OBAMA ȘI OBSESIILE SALE

Nu am vizionat raportul anual al președintelui Obama, dar l-am citit mai târziu. Așa, într-o doară, să… văd/aud/citesc ce mai zice.
Și, deși cunosc de acum clișeele pe care le promovează, mi-a sărit în ochi unul de care m-am scârbit de câțiva ani încoace. Chestiunea asta cu discriminarea a devenit un fel de manie a persecuției pentru primul președinte negru, ales și reales în America.
Ideea cu succesul indiferent de… cu precădere cum arăți (adică rasa) este acum secondată invariabil de orientarea homosexuală (indiferent pe cine iubești).
Cine a urmărit convenția democraților înainte de alegeri, trebuie să fi auzit placa asta stricată (propriu și figurat) din minut în minut. Este acesta strigătul de luptă al unei obsesii sau tributul electoral al unui partid format din petice sociale?
Eu cred că avem de-a face cu ceva mult mai sinistru. Liberalii americani au găsit în sfârșit pârghia cu potențial legal prin care să neutralizeze dreapta evanghelică. Dar, ca să poată ajunge acolo, între timp, primul pas este condiționarea maselor prin expunerea repetată la acest slogan antidiscriminare. Dacă ai alte principii, atunci ești un urâtor de oameni care s-au născut… altfel. Acesta este și secretul asocierii forțate a rasei cu stilurile alternative de viață, în speță sodomia.
Asalturile repetate împotriva instituțiilor tradiționaliste a dus în timp la îngenuncherea unora (unele biserici reformate și, mai nou, Boy Scouts) și marginalizarea altora. Bântuită de propriile scandaluri, Biserica Catolică nu mai are de mult autoritate în domeniu.
Mai mult, antrenamentul s-a făcut pe subiectul (altădată) fierbinte al avortului.
Sfidarea și lipsa totală de respect pentru principiile religioase s-a văzut și atunci când legile noului sistem de asistență medicală (obamacare) impunea acordarea gratuită de contraceptive de către centrele de sănătate private, religioase.
Elementele de extremă în politica americană tatonează de mult legi prin care bisericile să fie obligate să îi accepte pe homosexuali în rândurile lor. Credeți că stricaților ăstora chiar le arde de religie? Aici este vorba nici mai mult nici mai puțin decât despre sodomizarea întregii societăți, lucru care mai nou se întâmplă de pe cea mai înaltă platformă a statului american.

20130213-063548.jpg
Sursa AICI.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

4 răspunsuri sa “OBAMA ȘI OBSESIILE SALE”

 1. Felicitari frate Ionescu, nu multi Pastori striga azi impotriva Homosexualitatii! Altfel ar arata planeta daca numai cei „ORDINATI” ar striga impotriva URACIUNII,dar se pare ca societatea ia instruit mai intai pe ei,si ia pus cu BOTUL pe labe,altfel…….pierd slujba,ba se mai aleg si cu amenda,sau imagine rea care le poate intina cazierul…..ca fiind un om rau si „Intolerant,Radical,Fanatic….

 2. Place.
  Excelent post.
  Nu ma supar deloc sa ramii… ‘apolitic’ 🙂 cita vreme continui sa iei aceasta atitudine curajoasa impotriva paretilor varuiti care conduc astazi America, fie ei lideri religiosi sau politici.
  Dupa cit de frecvent se intersecteaza acum religia cu politica, eu cred ca e imposibil sa evitam implicarea – mai ales ca insasi Biserica si Adevarul sint sub atac si nu putem sta indiferenti. Ni se cere sa numim raul bine, sa luam de bune uriciuni condamnate de Cuvintul lui Dumnezeu si sa acceptam – si chiar sa celebram – pe promotorii noilor invataturi.
  Cind pastorii nu-si fac datoria de-a-si avertiza turmele mpotriva ereziilor de tot felul oile lor vor deveni niste pioni ignoranti, angrenati – fara macar sa-si dea seama – in sprijinul unui “rege” pamintesc care lupta impotriva Regelui suprem. Asa ca vor vota pentru un presedinte “crestin” care are neobrazarea sa jure cu mina pe copertile Bibliei si care apoi lupta impotriva adevarului cuprins intre acele coperti.

 3. SUA si obsesiile paranoice !!!

 4. Iata caci nu, numai Obama are obsesii rele. Iata ce obsesii are si doamna ministru lesbiana din Canada !!!

  http://www.lifesitenews.com/news/mcguinty-liberals-wont-back-down-from-imposing-gay-agenda-in-classrooms-les

  Parerea mea este ca, comunitatile crestine romanesti din Diaspora are trebui sa se gandeasca serios la infiintarea de scoli private, unde copiii lor sa fie invatati de profesori crestini si sa feriti de asemenea otravuri satanice !!! Daca parintii romani din Diaspora vor sta la cafele si telenovele in fata televizorului si vor neglija acest fenomen, au toate sansele sa se trezeasca cu sodomia direct in casele lor !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: