ISRAEL, LUMINA OCHILOR LUI DUMNEZEU

Nu mă fascinează cinematografia, dar îmi plac documentarele. Unul pe care vi-l recomand este Israel Inside. Principiile care în Israel transformă idei în realitate, imposibilul în posibil și deșertul nisipos într-o grădină sunt: Familia este esențială, Adversitatea este avantaj, Perseverența agresivă, Educația ca prioritate, Acțiunea este scopul oricărei idei, Beneficiul universal.

Începând cu sistemele de irigație prin care economisind până la 50% cantitatea de apă folosită se obțin recolte cu 40% mai mari și sfârșind cu tehnologia și infrastructura de a renunța complet la dependența de petrol, evreii sunt într-adevăr un popor special.

Ura dușmanilor lor și timiditatea prietenilor îi vor face să rămână destul de izolați. Dar nu vor rămâne fără Dumnezeu. O rămășiță a acestui popor va fi mântuită și va reprezenta alături de sfinții din vechime poporul ales în eternitate.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

Un răspuns sa “ISRAEL, LUMINA OCHILOR LUI DUMNEZEU”

  1. „Căci aşa vorbeşte Domnul oştirilor: „După slavă M-a trimis El la neamurile care v-au jefuit; căci cel ce se atinge de voi se atinge de lumina ochilor Lui.” – Zaharia 2:8

    Ierusalimul va fi o cetate deschisă, Domnul va fi un zid de foc de jur împrejurul lui…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: