NOUL IMPERIU EUROPEAN

Un președinte, o armată, un teritoriu unit, o singură politică externă! Germania, Franța și alte nouă state membre ale Uniunii Europene cer retragerea dreptului de veto pe care Marea Britanie l-a folosit pentru a bloca acest proiect până acum. Rezultatul poate fi distrugerea Alianței Nord Atlantice (NATO) și transformarea Europei în imperiul visat de Carol cel Mare, Napoleon și Hitler. Link-ul AICI.

De asemenea, așa cum anticipează mulți cercetători ai profețiilor biblice, platforma nou creată poate servi instaurării regimului anticristic și deschiderea erei apocaliptice a Marelui Necaz. Arno Froese scria în cartea sa How Democracy Will Elect The Antichrist că aceasta este procedura biblică a intrării ”nelegiuitului” pe scenă:

Apocalipsa 17:8-13 Fiara pe care ai văzut-o era, şi nu mai este. Ea are să se ridice din Adânc şi are să se ducă la pierzare. Şi locuitorii pământului, ale căror nume n-au fost scrise de la întemeierea lumii în Cartea Vieţii, se vor mira când vor vedea că fiara era, nu mai este, şi va veni. – Aici este mintea plină de înţelepciune. – Cele şapte capete sunt şapte munţi pe care şade femeia. Sunt şi şapte împăraţi: cinci au căzut, unul este, celălalt n-a venit încă, şi când va veni, el va rămâne puţină vreme. Şi fiara, care era, şi nu mai este, ea însăşi este al optulea împărat: este din numărul celor şapte, şi merge la pierzare. Cele zece coarne pe care le-ai văzut sunt zece împăraţi, care n-au primit încă împărăţia, ci vor primi putere împărătească timp de un ceas împreună cu fiara. Toţi au acelaşi gând şi dau fiarei puterea şi stăpânirea lor.

Daniel 7:23-26 ”El mi-a vorbit aşa: „Fiara a patra este o a patra împărăţie care va fi pe pământ. Ea se va deosebi de toate celelalte, va sfâşia tot pământul, îl va călca în picioare şi-l va zdrobi. Cele zece coarne înseamnă că din împărăţia aceasta se vor ridica zece împăraţi. Iar după ei se va ridica un altul care se va deosebi de înaintaşii lui şi va doborî trei împăraţi. El va rosti vorbe de hulă împotriva Celui Preaînalt, va asupri pe sfinţii Celui Preaînalt şi se va încumeta să schimbe vremurile şi legea; şi sfinţii vor fi daţi în mâinile lui timp de o vreme, două vremuri şi o jumătate de vreme. Apoi va veni judecata şi i se va lua stăpânirea, care va fi prăbuşită şi nimicită pentru totdeauna.”

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

14 răspunsuri sa “NOUL IMPERIU EUROPEAN”

 1. Ce interesant: ceea ce Carol cel Mare, Napoleon și Hitler nu au putut face prin arme, va face Diavolul prin asa zisa „pace” de acum. Si cat de adevarate vor deveni curand cuvintele spuse de apostol: „Cand vor zice pace si liniste….”

 2. Un imperiu în care ˝să nu apună soarele niciodată˝ a fost visat de mulți, cel puțin de la Alexandru Macedon încoace. Totuși, gândind la rece, acest lucru nu putea deveni realitate acum cinci sute, sau o mie de ani, nici măcar în vremea lui Hitler. PROBABIL că acuma este cel mai prielnic moment pentru a se pune în aplicare acest plan. Liderii europeni (unii) au învățat din greșelile trecutului și au schimbat strategia folosită de înaintași timp de mii de ani: ˝SABIA.˝ Banul, viclenia, presiunea psihologică, capacitatea de-a falimenta țări întregi la o clipeală de ochi face mai mult decât vărsarea de sânge. Dacă vom trăi vom vedea…ce n-au văzut mulți alții.

 3. Raportat la evenimentele care se desfasoara in politica europeana, e posibil ca anticristul sa existe deja, undeva, ca persoana fizica?
  Cat despre „femeia stricata care sade pe 7 munti” si cu care au curvit imparatii pamantului este destul de clar la cine se face referinta…

 4. europa e demult unită, chiar dacă fragil, adică estul şi vestul sunt ca lutul şi fierul, o parte tare, o parte slabă; totuşi, intre est şi vest sunt legäturi de căsătorie, afaceri, etc. Ieri auzeam la ştirile radio că s-a propus formarea a un fel de federaţie europeană, de teama opoziţiei posibile, nu se utilizează termeni ca ”stat federal”, ”imperiu”, etc.
  Mă mir ce miză ar fi Moldova, un stat mic cu presedinte comunist şi premier pro-european. Nu stiu exact care-s statele din Ezrchiel 38:5-6, dar e posibil ca Grecia, Turcia putin agreate de UE să intre-n uniunea central-asiatică. Dacă intrăm acolo, Moscova ne reduce pretul la gaze naturale cu 30 procente.

 5. Sa nu uitam dar de aparitia celor doi proroci din Apocalipsa 11, care vor aparea cu 1260 de zile inainte de ridicarea din Adanc a fiarei ( Apocalipsa 11:3-7). Despre ei de ce nu se aminteste nimica astazi?. Fiindca la sfarsitul marturisiri lor fiara care se ridica din adanc, aceasta fiara care era, nu mai este si care va aparea din nou, nu este nimic altceva decat Imperiul roman, fiara cu sapte capete si zece coarne, aceiasi fiara pe care a vazut-o si Daniel ca are 10 coarne ( Daniel 7:7) si despre care Ioan zice in Apocalipsa 17:8 ca fiara care era si nu mai este si pe care locuitori pamantului ale caror nume nu au fost scrise in cartea vieti o vor vedea si se vor mira. Iar cat despre cele 10 coarne, ca sunt zece imparati care nu si-au primit inca imparatia, este tot mai vizibil ca ne indreptam inspre monarhie, trebuie ca sa le fie pregatit cadrul perfect ca acesti 10 imparati sa intre in scena. Si vor fi imparati, fiindca si psalmul al doilea vorbeste despre o rascoala a imparatilor si a domnitorilor pamantului impotriva lui Dumnezeu si impotriva Unsului Sau, iar Isus ne-a avertizat ca din pricina Numelui Sau vom fi dusi inaintea imparatilor. Deci vor fi imparatii cu siguranta si nu presedinti sau priministri. Deschideti-va ochii bine si priviti in jur cum se reinstaureaza monarhia cu pasi mici dar siguri. Multumim Domnului ca Isi va implini Cuvantul Sau.

 6. Noul Imperiu European? Nici din greșeală! Păi, ce imperiu e ăla unde sunt recunoscute oficial 27 de limbi? Un imperiu este caracterizat de eficiență instituțională, birocrație redusă și de o comunicare inter-regională cel puțin mulțumitoare, când colo Europa e tare departe de așa ceva… Eu ce să mai zic? Urez mult succes Europei să devină un imperiu… aș vrea eu. Măcar așa aș da și eu apă la moară celor ce interpretează Apocalipsa într-o manieră exclusiv istorică, nu? Numai că, din păcate, vom rămâne cu o Europă preponderent disfuncțională, cu o hârțogărie oficială masivă și greoaie, căreia îi lipsește până și dorința de a fi ceva ce se apropie de definiția imperiului. Europa n-a fost niciodată și nici nu va fi – se pare – un imperiu. Imperiul înființat de Carol cel Mare a funcționat ca imperiu o perioadă scurtă de timp, doar în timpul vieții lui, după care în următoarele zece veacuri, numai numele a fost de el… Dacă statele europene se pricep la ceva, atunci se pricep la a se sfârteca între ele, cel puțin așa ne spune istoria de până acum, iar că în ultimul deceniu n-am avut conflict armat în Europa este într-adevăr o mare, foarte mare minune.

 7. Iata aici un om care vorbeste impotriva Noului Imperiu European ! Iar cine are probleme cu, ce inseamna dreptul la libera exprimare sa priveasca primul video. In ciuda faptului ca a apus ca, Romania si Bulgaria nu trebuiau primite in UE ( ceea ce reprezinta un adevar ), apreciez faptul ca, acest om are curajul de a spune adevarul in fata tuturor parlamentarilor europeni. Consider ca asa ar trebui sa li se permita fratilor sa vorbeasca in adunare ( excluzand cuvintele nepotrivite din primul video ) atunci cand e cazul, fara sa fie obstructionati sau intimidati, in a spune adevarul. Asta inseamna drept la, libera exprimare.

  Din punctul meu de vedere, niciodata nu poate ajunge Europa la modelul SUA, avand o multime de natiuni diferite cu, limbi si culturi diferite, care sunt genetic scrise, in fiecare natiune a Europei !

 8. Si aici mai avem un parlamentar care are curajul sa vorbeasca pe fata de intrunirile grupului Bilderberg, care sunt mai mult decat conspirative. Felicitari !

 9. Nationalismul vine de la Dumnezeu, iar suveranitatea unei tari nu trebuie cedate nimanui, fiindca atunci acea tara isi pierde identitatea, fiind doar o colonie. Ce ati zice daca si natiunea Israel s-ar unii cu alte tari arabe si si-ar dizolva propria identitate ??? Ar fi asta dupa voia lui Dumnezeu ? Eu ma indoiesc ! Cam asta vor unii sa faca cu tarile Europei !

 10. Europa, un continent cu natiuni setoase de sange. Va invit sa vizionati acest documentar istoric de exceptie.

 11. Si ca sa vedeti ca, a spune adevarul nu ramane fara consecinte, priviti aici:

 12. http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/03/17/patriarhul-bartolomeu-inscaunarea-papei-francisc-fara-precedent/
  de la schisma din 1054 nu a mai avut loc asa ceva:
  e limpede ca Se Apropie Sfirsitul cu pasi repezi, ortodocsii din Romania nu sunt deloc incintati de ecumenismul lui Bartolomeu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: