FOARTE IMPORTANT, PENTRU COMENTATORI

În lumina unor atitudini din ultima vreme, sunt determinat să specific:

Popas pentru suflet nu este un forum total deschis, unde fiecare să zică ce vrea, cui vrea. Comentariile trebuie adresate respectuos, la subiect și relevante în contextul conversației. Nu înseamnă că opiniile nu vor fi contradictorii și, uneori, dezbaterile nu vor atinge cote de vigoare destul de ridicate. Dar fără insinuări și supoziții despre care nu se poate verifica faptul că ar fi așa (”Aaa, știm noi ce urmăriți, de ce așa, de ce nu altfel…”). Recunosc,după cum am mai subliniat și altădată, timpul alocat acestei activități este limitat la nivelul la care îmi mai scapă unele lucruri. Dar, în mare, am căutat să moderez ceea ce trebuia moderat.

Subiectele controversate pe care le lansez oferă drept la replică celor în cauză, dacă doresc să-și justifice acțiunile. Totuși, trebuie înțelese câteva lucruri: eu nu sunt polițistul lumii să știu tot ce se întâmplă și nici nu există posibilitatea de a da curs tuturor subiectelor posibile (”Frate Ionescu, dar despre lucrul cutare nu scrieți, huh?”). Selecția are loc după cum găsește de cuviință autorul acestui blog și în măsura în care găsește cu cale. Acest forum este SUBIECTIV, reflectă o mentalitate deja formată și exprimă puncte de vedere destul de concrete. Pot fi contrazis dar, la mine acasă, cu măsură… 🙂 De exemplu, este ok să spună cineva ”nu sunt de acord cu dvs. pentru că…”, dar nu este ok să spună ”știu ce urmăriți, rating și vizibilitate și de-aia pentru că…” Ne putem contrazice dar nu să debităm absurdități!

Vă mulțumesc tuturor pentru poposiri și participare!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

Un răspuns sa “FOARTE IMPORTANT, PENTRU COMENTATORI”

  1. ave-ti dreptate:cateodata trebuie pus punctul pe linia de la I(i).am observat ca ave-ti tot aceiasi comentatori care de multe ori se invart in jurul cercului…. In cerc nu se poate intra ,intrarea insemneaza desfintarea cercului,asa dar round,round,round ca si atunci cand eram copii pana ce cadeam singuri jos imbatati de cap…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: