OBAMA ESTE PREȘEDINTELE SUA, ISUS ESTE DOMNUL MEU

Lideri mari numiți regi, împărați, comandanți, voievozi, sultani, țari și mai te miri cum, au venit și s-au dus odată cu paginile istoriei. Unii au lăsat în urma lor nostalgiile unor fapte eroice, bătălii epice sau reforme vizionare care au determinat schimbări societale majore.

Sincer, cred că orice orânduire umană, orice stăpânire și stăpânitor este îngăduit(ă) de Dumnezeu. Obama nu este președinte pentru că nu s-au dus destui la vot, sau pentru că Romney nu și-a jucat șansele cu vigoare. Prin aceasta nu diminuez cu nimic factorul responsabilității personale și faptul că nouă ni s-a rânduit să trăim și să facem istoria la firul ierbii. Dar, ca și credincioși care înțeleg că adevăratele mutări se fac în dimensiunea spirituală, m-aș întrista să văd prea mulți evanghelici jelind și întristându-se de parcă ar fi venit sfârșitul lumii, deși nu cred că este prea departe. O țară care alege un președinte care crede în crima avortului, care încurajează relațiile și căsătoriile dezgustătoare între depravați și care cocoșează această națiune sub povara unor datorii fără precedent, zic, această națiune este sortită eșecului și își merită soarta.

Totuși, fraților, să înțelegem că acel segment al istoriei care ne interesează pe noi și de care depinde eternitatea noastră nu a fost afectat în niciun fel de alegerile prezidențiale din SUA sau de oriunde. Dumnezeu este Suveran și Tronul domniei Sale nu a fost clintit nicio iotă, autoritatea Sa este intactă, viitorul nostru și al universului sunt în Mâna Sa! Dimpotrivă, ceea ce s-a întâmplat aseară face parte din îngăduințele Sale în vederea împlinirii desăvârșite a Planului Său. Într-un cuvânt, ori așa ori altfel, tot aia e…

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

47 răspunsuri sa “OBAMA ESTE PREȘEDINTELE SUA, ISUS ESTE DOMNUL MEU”

 1. Foarte corect spus.D-zeu este Suveran si-n control la tot ce se intimpla.Noi crestini stim acum la ce borna kilometrica ne aflam.Suntem acum si mai convinsi de faptul ca nici chiar america nu este destinatia noastra finala.Asta ar trebui sa ne faca foarte fericiti.
  Imparatul nostru este inca pe tron.Nimic si nimeni nu-l poate clinti.Slava Lui.El este singura noastra speranta adevarata.God bless us all.

  Mike Olari

 2. Zicea unu de Romney „Sper sa castige, votez pentru el, dar pe de alta parte dac-o sa castige i-mi cam da peste cap calculele cu profetiile si perioada in care ne aflam”… Deci omu tot se bucura de ceva. Macar i-au iesit calculele. (Si nu numai lui).
  Sa ne jelim si sa disperam? N-are rost. Ar fi o dubla paguba… Dumnezeu este „expert” in a intoarce raul spre binele celor ce-L iubesc pe El. A facut-o de-atitea ori…
  Si cand au venit comunistii si veneau pe la casele oamenilor si le lua tot ce era peste strictul necesar, daca aveau doua carute una o lua, daca aveau mai multe vaci lasau numai una, sau proprietati, paminturi, livezi… si de multe ori nu ramineai nici cu strictul necesar. N-aveai ce face. Stateai in prag si te uitai cum le ia din curte… Unii care au fost foarte legati de aceste lucruri si-au mai pierdut si mintile. La ce folos?… „Daca n-ai pierdut pe Domnul, inca n-ai pierdut nimic”.

 3. Fr. Ionescu,

  si Obama si Mitt sunt amandoi doar niste marionete ale Masonilor satanisti, care conduc lumea din spate. Smecheria asta numita ” alegeri ” , a functionat bine de aceasta data in USA, de fapt ea functioneaza bine de ani buni in USA. Cand Basescu a fost suspendat, nu s-au implicat Masonii din Europa si-au facut presiuni asupra lui Ponta si Crin Antonescu sa-l lase in pace ? Cat despre faptul ca Obama sustine avortul, asta reprezinta o problema in dreptul lui. Dar sa nu uitam caci in primul rind zeci de milioane de femei care s-au dus sa-l voteze, ele sunt implicate in mod direct in aceasta problema de ucidere a copiiilor nenascuti !!! Si acum iata ca doua state din USA, au legalizat consumul de canabis. Lumea se degradeaza ca si o boala de cancer. Faza de inceput, faza de mijloc, metastaza si apoi sfarsitul.

 4. In the year that Romney lost , the Lord was still sitting on a throne, high and lifted up, and the train of His robe filled the temple.

 5. Daca Romney va recunoaste intr-o zi minciuna mormonismului in care traieste, o va condamna si va iesi din ea, va merita sa fie Presedintele Americii.

 6. Amin! Isus este Domnul meu! Frumoasa declaratie, asa sa ne ajute bunul Dumnezeu sa fie!

 7. Julian Assange (WikiLeaks): Barack Obama este un lup deghizat în miel .

 8. Ca sa nu mai fie pusi romanii din America intr-o astfel de situatie de vot, eu le recomand sa vina frumusel in tara lor natala si sa lucreze aici pentru Domnul! Daca tot cred ei ca Dumnezeu e Suveran (absolut, dar multi cred asta doar in teorie) si conduce Universul, cu siguranta El le poarta de grija si in Romania… 🙂

 9. Agreez cu fratele pastor Ionescu, nu este sfarsitul lumii fiindca Obama a fost reales, va fi sfarsitul lumii atunci cand se „va implini vremea”… Dumnezeu este in control, El inalta si coboara pe cei din functii de conducere, pe printi si cersetori ii are in planul sau de mantuire…daca Obama se va cai de ineptiile in care a dus pe multi Dumnezeu il poate ierta (eu cred ca el nu e un adept al homosexualilor si a mariajului dintre ei) dar politic a fost foarte avantajos pentru el fiidca acesti oameni i-au putut face un lobby nemaipomenit….Cat despre Assange n-as da prea multe banane pe spusele lui, chiar daca in dreptul lui Obama poate fi adevarat….Este avocat, nu? Avocatii se fac prieteni si cu cel rau ca sa-si atinga scopurile lor marsave, ca si de alftel multi alti oameni…

 10. Numai 39% din albi au votat cu Obama

  Obama a cistigat datorita coalitiei dintre negrii, mexicani, homosexuali ,femeile nemaritate…. (…)

  evanghelicii care nu au votat nu mai au nici un drept sa comenteze cind agenda homosexuala o sa fie avansata si mai mult in scoli

  Pina Romney va recunoaste minciuna… Ion o sa traga pe uscat… asta numai daca Ion nu este „walfarist” , ca daca este wafarist o sa o duca bine….

  Greseala lui Romney a fost ca a promis jobs … de parca majoritatea coloratilor ar vrea sa lucre…

  Romney a canditat contra lui Santa Claus( stiut si dupa celelatt nume ..Obama)….
  nici o sansa

 11. Frate Cristi (…)
  ———————
  Nu am observat că vi s-a folosit numele.
  Am editat.
  Totuși, ați cam exagerat…

 12. Va multumesc. Nu stiu exact unde va referiti ca am exagerat dar o sa incerc pe viitor sa fiu mai atent..

 13. Ion, Obama a recunoscut minciuna musulmana? El merita sa fie presedinte?

 14. Da, tronul Domnului nu se clinteste, si nici credinta noastra in El, nu trbuie sa se clinteasca. Dar ma uimeste un lucru, ”apolitici” romini penticostali s-au clintit din Romania comunista, au fugit de persecutia crestina, au trecut peste ocean, (pe care pina atunci, uni nu l-au vazut nici la televizor) li s-a inminat acoperish, pat si piine, s-au bucurat si se bucura de hospitalitatea acestei tari (unii continua under Welfare program) si acum spun, ”votul meu nu conteaza”, ”noi trebuie sa ne incredem in Domnul nu in oameni”, ”nu am timp pentru asa ceva”, ”ambele partide sint corupte”, si asa mai departe.

  Eu am ceva intrebari pentru acesti oameni. De ce ati fost nemultumiti cu comunisti? Dece ati fugit de ei? Domnul a fost pe tronul neclintit si atunci. El ia ingaduit. De ce nu ati aceptat ceea ce Domnul a ingaduit pentru Romania? De ce ati venit aici? si acum, aaa…. nu votez ca……

  Domnul a spus evreilor din babilon sa fie inplicati in viata de toate zilele deacolo si sa se roage pentru tara in care locuiesc, ca „binele vostru atirna de binele cetatii in care traiti”

 15. Un citat extraordinar…
  “Do not blame Caesar, blame the people of Rome who have so enthusiastically acclaimed and adored him and rejoiced in their loss of freedom and danced in his path and gave him triumphal processions. Blame the people who hail him when he speaks in the Forum of the ‘new, wonderful, good society’ which shall now be Rome’s” – Marcus Tullius Cicero

 16. Fr.Ionescu fara suparare dar cam cheap raspunsul ,si nici macar onest.

 17. Noi ar trebui sa fim ca cei din ceata ingerilor;
  ei nu s-au despartit niciodata de Dumnezeu.
  Insa, ei, nu votau. 🙂

 18. Am inteles eu bine?
  ca unii pastori, care conduc turmele spre tinta si biruinta finala,
  au votat cu uriciunile cu care e de acord Obama, mielul-lup?
  Pai si ei sunt lupi, in haine de oaie, conducindu-i spre focul vesnic.

  De asta vad pe facebook asemenea”doamne” casatorite, pocaite, care isi scot la mezat
  ceea numai sotul ar trebui sa cunoasca;
  descoperindu-si cu ostentatie piciorul
  cit se poate de sus posibil, sau in costum de baie, care e totuna cu o lenjjerie intima.
  VAI NOUA, pocainta ? Nuuuuuuuuuuuuuuu! nici vorba.

  Pastorii care l-au votat pe Obama, isi tin ca membre in adunare pe aceste caprite. :((((
  Poate ca le place sa aiba asemenea mostre de cumintenie. :(((
  Le pling de mila .

  • @ Elisa
   Dar presedintele Rominiei cum l-ai votat ?Si el e de acord cu abortion Numai Ceausescu a fost impotriva Abortion in rest toti o apa si un pamint.Dar daca ai votat tu e bine si altii fac numai rau

   • Iosif,
    Am votat cu Basesecu ca sa nu revina comunistii, care rasturnasera ordinea Statului de drept;
    la noi nu se admit casatoriile dintre sodomiti,
    iar despre avort nu cunosc ce parere are,
    dar de atunci ma rog, ca Basesecu sa se pocaiasca si chiar Ponta.
    Nu cred ca este acelas lucru; e cu totul alta situatie;
    am avut incredintarea ca intotdeauna comunistii au fost impotriva lui Dumnezeu., ceea ce in USA nu e cazul.

 19. Fr .Ionescu spuneti-mi va rog , ca unul care predica Evanghelia lui Isus Hristos,
  sunt in USA pastori care predica evanghelia lui Obama, cea plina de dragoste fata
  de sodomiti si fata de mamicile care nu mai vor sa procreeze , ci doar sa se distreze?
  Daca l-au votat, inseamna ca sunt de partea lui, implicit a viitoarelor lui actiuni care contravin Adevarului.

 20. copy paste (…)
  Frate Ionescu va rog nu moderati acest post (…)
  Un pastor ar trebui sa aiba un discenamint mai dezvoltat cind este vorba de prioritatile crestinesti

 21. „O țară care alege un președinte care crede în crima avortului, care încurajează relațiile și căsătoriile dezgustătoare între depravați și care cocoșează această națiune sub povara unor datorii fără precedent, zic, această națiune este sortită eșecului și își merită soarta.”

  …Totusi frate Ionescu, din moment ce traiti in SUA, vad ca nu e chiar asa de rau sa traiesti intr-o tara condusa de un presedinte care incurajeaza relatiile si casatoriile dezgustatoare … se pare ca pana la urma si libertatea are avantajele ei 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: