ALERTĂ DE RUGĂCIUNE: JUDECAREA LUI DORU NEAMȚU

Am primit acest email de la avocatul pentru drepturile creștinilor, Horațio G. Miheț. Îndemn și eu la rugăciune pentru fratele Miheț, slujba pe care o face și fratele Doru Neamțu, judecat peste cinci zile pentru că a predicat Evanghelia pe stradă în Tempe, Arizona. Iată emailul:

Dragi Prieteni,

In doar cinci zile – Miercuri, 16 Ianuarie la 1:30 Arizona time – fratele nostru roman Doru Neamtu va fi judecat in Tempe, Arizona.  Pot sa contez pe rugaciunile voastre?

doru and harry
Seara de Vineri, 28 Septembrie 2012 l-a gasit pe Doru in acelasi loc unde el se afla cu mai multi tineri romani de ani de zile:  pe un trotuar public in Tempe, Arizona (exact in locul unde poza asta a fost facuta).  Impreuna, ei il predicau pe Isus celor care alearga inspre iad.  Multi oameni s-au rugat sa-l primeasca pe Isus in viata lor chiar in acest loc.
Politistilor din Tempe insa nu le-au cazut bine acest lucru.  Se pare ca ei au rezolvat toate problemele si crimele orasului, asa ca de mai multa vreme incoace il hartuiesc pe Doru, încercând sa-l intimideze, sa-l amenințe, si sa stinga flacara evangheliei in acest loc intunecat.
In seara aceasta, Doru a fost arestat, incatusat si închis la închisoarea din Tempe pentru câteva ore ca si un criminal de rând.
Crima lui Doru?  Politistii din Tempe spun ca a vorbi despre Domnul Isus pe strada publica si a oferi gratis mantuirea sufletelor prin jertfa lui Isus este de fapt „aggressive solicitation” (solicitatie agresiva), o crima sub legea orasului.
Culmea ironiei este ca tatal lui Doru a fost cunoscut bine inlauntrul celulelor comuniste, pentru ca l-a predicat pe Isus in Romania comunista.  Familia lui Doru a venit in Tara Libertatii pentru acelasi motiv ca multi dintre voi – tocmai pentru ca sa scape de astfel de persecutie.  Si de ani de zile, Doru a predicat Evanghelia in tari asiatice care sunt cu adevarat ostile Cuvantului, fara ca sa fie arestat sau inchis. Dar politistii din Tempe sunt prezenti la datorie.
Problema lor este ca avem inca o Constitutie in Tara Libertatii, care garanteaza libertatea cuvantului in locuri publice, chiar si copiilor lui Dumnezeu!
Rugati-va impreuna cu mine ca polițiștii din Tempe sa învețe ca ei sunt robii Constitutiei si ca nu o pot călca in picioare!  Rugati-va pentru curaj pentru Doru (el l-a marturisit pe Isus chiar si in inchisoare si in fiecare Vineri seara de atunci pana acum exact in acelasi loc unde a fost arestat).
Rugati-va de asemenea pentru intelepciune si claritate pentru mine si pentru Judecatoarea din Tempe.  Rugati-va ca Libertatea si Adevarul sa triumfe si Miercuri Constitutia sa fie reintoarsa din exil in Tempe.
L-am vazut pe Tatal nostru la lucru pentru copiii Sai asa de multe ori.  Avand certitudinea interventiei Lui prin rugaciunile voastre, raman deci
Al Vostru Pentru Libertate,
Horatio G. Mihet  
President
  
Centru de Libertate American Roman (CLAR)

Senior Litigation Counsel 
    
Liberty Counsel

P.O. Box. 540774
Orlando, FL 32854
www.LC.org

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

47 răspunsuri sa “ALERTĂ DE RUGĂCIUNE: JUDECAREA LUI DORU NEAMȚU”

 1. Fr.ionescu cred caci ar fii bine ca cineva sa-l contacteze pe Bill O”Reilly de la fox news caci am vazut ca face public asemenea cazuri sau avocatul crestin Sekulov si el are mare influenta ,eu cred caci Dumnezeu se poate folosii de oameni care se lupta pentru adevar.Domnul Isus sa le dea biruinta ,o sa aduc si eu cauza miine la portland la adunare

 2. MihailCiprianMuresan Răspunde 12 ianuarie 2013 la 4:27 PM

  Nu ar trebui sa se ingrijoreze fratele la proces deloc, pentru ca acolo cand va trebui ca sa vorbeasca, va fi invatat de Duhul Sfant chiar in ora aceia ce sa vorbeasca. Aveti credinta in Evanghelia lui Isus, aveti credinta in Cuvantul lui Isus. El a zis ca vom fi dusi inaintea soboareleor judecatoresti din pricina Lui, deci nu suntem in nestiinta. Haideti dar sa nu fim in necredinta, ci sa avem incredere totala in Isus.

 3. Un articol la care ar trebui sa ne inghesuim mult mai mult(i), dar mai ales cu duhul nostru…

 4. Inca nu stim toate detalile acestui caz , sa nu sarim la concluzii

  Daca a fost pe propietate privata si propietarii le-au cerut sa plece, daca politia le-a cerut sa plece … in opinia mea predicatorul ar fi trebuit sa se supuna

  Daca intentia domniei lui a fost sa faca un „polititcal statement” atunci este diferit…. trebuie sa se lupte cu justitia ptr. a demonstra ca drepturile lui de cetatean au fost incalcate…

  Depinde ce motive are…

  Imi amintesc de multi pocaiti in Romania care au suferit nu ptr.credinta in Domnul Isus, ci ptr. „credinta” anticomunista ..

  14 Dacă nu vă va primi cineva, nici nu va asculta cuvintele voastre, să ieşiţi din casa sau din cetatea aceea, şi să scuturaţi praful de pe picioarele voastre.„

  6. Fiindca iudeii i se impotriveau si-l batjocoreau, Pavel si-a scuturat hainele …….
  7. Si, dupa ce a iesit de acolo, a intrat in casa unui om temator de Dumnezeu, numit Iust, a carui casa era vecina cu sinagoga.

 5. Daca cineva vrea sa faca un „political stand” are tot dreptul… acest caz il suport…

  America nu mai este o tara crestina …cel putin in majoritate

  Neparticiparea in politica a unora rezulta in pierderea unor libertati religioase

  Strategia crestinilor in evanghleizare trebuie sa se schimbe

  Nu cred ca mi-ar place sa-l vad pe un musulman strigind „Alahu akbar” pe trotuar

  what is good for the goose is good for the gander

  • greu de facut o distinctie unde sa gresit ( sa-u daca sa gresit cu ceva din punt de vedere legal ) prietenul lui continua sa predice si nu e arestat
   inportant sa ne informatii ce se intimpla din acest moment ( oricum sa-a produs un abuz de la una din parti si ca-m 80% politia tinde spre ecxcese )

 6. Eu stiam ca america e o tara crestina unde este libertate religioasa , cum de isi aresteaza clientii din cultele pe care lea creat … pentruca americanii au format aceste culte si acuma ii aresteaza ,,, e de tot rasul cu americani acestea inselati de diavolul in toate privintele

 7. Slava Domnul este asupra lui, Slavit sa fie Domnul;
  noi ne rugam si Dumnezeu lucreaza, ascultindu-ne rugaciunile.
  Cine poate stii, pentru care dintre politisti sau judecatori,
  a rinduit Domnul toate astea, ca sa le dea mintuirea>
  Ehehe!
  nu stim noi nimic, doar credem ca stim. 🙂

 8. Vad ca asta sa intamplat cu aproape 3 luni in urma … ce sa rezolvat .. sau inca nu se stie nimic de acel om de 3 luni … ca articolul asta lasa de inteles ca nu aI STIM NIMIC DE ACEL OM DE 3 LUNI DE ZILE … sau daca voi stiti spuneti ce e cu aces om … acuma ???

  • Bogdy, acum aproape trei luni a fost arestul „pentru cateva ore” (mai citeste odata linia bold). Omul a fost invinuit, i s-a stabilit o zi de judecata si a fost lasat liber. Acum e vorba de judecata pentru a se decide sentinta.

 9. Alerta de rugaciune trebuie sa fie in fiecare zi pentru lucrarea lui Dumnezeu si pentru copiii lui Dumnezeu. La nivel mondial sant crestini care sufera prigoane crunte si care au nevoie sa fie sprijiniti in rugaciune. Luptele de zi cu zi sunt grele si fara ajutorul lui Dumnezeu suntem pierduti. Dumnezeu sa dea biruinta acestui frate.
  Dar pentru crestinii aspru prigoniti din Coreea de Nord, cine se roaga ?

 10. Dragi frati crestini eu stiu un lucru care este sigur sa apelam la AVOCATUL nostru DOMNUL pamintului si al cerurilor ,Haideti TOTI in rugaciune MIERCURI caci daca DUMNEZEU este cu NOI cine poate fi IMPOTRIVA noastra ,Iti multumesc Doamne ca TU si numai TU poti sa rinduiesti cu dreptate acest proces .NU IMPLINI Doamne dorintele celui rau,nu lasa sa-i izbuteasca planurile ca sa nu se bucure Amin

 11. De acord, ca trebuie sa ne rugam pentru fratele nostru, insa eu vreau sa atrag atentia asupra altui fapt. Textul de mai sus este scris in romericana. Daca tot scriem in ‘romana’ poate e bine sa scriem corect. Crime din engleze e infractiune in romana, astfel incat criminalul americanesc nu este decat infractor in limba noastra cea frumoasa. Solicitation este un fel de cersetorie in romana. (solicitatie nici nu exista in dictionar). Si lista ar pute continua.

 12. Adadi (…) daca din acest articol atita te-a interesat pe tine asta spune mult despre caracterul tau

  • Pete… inteleg ca esti fara vina si poti astfel sa arunci primul cu piatra si sa judeci caracterul omului, pe baza unui singur comentariu. Felicitari!

 13. Multumesc lui Dumnezeu ca Romania este o tara libera, nu este asa de prospera, are coruptie( oricum sub cea din USA), saracie, etc.. dar in privinta democratiei si a drepturilor omului da lectie la orice ora Statelor Unite. Oricum rolul USA in istorie s-a termiinat, le-a ramas doar armele, moralitate, justitie, adevar, dreptate, nimic din toate astea. Se apropie rapirea Bisericii fratilor, si apoi Dumnezeu lucreaza din nou cu Israel. Romani, haideti in tara, faceti afaceri aici, veti trai bine si puteti predica aici fara nici un obstacol.

   • Sa inteleg ca plecati inapoi in tara unde care curge tuica si rachiul si e condusa de plagiatori, hoti si puscariesi cu o moralitate de cea mai joasa speta, sportul national fiind ridicarea damigenii deasupra capului ?
    Cit despre afaceri…termenul corect este“bişniţa“ ca afaceri se fac numai in Germanika…
    Yep…in Romania exista o libertate…libertatea de a fura …libertate recunoscuta oficial

    • gabebogdan sti tu… mai suntem unii care traim in tara asta atat de josnic descrisa de tine, o iubim si speram ca Domnul sa se indure de ea. Cei care o privesc asa ca tine cred ca ar fi bine sa nu o impovareze si mai mult prin venirea lor pe plaiuri mioritice. Dar poate sunt unii care privesc dincolo de ceea ce se vede si vad ce ar putea sa faca Domnul pentru biata noastra natiune si ei ar fi de mare ajutor prin revenirea lor in tara in astfel de vremuri.

    • Mai usurel Gabi. Nu fii ca musca din fabula mustei si albinei :). Stii tu. In aceeasi gradina albina gasea o multime de flori, pe cand musca se-nvirea doar pe linga gramada din spatele grajdului. Ce putea sa gaseasca? :).
     Dar ma rog, poate asa vrei sa tii o discutie aprinsa…

    • Exagerezi Gabi… Si exagerarea e pacat!
     Prea multi romani vorbesc urat despre Romania. Nu fi unul dintre ei!
     Si, nu uita ca cerul romanilor e deasupra României, chiar daca ar locui pe Luna, daramite in USA ori UE…

    • gabibogdan,

     este adevarat ca, ceea ce se intampla in Romania este foarte trist. Si eu sunt profund dezamagit in ce stare au ajuns oamenii din tara in care m-am nascut. Insa pe partea cealalta, Florin Forgaci are dreptate. Daca analizam putin isoria Romaniei, cineva afirma ca, de circa 2000 de ani de existenta a romanilor, romanii au avut parte de pace de, doar cateva sute de ani. Restul numai razboaie si cotropiri, cand dintr-o parte, cand din alta. Turcii ne-au calcat in picioare sute de ani, ceea ce a costat neamul romanesc destul de mult, iar din secolul 18 Europa ( vestita ) de Vest si-a bagat mereu coada in treburile interne ale Romaniei. A venit primul razboi mondial cu nenorocirile lui, in care Romania a avut de suferit. Apoi a venit al doilea razboi mondial cu nenorocirile lui, in care Romania a avut din nou de suferit. Apoi a venit peste Romania ciuma din Rusia numita „comunism”, in care Romania din nou a avut de suferit. Pe undeva este justificat comportamentul romanilor, avand in vedere mediul comunist in care au trait unii din ei. Un aspect important care nu trebuie deloc neglijat, este faptul ca Vesticii impreuna cu Preacinstitii Americani la al doilea razboi mondial, ne-au vandut la Rusi si timp de aproape 50 de ani, Romania devenind o tara inchisoare. Deci, toate aceste evenimente istorice si-au pus amprenta pe aceasta tara mereu, ea fiind cotropita si jefuita de, diferite popoare. Si acum ca am ajuns in era moderna, dupa revolutie cat a supt Europa de Vest din Romania si cat suge si la ora actuala ? Natiunile care au cotropit si au tradat Romania acum aproape 50 de ani, se ridica acum si striga , hotii si coruptibilii ? Dar SUA nu a furat de-a lungul istoriei, dar Europa de Vest nu a cotropit alte natiuni si le-au jefuit ?
     Nu cumva asta este fatarnicie sa strige niste hoti mai mari
     , catre alti hoti mai mici, uite Hotiii !!!!
     Va invit sa vizionati un documentar care dezbate planul ocult de, distrugere a Romaniei:

     Iar aici o stire de ultima ora, care ar trebui sa ne mobilizeze mai mult in rugaciune pentru Romania ca, Dumnezeu sa nimiceasca planurile satanei de, distrugere a acestei tari.

     • Remus:
      ” . Pe undeva este justificat comportamentul romanilor, avand in vedere mediul comunist in care au trait unii din ei.”

      Citind istoria si pe Caragiale , observind ultimii 20 de ani, am impresia ca nu comunistii i-au corupt pe romani, ci romanii I-au corupt pe comunisti…

      Ca nu toti romanii sint la fel… este clar.. dar o buna parte sint cum i-am descris… hai sa nu ne ascundem dupa deget… si eu sint roman…

      Motivele sint multe… ortodoxismul, balcanismul, comunismul,

      EVANGHELIA este singura speranta

      Cît despre Americani vs. Români .. sa fim serioşi ..ce ţară au ei si ce ţara avem noi

      Daca legile americane s—ar aplica in Romania, zidurile puscariei ar trebui mutate din jurul Jilavei in jurul graniţei ca sa incapă toţi

      Că ne place ca nu ne place

     • gabibogdan,

      am confirmat mai sus ca, nu contest ceea ce se petrece in Romania de azi. Situatia de azi a fost favorizata de mai multi factori. Sa nu uitam totusi ca in secolul 20 inainte de al doilea razboi mondial, Romania interbelica din anii 20-30 era o putere in Balcani, cu un nivel ridicat de trai, in comparatie cu alte tari din Europa la acea vreme si cu un comportament mult diferit al cetatenilor de atunci, fata de cei din ziua de azi. . Ce tara au americanii ? si ce tara au romanii ? Catä intelectualitate a supt America din intreaga lume in
      secolul 20 si 21 ? Cati ingineri romani de mare valoare lucreaza la Microsoft ? Cata intelectualitate si forta de munca calificata suge Europa de Vest din Romania de peste 60 de ani incoace, fara sa plateasca un cent ???
      Gaby hai sa fim oameni seriosi !!! Romania si Bulgaria sunt cei mai mari exportatori de creiere inteligente catre Europa de Vest de cativa ani incoace. Este normal ca Romania este unde este, cand aceasta tara de mai bine de 60 ani face export gratis de forta de munca pentru alte societati straine.

     • Sa inteleg ca toti „baietii” destepti au parasit romania? 🙂

     • gabibogdan,

      intr-un foarte mare procent.

     • Nu am stiut ca sint si eu un „baiat destept” ….

  • Florin,
   asa este, liberalismul a fost introdus la noi in biserici de catre americani;
   eu ma intorsesem chiar in perioada in care americanii „ne evanghelizau” pe noi romanii, dar pe de alta parte recunosteau ca aici isi incarcau bateriile.(nu spuneau ca ne iau noua ce e mai bun)
   Ei au introdus glumele la amvon, batutul din palme, descoperirea capului la surori, bijuteriile, machiajul.Asa ceva in Romania nu a existat.
   Eu am asistat la caderea cu pasi repezi, in citiva ani, dupa 1994 a nivelului moral , care a scazut
   S-a predicat f mult despre siguranta mintuirii.
   Cind fiul meu a predicat despre conditiile pentru traire, pt a avea siguranta mintuirii, pastorul american a mai tinut f revoltat inca o
   predicuta.
   Numai Dumnezeu m-a pazit de toate invataturile;
   acum aceia care au plecat pt un trai mai bun, degeaba ne dau nou lectii (vorbesc despre unii),Sodoma a inceput acolo.
   Prefer sa traiesc in datorii, decit sa fac parte din poporul american.
   Nu mi-am dorit niciodata sa fiu americana. 🙂

 14. Frate Doru toti ascultatorii de la RVE Sibiu au fost solicitati sa se roage pt dv, le-am pus o secventa din interviul realizat impreuna si am citit cateva secvente si din mailul fr Horatio si ne rugam si postim inaintea Domnului, Domnul Ostirilor, Cel care castiga biruinta si ne-a promis ca va lupta pentru noi. Fiti tare si reprezentati-l cu cinste. El sa va dea taria si curajul care l-a avut si apostolul Pavel in fata autoritatilor…si ei trebuie sa auda Evanghelia. Mult Har si Pace din plin! Monica A.

 15. Nu-mi vine sa cred ca asa ceva se intimpla in SUA ,si totusi suntem preveniti chiar de DL Isus ca se vor petrece aceste lucruri. Dar chiar in America ?Si eu am adus aseara cauza in fata biserici pt rug. Ma gindesc ca nu va fi nici primul nici ultimul, orice ar fi Dl sa fie cu el si cu toti acei care vestesc Evanghelia cu curaj ,Sa ne asteptam s-ar putea sa ne vina rindul.

 16. Draga gabebogdan, nu vreu sa intru intr-o polemica cu tine, dar vad ca ai o parere „extraordinara” despre Romania, sa nu ne miram ca occidentalii ne vad la fel. Dar in comparatie cu USA nu stam rau, avem plagiatori in conducere dar nu atat de multi parlamentari gay sau pro gay ca in USA ceea ce-i mult mai grav, avem rachiu si tuica dar nu atata cocaina,heroina, marijuana ca in USA. Cunosc foarte multe familii crestine cu afaceri prospere in Romania-nu din bisnita- deci se poate. De furat nu cred ca are rost sa comparam USA cu Romania, in Romania sunt gainarii iar in USA sa fura miliarde la Washington. Sa predici in strada in Romania nu te opreste nimeni, sa vii cu Biblia la scoala este permis, sa iti educi copilul Biblic este permis.

 17. M-a impresionat una din intimplarile descrise de Doru Neamt. Am sa-ncerc s-o redau pe scurt. Intr-una din aceste seri cand mergea pe strada sa spuna oamenilor despre Isus, au trecu pe linga el doua fete/femei tinere, si el le-a intrebat, ca pe altii, daca au pe Isus ca Domn si Mantuitor? (sau cam asa ceva). Ele si-au intors capul rizind si au spus ” Noi n-avem nevoie de Isus, noi suntem lezbiene” si-au mers mai departe chicotind. Doru cand a vazut, parca a avut un indemn sa mai insiste. A mers putin dupa ele si a mai insistat sa accepte macar o brosura, so citeasca mai tarziu… N-au vrut, doar rideau dispretuitor si s-au luat de mina plecind mai departe… Seara a decurs mai departe ca de obicei in acel colt de strada din aceasta zona infestata de tot felul de baruri si „night life”… Intr-un tarziu, dupa inca vreo 40 de minute, Doru s-a luat sa plece. A mers la masina, si a plecat pe srada destul de aglomerata inca… La un colt de strada (cu mai multe benzi pe sens) a trebuit sa astepte la stop. Cind sa facut verde, prima masina n-a plecat. Doru a observat si el ca cineva tocmai incepuse sa treaca strada. Si cine era? Tocmai cele doua fete carora a insistat el sa-l primeasca pe Isus… Nu bine-si dadu el seama ce se intimpla, ca de-odata pe banda de linga el veni o masina din viteza si tocmai cand au ajuns fetele in dreptul benzii libere le-a lovit din plin. Le-a aruncat pe amindoua nu stiu cati metrii. Zicea el „ca pe niste baloane”… Dumnezeu i-a ingaduit sa vada cu ochii lui sfarsitul acestor doua fete. S-a interesat de ele. A vrut sa le viziteze l-a spital. Dar una a murit pe loc, iar cealalta scurt timp dupa ce a ajuns la spital. Nu si-a mai revenit din coma…
  Ma gandesc la surprinderea acestor suflete cand au iesit din trup. Poate ca sufletul odata iesit putea si sa vada scena accidentului si chiar recunostea pe Doru care era acolo incercind sa ajute cu ce poate. Cat le vor rasuna acum pentru o vesnicie acele ultime invitatii si chemari la mantuire… Ce ilustratie groaznica a unui „prea tarziu”.
  Mi-a placut o expresie citita recent. „You don’t have a soul. You ARE a soul. You have a body”. (Nu ai suflet. ESTI un suflet. Ai trup).

  Pentru cei ce pun sub semnul intrebarii misiunea lui Doru Neamt, pot afla ca omul acesta este plin de rivna pentru Dumnezeu. Si spre deosebire de altii care se ocupa doar de „analiza”, el a pus mina si a facut ceva chiar daca nu este „popular” si aplaudat. Domnul nu va uita sa rasplateasca. Si tot Dumnezeu face sa incolteasca saminta semanata in multe inimi. Pentru ca are si multe marturii de succes, si nu ma indoiesc ca cele mai multe succese nici nu le cunoaste.

  Bottom line is, daca ni se cere sa ne rugam pentru aceasta cauza, hai sa ne rugam. Nu ni s-a cerut sa analizam „political corect”-ness, sau sa comparam cu musulmanii, sau te miri ce mai citesti peaici…

  • toata stima si respectul pt astfel de oameni care merg sa vesteasca evanghelia. iar cand unora dintre ei li se intampla ceva, se gasesc unii care nu fac nimic sa spuna ca si-au cautat-o oarecum cu lumanarea. doresc sa se termina cu bine acest incident neplacut.
   oricum, e f trist ce se intampla in america, tara tuturor posibilitatilor si a democratiei, culmea, care trimite si are misionari in toata lumea.

 18. (…)
  O zi de miercuri, o zi de post si rugaciune pentru temerarul nostru misionar si frate in Isus ,acolo pe strazile Sodomei si Gomorei americane!

 19. Nu vreau sa par cinic, dar asa spune si Satan , sa plecam de pe teritoriul lui.Oare ar trebui sa -l ascultam?Trebuie sa simtim cu fratele nostru,sa punem genunchi jos si sa lasam deoparte toate descurajarile,amenintarile, Parca am promis ca-L vom sluji pina la moarte . Pentru unii dintre cei care-si dau cu parerea , ar fost mai bine ca cei trei tineri in valea Durasa se inchinesiei , ce mai conta doi ,trei intr-o asemenea multime.Unii nici acum nu stiu de ce duh sint calauziti..

 20. Cel ce sta sub ocrotirea Celui Prea Inalt,si se odihneste la umbra Celui Atotputernic,zice despre Domnul: El este locul meu de scapare,si cetatuia mea.Dumnezeul meu in care ma incred.
  Nu trebuie sa te temi nici de groaza din timpul noptii,nici de sageata care sboara ziua,nici de ciuma care umbla in intuneric,nici de molima care bintuie ziua namiaza mare.O mie sa cada alaturi de tine,si zece mii la dreapta ta,dar de tine nu se va apropia.Doar vei privi cu ochii si vei vedea rasplatirea celor rai.Pentruca zici :DOMNUL ESTE LOCUL MEU DE ADAPOST ,SI FACI DIN CEL PREA INALT TURNUL TAU DE SCAPARE…..psalm 91 :1-2;5-9….pagina 607 in Biblie.
  …………
  Nu ti-am dat Eu oare porunca aceasta …INTARESTE-TE SI IMBARBATEAZA-TE ? NU TE INSPAIMINTA SI NU TE INGROZI, CACI DOMNUL,DUMNEZEUL TAU ESTE CU TINE…..Iosua 1:9….pagina 233 in Biblie.

 21. Am așteptat cu nerăbdare momentul în care sp pot lua legătura cu un prieten de-al meu care e membru în acel mic grup de misiune supravegheat de fratele Doru Neamțu și mărturisesc că și de această dată am rămas plăcut surprins de modul în care domnul nostru lucrează.

  Tocmai am vorbit cu Marius Z. și mi-a confirmat că procesul a fost anulat și doamna avocată (avocată din oficiu) a criticat foarte dur pe polițiștii care au denunțat cazul și care au venit la tribunal ca martori acuzatori. I-a sfătuit ca pe viitor să fie mai atenți și să aduca cazuri serioase bazate pe fapte de rușine nu cazuri imaginare.

  Totodată îmi amintesc că la începutul acestui an, am comunicat cu Damaris M. (o tânără voluntară și activă în cadrul acelui grup misionar) și Marius Z. și am aflat că în ciuda faptului că fratele Doru N. a fost închis până a doua zi, a profitat de ocazie și a urmat exemplul apostolului Pavel continuând, vestind Evanghelia în pușcărie iar la un moment dat a înceut să cânte o cântare creștinească și unul dintre deținuți l-a acompaniat, așa că erau doi. Dimineața când gardienii au venit să-l elibereze, el (fratele Doru N.) a cerut permisiunea de a mai sta pentru că ”încă nu și-a terminat misiunea”.

  În acest context sunt mulțumitor pentru astfel de oameni care indiferent de situații se țin tare de decizia de a-L mărturisi și de a-I aduce laudă. Efectul acestor acțiuni mișcă inimiile celor din jur. Domnul fie lăudat!

  Cu respect, Cristi Șutic!

Trackbacks/Pingbacks

 1. ÎN TIMP, ADEVĂRUL RĂMÂNE | Popas pentru suflet - 28 martie 2018

  […] asta, cu toate că mai demult am scris articole pozitive la adresa lui AICI și […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: