”CREȘTINUL” OBAMA ȘI CREȘTINISMUL

Click pe imaginea de mai jos pentru un cutremurător videoclip (6 minute):

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

36 răspunsuri sa “”CREȘTINUL” OBAMA ȘI CREȘTINISMUL”

 1. Ok than…fr. Ionescu ,are you going to vote now?

   • Manuela ~faith-hope-love~ Răspunde 2 noiembrie 2012 la 5:16 PM

    I think brother Ionescu may reconsider 🙂

    In 2008 Barack Obama received roughly 69 million votes and John McCain received roughly 59 million.  It is estimated that as many as 30 million eligible evangelicals did not vote.  Expectations I’ve heard are about the same for this year.  This race will be decided by far fewer than 10 million votes.  So, if someone as demonstrably anti-Christian as Barack Obama wins reelection by 3 million votes, when 30 million evangelicals stay home, they should not complain when they don’t recognize this country in 10 years.  They will have NOONE to blame but themselves.  Don’t think the liberal left doesn’t bank on, and in fact THRIVE on, the apathy of those 30 million.  If they didn’t, someone like Barack Obama would NEVER have been a candidate for a national office.

    So, friends, please get out there and…VOTE!

    • Manuela,
     iesind la vot, si votind pe cine?
     daca niciunul nu este impotriva uriciunilor pe care Dumnezeu le uraste?
     nu inteleg, poate votind impotriva celor doi?

     • Elisa care nu demult declara ca-l suporta pe un fost comunist ( daca nu ma insel e si un pic de alcolist) Basescu da lectii celor din America acum

      Din punct de vedere moral, Romney poate este cel mai moral canditat la presidentie pe care l-a avut aceasta tara in ultimi 50 de ani

      Tipul nu bea cafeina, nu alcohol , Coca Cola…. nu scandal cu alte femei … nimic…

      Mostenirea pe care a primit-o de la tatal sau( milioane) a donat-o universitatii BYU

      Sa nu mai vorbim ca Obama machine nu a putut sa descopere nici un fel de scandal din trecut lui

      Teologic? tot asa de ratacit ca si Papa de la Roma….

    • Manuela,
     @ „Romney spune ca Dumnezeu este un om care a fost atit de cuminte incit s-a facut Dumnezeu.Ba mai aduce si pe Smith linga Isus”
     este asa sau ba?
     nu cunosc, pt ca nu urmaresc nimic din cele de la voi,
     doar ceea ce aud in romaneste.

  • He will be first in line, and his congregation behind him…:)

 2. Pai cam are dreptate cind spune ca nu ne putem numi singuri o tara crestina.trebuie sa vada lumea ca sintem.Nu prea are ce vedea. Crestinismul sa modernizat or e pe cale de disparitie
  Chiar a fost o revelatie la noi recent ca-Pina acum au fost lupte interioare care ne-au despartit ,indepartat unii de altii dar de acum voi ingadui din afara si ne va stirnge dar Dumnezeu le va da de lucru autoritatilor prin clamitati naturale.
  Maranata Domnul nostru vine si cine aude sa zica Vino Doamne Isuse

 3. copy/paste

  in 2009, America installed the Obama program. Unfortunately, it seems to have major programming flaws or is malware. Problems encountered include Obamanomics, Obamacare, Obamageddon, deactivation of Constitution, Blame Bush, Indefinite Detention (American Citizen version), deactivation of Rights to Due Process, deactivation of Foreign Nation Sovereignty, Commie-unity, minimize Office of the President, Obamanation, Obamarrhoids, Ovaricator, Obamarrhea, Baracknaphobia, and other problems.

 4. Poate Obama e Anticristul…

 5. toti crestinii din SUA care au drept de vot trebuie sa-si faca datoria cetateneasca si de constiinta si sa mearga la vot !!e timpul sa fie scoase din nisip toate capetele celor care spun ca noi crestinii nu trebuie sa ne implicam in politica(m-am saturat sa tot aud versiunea asta);de ce sa ajunga la putere ateii care apoi sa dea tot felul de legi care sa ne afecteze pe toti??sa impuna asupra copiilor nostri in scoli tot felul de reguli ciudate?nu uitati ca tot ce au realizat ateii ,au realizat prin VOT;cine nu voteaza nu are nici o scuza…

  • Stefan, traiesc cu impresia ca ceva nu este in regula. Obama spune ca Alah este Dumnezeu iar Romney spune ca Dumnezeu este un om care a fost atit de cuminte incit s-a facut Dumnezeu.Ba mai aduce si pe Smith linga Isus.
   In aceste conditii, care ar fi pozitia corecta a unui crestin veritabil? Daca se poate ,cu argumente nu povesti pastoresti.

   • Mihail,
    un crestin veritabil?
    ce presupune asta?
    Daca traieste Hristos in el,
    mai e nevoie sa intrebe pe oameni?

    • Sora Elisa. Crestin veritabil are o traducere destul de greoaie si de stufoasa. Adica ma refer la crestinul care traieste dupa scripturi. Adica (mai) poate sa iubeasca frattii si vrasmasii, poate renunta la placerile lui pentru interesul celui de linga el, poate SA NU MINTA, poate sa recunoasca marea POVESTE ca Dumnezeu l-a „rapit” si l-a adus intr-o tara unde sa-i fie lui bine, , un crestin care are frica de Duhul Sfint si nu il batjocoreste in adunari prin comportare, imbracaminte, atitudine,vorbire fara sa fie tradusa.Crestinul veritabil nu se teme sa-si arunce piinea pe ape (ohohohoho) crestinul veritabil nu accepta fatarnicia , birfa la nivel de conventie, cel veritabil (mai)posteste si depaseste o ora de rugaciune PE ZI. Crestinul veritabil nu va pune la „mezat” pe Domnul Isus nevenind la inchinare ca a avut de terminat un job-ulet si a mai incasat 20 de dollari pentru o ora, crestinul adevarat sau veritabil tinde sa aiva o coliba, un CORT, nu castel sau si mai si:castele. Crestinul veritabil ISI IA CRUCEA IN FIECARE ZI SI MERGE IN VAZUL TUTUROR, ca cei din lume, vazind faptele lui bune sa dea slava lui Dumnezeu in vremea cercetarii, nu se afunda in masini ultra-luxoase ca sa nu fie vazut prin geamurile fumurii. Si nu in ultimul rind, crestinul veritabil nu se sfieste sa vorbeasca despre Domnul Isus INDIFERENT UNDE,CU CINE, INDIFERENT CE CREDE CA ARE DE PIERDUT.( cina isi pierde viata…o va cistiga).
     Mai scriu si miine, dar pina atunci te rog sa-mi spui daca cunoasti asa ceva, poate imi scapa mie, sau cum ar spune altii : dar tu? Pai eu cunosc toate acestea din propria mea experienta.Har si pace.

     • Mihail,
      daaa, am cunoscut asa un frate, a plecat ACASA la 91-92 de ani;
      cind veneam de la Brasov, intotdeauna ma duceam pina la ei acasa, locuiau in afara orasului.
      Un om deosebit, avea Seminarul, cind putini il aveau la acea vreme ( n-a facut niciodata caz de acest lucru)dar cind Securitatea i-a facut o poveste, a lucrat la o fabrica ca si timplar.
      Venea sa o vada pe sora mea, care nu se intorsese inca la Domnul, la cei 86 de ani ai lui cu bicicleta.
      Avea o vorba si o inima calda.
      Nu avea masina, ca nu avea!. 🙂
      Cu bicicleta il vedeai mereu mergind la frati in vizita, desi nu mai era de mult pastor;
      era de o smerenie nemaintilnita.
      Un om minunat , Chicin Gheorghe se numea.
      Apoi Fr.Nichifor, care a fost pastor multa vreme aici in zona.
      Joia e zi de tirg, cind se intilnea in piata cu frati de pe la tara, ii punea sa se roage acolo in piata impreuna.
      Unora le era rusine.
      A ingrijit cu sora Ada multi copii din strada, sarca a tarit, sarca fizic, dar foarte bogat a pelcat la Domnul.
      Nu mai fii asa de sceptic „mai are Domnul 7000. :)))
      daca vrei iti spun , dar numai pe privat, de unii frati autentici credinciosi, din STATE, care sunt cum zici si mai degraba sunt saraci, nu bogati.
      Iti pot da doua nume.:)

     • Mihail,
      astept continuarea, asa cum ai promis.
      Nu inainte de a te ruga sa-mi spui:
      tu ce fel de crestin consideri ca esti?
      Fara suparare!. 😉

     • Si daca ma supar si daca nu, raspunsul meu este :
      NADEJDEA MEA E DUMNEZEU

 6. se pare ca ( daca ar fi sa credem sondajele de opinie) Obama este in mijlocul unui „comeback” , dupa ce a fost 5 % jos

  Analistii spun ca este datorita uraganului Sandy…

  Ieremia 51:16
  ………El ridică norii dela marginile pămîntului, dă naştere la fulgere şi ploaie, şi scoate vîntul din cămările lui.

  Este oare Dumnezeu pro Obama?

  • Da, Gabii. Trebuie sa stii ca Dumnezeul americanilor fiind dollarul, acesta este pro Obama. Experienta spune ca toti cei din frunte ( a finantelor) care si-au inceput lucrarile sub Obama, vor dori (si vor reusi) sa se continuie poveste pina isi finalizeaza ei proiectele. Tu cum crezi ca s-a nascut teoria cu doua legislaturi?
   Acelasi interes il va pune second time pe scaun si de data aceasta. Tu chiar crezi ca bushulica a meritat doua ture ? Nu aveau pe cineva mai bun?Mai ales dupa ce i-au vazut prestatia in prima perioada? Sunt lucrurile lumii, sunt firesti Gabi, tare ma tem ca Dumnezeu i-a lasat in voia mintii lor.Doar le aduce aminte cine este in controlul tuturor lucrurilor.Si doar a lasat un pic de vint.Dar cind va slobozi „clatinarea” ca sa ramina ce este neclatinat?

   • Mihail,
    @Trebuie sa stii ca Dumnezeul americanilor fiind dollarul, acesta este pro Obama.

    Ca mare adevar grait-ai !
    Fiul pierzarii se va arata in puterea satanei,
    si acesta va veni inaintea Mintuitorului!
    Deci insasi Domnul va ingadui sa vina Anticristul,
    care poate fi si Obama. :)))
    si atunci e „de partea lui”. :(((

    • Nu te cunosc, dar cred ca intelegi putin gresit problema cu Anticrist . Biblia spune ca in lume vor venii multi anticristi si apostolul pavel spune ca el este in lume acum , deci aici nu cred ca este vorba de o persoana ci de un intreg sistem al satanei adica oameni anticristi care lucreaza impotriva lui Dumnezeu. Cat despre Obama el poate sa fie doar un pion pe tabla de sah intelegi

 7. MihailCiprianMuresan Răspunde 3 noiembrie 2012 la 2:34 PM

  si totusi se va intampla intocmai cum sfatul Lui Dumnezeu a hotarat inca mai dinainte.

 8. MihailCiprianMuresan Răspunde 3 noiembrie 2012 la 2:45 PM

  Am urmarit video clipul si am ajuns la concluzia ca nu este nici o noutate ca un conducator de tara sa duca o natiune in jos, si nu ar fi nici primul si nici ultimul. Dar cred ca va trebui si el la un moment dat sa invete ce inseamna ca Dumnezeu Sa intoarca spatele unei natiunii. Cat despre cel mai tare om de pe planeta, este departe de a fi el, cel mai tare om de pe planeta ramane tot un evreu, ramane Isus Hristos, culmea contrar mottoul lor ca nu exista o putere mai mare.

  • AMIN!!! Da fr Mihail, Dumnezeu a inceput cu 18 state din america.In toata circareala cu votarea, in care normal ca se amesteca si cine nu are nici o cadere, protagonistii au incercat sa-si arate muschii la alti „musculosi” ( a se intelege americani mindri) dar, Dumnezeul cel viu, de care ei nu mai vor sa auda le aduce aminte cine poate DA si cine poate LUA, ba mai mult. Le arata lucruri care nu au nici un inteles firesc tocmsi pentru ca sa inteleaga de unde vine. Si sa ne amintim ca si la japonezi am vazut vapoare ramase suspendate pe blocuri.( e adevarat ca cu etaje mai putine, dar tot blocuri se cheama si tot vapoare erau)
   Ramine de vazut daca se vor trezi, daca se vor inviora sau daca aceasta le este calea.

 9. Ptr toti cei care cred ca nu are nici un rost sa votezi un video cu unul dintre cei mai respectati evanghelici in viata in SUA , Wayne Grudam. Discutie( printre altele) despre gay marriage, private schools, the supreme court, abortions, economie…
  Toate in context biblic ..
  http://rodiagnusdei.wordpress.com/2012/11/03/wayne-grudem-biblical-issues-for-the-election/

 10. Din punct de vedere moral, Romney poate este cel mai moral canditat la presidentie pe care l-a avut aceasta tara in ultimi 50 de ani

  Tipul nu bea cafeina, nu alcohol , Coca Cola…. nu scandal cu alte femei … nimic…

  Mostenirea pe care a primit-o de la tatal sau( milioane) a donat-o universitatii BYU

  Sa nu mai vorbim ca Obama machine nu a putut sa descopere nici un fel de scandal din trecut lui

  Teologic? tot asa de ratacit ca si Papa de la Roma….
  $$$$$$$$$$$$$
  Dumneata, Gabi Bogdan, ai reputatie de om dashtept sau asa, mai simplutz la mintiuca? Intreb, pentru ca ce-ai scris e caz de studiu la capitolul prostie abisala, varianta politiccu ramificatii spre religios si nu numai. Auz’ ‘mneata nebautul cafelei are a face cu , tin’te bine, moralitatea si ergote recomanda la ovcuparea unor functii publice. Oricum, oi trece si maine p’aici ca mor de nerabdare sa citesc reactiile mistico-apocaliptico obscurantiste si isterice la anuntarea unui nou mandat Obama.

 11. Coment vizionar : daca dumnezeu vrea sa umileasca America o va lasa inca patru ani in bratele lui Obma.

 12. Ovidiu , Obama nu poate fi Anticristul ,pentruca el are vremea lui cand se va arata. El nu poate sa se araate acum din pricina faptului ca Duhul Sfant si biserica lui CRISTOS este inca in lume Dupa ce biserica NU va mai va fi pe pamant El va avea libertatea de a se arata si de a intra in activitatea lui apocalipticaAsa ca ori cum crestinii adevarati n-ul vor vedea pe acel anticrist monstruos

 13. O cuvintare a lui Ronald Regan

  Miine la vot. Daca nu, ne vom stimpara dorul de socialism, ca doar de 22 de ani n-ealipsit mult.

 14. un cioban din cetatea lui David Răspunde 6 noiembrie 2012 la 3:41 PM

  ” Crestinul ” Roman si Crestinismul in USA cum o sa faci? Obama vine cu coranul! Romney vine cu cartea lui mormon , deci Biblia iti va fi luata , ce vei face atunci?

 15. Mult zgomot pentru nimic. Bineinteles ca toti am vrea sa votam pentru Isus la postul de presedinte, insa din pacate El nu candideaza anul asta. Obama: pro-abortion, pro-same sex marriage; Romney: anti-abortion, anti-same sex mariage. Alegerea e destul de simpla, daca nu din alte motive, macar din astea 2.

 16. O noapte trista pentru America .

 17. we just witnessed the suicide of a great country…

 18. „La corturile tale Israele” Oare sa se-nplineasca si cu noi aceste cuvinte ??? Ce parere aveti ???

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: