ÎHÎ, DECI… ÎN 2015

2015Cum să nu vină sfârșitul lumii… când zic dumnealor! Numai să corecteze nițel calculațiile și, uite, sfârșitul e pe 3 Decembrie, 2015. Ce obrăznicie! Oamenii ăștia nu știu de rușine. Dar nici cu prostia credulilor nu ne facem de râs. Dacă au călătorit (unii) tocmai până prin Franța (de unde vine cu trenul vacanța), dacă alții s-au dus pe vârfuri de munte, iar altora le-a stat inima-n loc de frică la oprirea curentului ]n Anapolis (tocmai azi)…

Cică nu s-au potrivit potrivelile dintre calendarul maiaș și cel gregorian. Da’ după ce au văzut că nu se întâmplă nimic, în câteva ore au și rezolvat noua matematică. Cred că subiectul a dat din amuzant (ceea ce era cazul până mai… ieri, literalmente) în enervant!

Uite, prezic și eu: unu, sfârșitul nu vine NICI pe 3 Decembrie, 2015! Doi, nu trece bine 3 Decembrie, 2015 și se va stabili o nouă dată (poate 21-12-21…) când chiar vine (și trece) încă un sfârșit. Ce-ar fi să ne potolim, că acuși vine Crăciunul și-l avem de sărbătorit încă de câteva ori!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

8 răspunsuri sa “ÎHÎ, DECI… ÎN 2015”

 1. De sarlatani nu duce lipsa lumea si nu o sa duca lipsa niciodata–ei se folosesc chiar si de nenorociri sa scoata bani prin credubilitatea si mila unora(excrocii sau folosit chiar si de moartea copiilor impuscati de curind pentru a colecta bani in folosul lor) . Dar cine cunoaste Cuvintul Lui Dumnezeu si au intelepciune nu se lasa inselati.

 2. Eu vreau sa va spun ce spune Biblia traim timpurile inceputului Necazului cel Mare, ce-a ce spunea Domnul, foamete, razboaie, cutremure, epidemii
  Anul viitor se anuntza un an de mare criza de alimente globala, razboiale mari sunt pe picior de a incepe, razboaie atomice, nu clasice , americani sunt in alerta cu un mare vulcan care va erupe cit de curind, epidemii globale, stiti ce i-mi este frica sa nu vina toate acestea iarna, dupa cum spunea Domnul rugati-va sa nu vina iarna ca mare nenorocire va fi cite zile va dura NECAZUL CEL MARE?

  • cand Domnul vorbea de iarna se referea la poporul Israel.Dar tot acolo vorbea mai la sfarsit si de apocalipsa. Fi mai atent la citire si nu citi biblia doar cand se apropie cate un sfarsit.Crestinul e chemat sa vegheze tot timpul, altmiterea venirea Domnului v-a fi ca a unui hot pt el.Si ca sa iti fie mai clar, iarna nu e peste tot in acelasi timp.

  • Alex–vara -iarna ??ce conteaza ?? necazuri ,lipsuri,razboaie,calamitati -toate produc dureri si moarte indiferent de anotimp. Ma intreb de ce frica la ,,credinciosi”? adevaratii credinciosi nu au teama , din contra ei se bucura – Vine Stapinul ,Domnul, Salvatorul ,Mintuitorul ,Vesnicul – Pot totul in Domnul care ma intareste ne spune Ap. Pavel – da ma intareste sa nu am frica .Glorie DOMNULUI in veci.

 3. „The world is not going to end in December 2012. Instead, it’s going to end on September 3, 2015” (nu e 3 decembrie; gogomănia aceeaşi rămâne, dar – dacă s-a schimbat anotimpul apocalipsei – să ştim o treabă 🙂 )

 4. Sarlatanul e ca bostanul , gol pe dinauntru dar voluminos pe dinafara , din pacate de cele mai multe ori aparentele inseala , iar in aceasta lume care se leaga de aproape orice lucru care nu are legatura cu adevarul , calendarul Maya are un loc de cinste , cel putin anul acesta a umbrit Sarbatoarea Nasteri Mantuitorului , oricum era destul de umbrita si carciunita , acum mai e si Mayasita , Isusul de tabla incepe sa samene pe cel de plev( tabla) din Romanul Ion de Liviu Rebreanu ,

 5. Aşa… deci tot în decembrie. Mă gîndeam eu că e ceva ne în regulă cu mayaşii ăia sau că cei de-acum ce interpretează pietrele moarte mayaşe. Deci mă gîndeam că luna a douăsprezecea, ca-n cartea Estera. Desigur, acum, a douăsprezecea e altă lună, alt anotimp, nu cum era la evrei, dar ce contează, au de unde se inspira. Sfîrşitul lumii… e şi asta o metodă de a face bani în vremuri de criză financiară, cinematografică, etc.

Trackbacks/Pingbacks

 1. 3 postări în Top 10 WP (23.12.2012) « Romania Evanghelica - 23 decembrie 2012

  […] ÎhÎ, DECI… În 2015 (popaspentrusuflet) 8. Crăciun la Washington – Zâmbetul de sâmbătă (lascaupetru) 9. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: