ERA SĂ FIU ÎN ISRAEL

De pe la începutul anului, la solicitarea mai multor familii (și) din biserica noastră, am încercat să organizez o vizită în Israel. Anul trecut, pentru mine și soția mea, călătoria în Egipt și Țara Sfântă au fost împlinirea unui vis de-o viață. Fratele meu și cumnatul lui împreună cu soțiile lor ne-au dăruit această binecuvântare și le vom fi recunoscători pentru totdeauna.

Revenind la turneul din acest an, după o pregătire minuțioasă, timp și chiar bani investiți (sorry, Tinu!), ne-am cam târât picioarele pe ultima sută de metri și nu am luat niciun ban de la cele vreo 26 de familii înscrise. Situația din Orientul Apropiat și Mijlociu arăta destul de sumbru și se anunța de-a dreptul dramatică, mai ales după alegerile din SUA. N-am avut curajul (recunosc) să pun oamenii în situația de a pierde sumele avans sau, mai rău, să ajungem în Israel doar pentru a auzi sirenele și exploziile.

Cine știe, poate reușeam să vedem ce ne-am propus și să ajungem cu bine acasă (era vorba de 12-22 Noiembrie, costuri foarte convenabile, vizitarea majorității locurilor relevante și facilități de lux), dar nu am fost niciodată tipul de om care să tolerez prea mult risc. Până la urmă, văzând cum se agravează împrejurările, mă gândesc că e mai bine așa…

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

10 răspunsuri sa “ERA SĂ FIU ÎN ISRAEL”

 1. Daca organizati o excursie in Israel in perioada de vara, intre sfarsitul lui Iunie si mijlocul lui August, as participa si eu. Ce spuneti de 14 zile numai in Israel?
  (I think Israel is much safer than many of our big cities.)

 2. interesant, arabi au stat cuminti pina Obama a cistigat alegerile.. dupa care au inceput….le-o fi transmis acelasi mesaj ca si acela pe care I la soptit lui Putin..( sa aiba rabdare pina dupa alegeri)

 3. maybe if all the so called evangelicals would have voted …the situation would have been different

  • Intr-un ziar NY-ez,am gasit o remarca a unui renumit ganditor: „Politicieni rai, sunt alesi de catre cetateni buni, care nu se prezinta la vot”. Sa fie adevarat ?

   • Asta e foarte adevarat (motivind –ei nu se baga in politica– A vota inseamna a-ti spune parerea a da acordul sau desacordul –alegind ce e mai aproape de cuvintul Domnului) dar si de acei,, crestini” care calca principiile biblice din pricina intereselor lor.

 4. Sot si sotie, trecuti de 85 de ani, ajung in rai. Si intr-adevar vad frumusetea si pacea si linistea si bunatatile si toate cele promise. Sotul catre sotie:
  – Vezi draga, puteam fi aici de multi ani daca nu mincam organic!
  Fiecare cu riscurile lui.

 5. Cu putina ingrijorare DAR CU INCREDERE IN DUMNEZEU(care ma instiintat din 1997) am efectuat o calatorie-PELERINAJ IN TARA SFANTA- in perioada 12-20 nov.a.c. Itinerarul a fost; Tel Aviv,Nazaret,Ierihon,,Mt.Sinai(Egipt),Betleem,Ierusalim,Tel-Aviv. Pot afima cu certitudine de 100%. -ca si Toma- DOMNUL MEU SI DUMNEZEUL MEU-..in urma cercetarilor Duhului Sfant ce le-a facut la locurile vizitate.Recomand din toata inima tuturor celor ce pot VIZITATI LOCURILE PE UNDE A CALCAT MANTUITORUL SI VETI SIMTI PREZENTA DOMNULUI DIN PLIN, VA DISPARE ORICE INDOIALA,AMORTEALA,ATIPIRE etc SI VA VETI INTOARCE CU O INCARCATURA NOUA,PROASPATA de energie PENTRU A SLUJI DOMNULUI ISUS.

 6. Drago si cei care nu au posibilitate sa mearga in Israel ? Vrei sa spui ca sintem datori ca si musulmanii sa mergem in pelerinaj? Astept maturitate spirituala mai mare de la tine .una e sa te simti impresionat gindidu-te ca Domnul nostru a umblat pe acele meleaguri si alta sa afirmi ca prezenta Lui se simte mai deosebit acolo,prezenta Domnului se simte unde sint oameni sfinti nu locuri sfinte.

  • -” I have been crucified with Christ; it is no longer I who live, but Ghrist lives in me, and the life which I now,live in the flesh. I live by faith in the Son of God, who loved me and gave Himself for me. Galatians-2-20

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: