PÂNĂ ȘI RUȘII AU ÎNCEPUT SĂ NE DEA LECȚII DE MORALITATE

arestNu cred că cineva ar zice că rușii sunt foarte morali. Băutura, știm noi, nu duce la bine. Dar recent, vecinii… (ȘI ai) noștri, fiind doar la o strâmtoare de Alaska, au început să ne dea lecții. Nu doar că i-au lăsat pe francezi fără nemulțumitul Depardieu, care s-a gândit că între 75% și 13%, nu are de ales când este vorba să plătească taxe. Așa că s-a făcut… rus, ceea ce nu i-o fi fost prea greu, doar este actor. Acum, au dat o lovitură de grație și homosexualilor… de pretutindeni. Aceasta pentru că, pe lângă faptul că au reușit să împingă opinia publică împotriva acestui stil de viață (Biserica Ortodoxă din Rusia fiind, trebuie să recunoaștem, foarte activă), Parlamentul este pe cale să voteze legi istorice. Nici mai mult, nici mai puțin, politicienii ruși vor să-i bage pe sodomiți acolo unde le este locul: în dulap (fie el și cu gratii)!

Recent, pentru pupături publice între bărbați, s-au dat zile de închisoare și amenzi usturătoare. Legea în virtutea căreia a operat poliția a fost împotriva… huliganismului, ceea ce mie mi se pare foarte potrivit. În America, așa cum s-a văzut în cazul ”Doru Neamțu”, polițiștii arestează predicatori.

Noua lege care, se pare, va fi votată în parlamentul rus are o bază rațională de zile mari. Interzicerea oricărui act public de homosexualitate se încadrează la ”propagandă sodomită”. Și cetățenii ruși nu vor ca fiii și fiicele lor să fie în vreun fel expuși acestei violențe morale. Bine, ar cam trebui să urmeze votka, dar începutul este bun. Țineți-vă bine, te pomenești că emigrăm toți în Rusia…

A, să nu uit, în St. Petersburg s-a făcut deja proba acestor restricții și au început arestările. Sunt interzise cărți, filme, publicații, steagul curcubeu, acte, stiluri de îmbrăcăminte specifice dumnealor, tot tacâmul. Să nu li se mai audă de nume. Cam asta este legea care urmează a fi votată pentru toată Rusia. Despre care ziarele și canalele de știri occidentale urlă pe răgușite că se cheamă discriminare. N-au decât.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

7 răspunsuri sa “PÂNĂ ȘI RUȘII AU ÎNCEPUT SĂ NE DEA LECȚII DE MORALITATE”

 1. Acesta a fost unul din putinele lucruri care, trebuie sa admit, au fost bune la comunisti.
  Oare sa fie asta unul din motivele pt care „domnul Rosului” mai este pomenit in vremurile din urma, chiar intr-o nota negativa, pe cind America nu-i tocmai clar?

 2. Rusii isi permit asta pentruca ca ei nu cersesc nimic de la EU si nu sint la cheremul lor ,bravo Putin

 3. „Sunt interzise (….. )stiluri de îmbrăcăminte specifice dumnealor,”

  Pai se pare ca rusii sint mai stricti ca multe adunari de-ale noastre
  Ca ne-a invadat moda metrosexuala.. skinny jeans, vnecks, freze de femei insotite de gesturi de miini specifice…

  Generatia urmatoare 🙂

 4. It’s so GRATIFYING to see the morally bankrupt in America screaming indignation for a change! Lord knows they leave us Christians in open mouthed shock at their brazen displays of iniquity. But if we condemn their behavior they claim intolerance. It will be funny to watch them flounder around now. Especially since they’re totally impotent in this case to effect any change in a foreign power like Russia. I never thought I’d think well of that country!

 5. Bravo lor! Cand un om (sau un popor) ia o atitudine sincera si ferma impotriva pacatului, atunci si Dumnezeu binecuvinteaza.
  (Faca Domnul ca biserica ortodoxa rusa sa influenteze si Romania, ca si cei din tara sa ia aceeasi pozitie! Daca nasterea din nou lipseste si poftele firii pamantesti n-au fost inca rastignite, atunci macar legea sa tina lucrurile in frau.)

 6. DOMNUL ISUS HRISTOS SA-I BINECUVANTEZE PE RUSI .PENTRU ATITUDINEA FATA DE PACATUL ACESTA ORIBIL .

Trackbacks/Pingbacks

 1. PÂNĂ ȘI RUȘII AU ÎNCEPUT SĂ NE DEA LECȚII DE MORALITATE « Biserica Penticostala Maranata Vulcan - 22 ianuarie 2013

  […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2013/01/21/pana-si-rusii-au-inceput-sa-ne-dea-lectii-de-moral… […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: