SERVICIILE DE CONSACRARE A FRATELUI CORNELIU OLAN CA PASTOR PRINCIPAL AL BISERICII ELIM – ATLANTA

În Duminica de 11 Noiembrie, am participat la serviciile de consacrare a fratelui Corneliu Olan ca pastor principal al Bisericii Elim – Atlanta. Am fost impresionat profund de respectul și prietenia pe care le-am văzut între îndrăgitul pastor al bisericii, fratele Cosmin Avram (care se va muta în câteva luni în România, în interesul lucrării lui Dumnezeu) și noul pastor. Ceilalți slujitori ai Bisericii Elim, între care și predecesorii fratelui Cosmin, pastorii Florian Lucaciu și Florian Șanta, cu dragoste și dorințe de bine au salutat acest nou început. A participat și președintele Uniunii, pastorul Cornel Avram de la Biserica Happy Valley din Phoenix, Arizona. Formațiile muzicale ale bisericii, cor mixt, fanfară, cor bărbătesc, cor de fete, grupuri și soliști au împodobit aceste servicii de sărbătoare. Biserica Elim din Atlanta numără 750 de suflete. Puteți accesa cele două servicii AICI și AICI.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

8 răspunsuri sa “SERVICIILE DE CONSACRARE A FRATELUI CORNELIU OLAN CA PASTOR PRINCIPAL AL BISERICII ELIM – ATLANTA”

  1. Multa binecuvantare ii dorim fratelui Cornel Olan in noua lucrare de pastor principal in Biserica Elim Atlanta.

  2. Domnul sa il ajute si pe fratele Cornel in noua slujba, dar si pe fratele Cosmin Avram.Imi spuneti va rog unde va slujii fratele Cosmin in Romania?

  3. D umnezeu sa va incinga cu ADEVAR, sa va imbrace cu putere si sa va binecuvinteze toata familia si BisericaFiti binecuvantat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: