FOTOGRAFIA GENETICĂ

Nu, nu este nevoie de sistemul digital de memorizare și proiectare, ca să nici nu ne mai amintim de developarea filmului în camera cu lumină roșie. Chestiuni de domeniul trecutului. Dacă vreau să știu cum arăți, îmi trebuie doar o picătură de sânge sau material genetic.

Cercetătorii au descoperit genele care conțin informațiile de ultim moment și lucrează la alcătuirea imaginii faciale. Adică, din acele structuri misterioase îți răsare fotografia, așa cum arăți în acel moment. Că savanții au și alte idei și ar putea să o ia înaintea spiritului analitic, manipulând acest proces (doar toți vrem să arătăm un pic mai bine, nu?), aceasta este o altă problemă care intră în domeniul eticii medicale, spirituale și chiar sociale.

Aplicația? Bineînțeles, trebuie să fie ceva foarte ademenitor: identificarea criminalilor! Adevărat, proiectul este încă în lucru și momentul în care introduci într-un aparat o picătură de ADN și apare poza pe ecran mai are de așteptat. Însă tehnologia nu este prea departe. Ce își imaginează omul, aceea va fi dacă are suficiente resurse și ceva timp la dispoziție. Articolul complet AICI.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: