.. in timp ce vizionam videoclipu-ul cei de la Youtube l-au dat jos… am dat un refresh si nu mai este valabil 😦

  2. Frate pastor ! N u multa vreme in urma, cu ocazia unei adunari mai maricele, un predicator ne spunea un lucru interesant. Adica SA IUBIM SI PE CINE NU MERITA!!!
    Am stat si m-am gindit cit sunt de restantier la aceasta propunere. Oare nu ar fi si cazul celor „anonimi”? Oare nu din lipsa de dragoste rabufnesc ei?

Trackbacks/Pingbacks

  1. Patru penticostali în Top 95 WordPress (11.09.2012), ora 16:00 « Platforma Radar - 11 septembrie 2012

    […] 11. Cristian Ionescu (Popas pentru Suflet): “Anonymous îmi crează probleme la Godaddy” […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: