PROCURA DE SINUCIDERE A AMERICII

Împăratul Saul s-a sinucis. Adică, într-un fel. Sau, fiind rănit în luptă, a solicitat serviciile amalecitului, sau nu a reușit singur din prima și l-a rugat să termine treaba începută. Tot aia e! De fapt, sinuciderea sa a început cu mult înainte când și-a provocat lepădarea prin neascultarea de Dumnezeu.

Nevasta lui Iov a spus-o mai direct: ”Bleastămă-L pe Dumnezeu și mori!” Adică, sinucide-te cu mâna altuia, în acest caz chiar Creatorul. În limbaj american se cheamă suicide by proxy. Când un criminal, decât să fie arestat și trimis în pușcărie, sătul să fugă sau să se mai ascundă și dorindu-și moartea îi atacă pe polițiști, aceasta se numește suicide by cop. Deci, a-L provoca pe Dumnezeu să te nimicească ar însemna suicide by… God. Exact ceea ce face acum America!

Să întorci Israelului spatele în aceste momente cruciale pentru națiunea de vreo 8 milioane, aflată față în față cu ura de moarte și înconjurată de 500,000,000 de musulmani, această atitudine a administrației americane este de neconceput! Este blasfemie împotriva lui Dumnezeu! Este pierderea rațiunii de a exista a Statelor Unite!

Atunci când Neemia a înălțat din ruine zidurile Ierusalimului, dușmanii săi au pus la cale un plan de a-l distruge. L-au avertizat cu privire la un complot de asasinare a sa, act de care se putea proteja doar ascunzându-se în Templu. Dregătorul Neemia care cunoștea Legea Domnului și interdicția de a intra în Casa lui Dumnezeu (nefiind preot) a sesizat cursa: să-L supere pe Dumnezeu și să-I atragă mânia asupra sa.

Fără Israel, America este doar un Babilon! Atunci când Obama refuză să acorde o întrevedere primului ministru israelian, ce dovadă ne mai trebuie?… Dar să se hlizească pe lângă teroriștii care ne atacă ambasadele și ne ucid diplomații, care ne rup și ne ard steagurile, care urlă ”moarte Americii și lui Israel”, să se ploconească în fața lor și să le ceară iertare la nesfârșit, asta se poate?

Pentru primăvara înghețată a lumii arabe, toate acestea nu sunt semne de bunăvoință ci capitulare! Și când te gândești că MILIARDE de dolari plătite pe spinarea noastră a plătitorilor de taxe iau anual drumul acestor țări care astfel finanțează terorism și radicalism islamic, este cutremurător!

Și media, ah, media liberală, subversivă, să vedeți cum au fost jurnaliștii prinși cu microfoanele deschise pregătindu-se pentru conferința de presă a lui Romney, cum să-l încurce cu întrebări incomode, cum să-și coroboreze asaltul împotriva candidatului republican, apărând incompetența și antiamericanismul lui Obama care a lăsat ambasadele și consulatele insuficient păzite tocmai de 9/11, vulnerabile în fața teroriștilor, iar apoi se gudură cu scuze pe lângă aceste regimuri radicale și criminale, numindu-le… democrații? Toate astea în vreme ce întoarce spatele Israelului?

Da, sunt indignat! Sunt indignat de dragul acestei țări care ne-a deschis acum 25 de ani brațele și în mijlocul căreia ne-am bucurat de pace și libertate! Sunt indignat când văd ce-a ajuns acest binecuvântat popor în câteva duzini de ani de imoralitate și ignoranță. Zilele acestea este greva profesorilor în Chicago. I-am văzut înșirați pe străzi, protestând faptul că nu le mai este îngăduită incompetența care a distrus sistemul școlar din această metropolă. M-am îngrozit să văd cine educă copiii noștri.

Ziua de 11 Septembrie ar trebui să fie ziua trezirii Americii, nu doar un simbolism istoric ofilit de la un an la altul. Ieri am văzut documentare despre momentele tragice de acum 12 ani pe care le-am retrăit cu lacrimi! Câtă durere, câte vieți pierdute! Ce am învățat atunci? Mai nimic…

În aceste zile se scrie istorie: procura de sinucidere a Americii cu mân(i)a lui Dumnezeu! Mai are cineva vreo șansă? Sigur! America nu (mai) este raiul pe pământ (poate n-a fost niciodată) și nici îngerul păzitor al creștinismului! Chiar dacă îi regretăm decăderea, Dumnezeu este Suveran! El este nădejdea noastră! Să ne întoarcem la El! Chiar dacă sună oarecum individualist, ca pe vremea lui Noe, Lot sau Baruc, este vremea să ne scăpăm fiecare viața! Lui Baruc (scribul lui Ieremia) Dumnezeu îi reproșează că în vremuri de supraviețuire, el se aștepta la lucruri mari! Binele în care (poate) ne-am încrezut se prăbușește! Într-un fel mi se pare normal, pentru că trebuie să vină adevăratul BINE!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

12 răspunsuri sa “PROCURA DE SINUCIDERE A AMERICII”

 1. Liberalism ( crestin si politic) is a mental disease …..

  Sper sa nu plecati inapoi in Romania…. 🙂

 2. Oare dumneata nu participi la aceasta – procura de sinucidere-, stind acasa in ziua votului?

 3. Inaltimea cerurilor , adancimea pamantului, si inima imparatilor sunt nepatrunse. [Pvb.25:3 ] –-Poate ca totusi presedintele Obama i-a acordat, sau ii v-a acorda o intrevedere celei israelian fara stirea lumii––Nadajduim si noi impotriva oricarei deznadejdi …La urma urmaei si inima lui Obama este tot in mana DOMNULUI , ca un riu de apa , pe care IL indreapta incotro vrea -Pvb 21:1

 4. Si-a inttors spatele Dumnezeu spre Israel si lor tot nu le pasa Oare sa le pese ca America(Obama) isi intoarce spatele?Poate ca e vremea si pentru prim ministrul Israelului sa-si intoarca fata spre Dumnezeu sa-l ierte de pacatele lui ca am inteles ca si el si-a schimbat sotiile ca giambasul caii.

 5. Ambasada din Libia e distrusa arsa de foc Citiva morti La ce a trimis our brave marines acolo sa pazeasca ruinele?Chiar si eu le-am spus copiilor mei ca trebuia masuri inainte de 9/11 dar Oare de ce nu a luat? Cum spunea Hilarry C I-am ajutat ca orasul lor sa nu fie distrus si tare imi vine sa cred ca si grenadele au fost de origine Americana.Inca o dovada ca ce spune biblia e adevarat.Blestemat este omul care se increde in om

 6. Daca nu pazeste Domnul o cetate…degeaba vor lupta cei ce-o pazesc…

 7. La urma urmei, nici ocuparea functiei si pozitiei de de pastor nu necesita voturi !. Oile isi cunosc stapanul si merg dupa el ;.responsabilitaea lui este sa le directioneze spre pasuni verzi si spre ape de odihna . Da, abtinerile de lavot sunt benefice, necesare in multe cazuri !. depinde pe cine favorizeaza

 8. Pe mine personal m-a uimit cand am vazut la Tv ca si-n america colcaie ‘oile ,copitatele si alte rumegatoare’ cu creierele spalate cum flutura in plin extaz si delit stegulete benere ..etc pentru a-l sutine pe Obama.Eu credeam ca doar in Romania exista astfel de rumegatoare umane .Oare puhoaiele astea extaziate de alegeri electorale chiar nu stiu ca toti maimutoii astia prezidentiali sunt doar niste marioanete manuite si programate dinainte de catre mai marii stapani cu perciunii carliontati???

Trackbacks/Pingbacks

 1. Un penticostal în Top 15 WordPress (13.09.2012), seara « Platforma Radar - 13 septembrie 2012

  […] Cristian Ionescu (Popas pentru Suflet): “Procura de sinucidere a Americii” – despre mai multe tipuri de sinucideri (până la suicide by… God), cu aplicativitate […]

 2. Patru evanghelici în Top 60 WordPress (14.09.2012) « Platforma Radar - 14 septembrie 2012

  […] 5. Cristian Ionescu (Popas pentru Suflet): “Procura de sinucidere a Americii” […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: