ESTE AVORTUL O CRIMĂ? PENTRU SUPORTERI NU CONTEAZĂ.

Am primit de la (de cele mai multe ori) prietenul Gabi Bogdan o legătură la revista Salon, să citesc un articol despre avorturi.
Autoarea, Mary Elizabeth Williams, mare suporteră a dreptului la avort se dă de gol și nu numai pe ea ci descoperă sistemul de gândire al comunității ultra liberale.
Când începe viața?
La concepere, zice dumneaei, după care, brusc, adaugă: nu contează!
Adică… și ce dacă!
Nu intru în alte amănunte ale prăpădeniilor pe care le scrie și asocierile iraționale la care recurge pentru a-și justifica modul ei criminal de gândire.
De mulțumit, într-un fel putem mulțumi: am aflat în sfârșit mentalitatea acestor oameni.

20130131-111323.jpg

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

10 răspunsuri sa “ESTE AVORTUL O CRIMĂ? PENTRU SUPORTERI NU CONTEAZĂ.”

 1. Ca raspuns la intrebarea de mai sus – „Este avortul o crima?”, eu consider ca „DA”. (Sau zicem si noi ca si Bill Clinton: „Depinde care este insemnatatea verbului „este”. 🙂 )

 2. Cine doreste sa asculte partea 1 ( dar si celelalte ) din documentarul de exceptie: ” Ce nume i-ai da copilului tau nenascut ? „, realizat de Ioan Ciobota la RVE !!!

  http://www.adevaruldespreavort.ro/conferinte-si-emisiuni/162-ce-nume-i-ai-da-copilului-tau-nenascut-documentar-despre-sanatatea-femeii-si-a-copilului-
  drepturile-copilului-egalitatea-sanselor

  Frate Ionescu,

  dar despre problema sarcinii care pune in pericol viata mamei, pe cand o postare ???

 3. Eu am fost placut impresionat de autoarea articolului. Poate pentru prima data cind sa recunoscut public de catre cineva din pro abort crowd ca un avort este un omor.
  Apreciez faptul ca a-ti publicat articolul pe excelentul (de cele mai multe ori) blog, Popas pentru Suflet.

 4. „…în cazul în care calitatea de fiinţă umană nu este inerentă fătului din momentul concepţiei, cineva va trebui să decidă în ce moment al procesului de gestaţie i se anexează această calitate.” http://inliniedreapta.net/dereferinta/nevinovat-ca-un-fat/

  „Progresistul… Refuză să își folosească mintea la adevăratul ei potențial și se mărginește la a repeta clișee” http://inliniedreapta.net/dereferinta/false-argumente-in-favoarea-avortului-sindromul-down/

  si o ultima recomandare pt cei interesati de subiect: http://inliniedreapta.net/dereferinta/avort-liberalism-si-eugenie/

  Fiti binecuvintati.

 5. Cunosc o familie cu patru copii care dupa cei patru copii au inceput avorturile in numer mare. Dintre cei patru, doar unul pare a fi in ordine. Unul si-a luat viata, si doi sunt foarte depresivi. Ce sponeti nu se rasfrange pacatul ne recunoscut asupra copiilor ?

 6. Am citit la inceput, ….”am aflat in sfarsit mentalitatea acestor oameni” Nu se poate ! Gresit ! Aceste creaturi sunt criminali ! Toti cei ce sustin crima, sunt ei insisi criminali !

  • Citind acest articol, am ramas fara cuvinte. Satana lucra in vremurile de pe urma, cu toata puterea, probabil ca a observat ca a ramas in urma cu „planul” De fapt ce sa ne mai miram, din moment ce sunt atatia care-si zic crestini, si practica crima cu atata cruzime.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: