LICEUL ”GEORGE COȘBUC” DIN BUCUREȘTI VREA SĂ FIE ”COOL” DAR NE LASĂ… RECE

p1De la Alianța Familiilor din România am primit acest semnal îngrijorător cu privire la deschiderea porților instituțiilor de învățământ din România către această plagă mizerabilă, homosexualitatea. Pe vremuri, a fi elev la Liceul ”George Coșbuc” (sau, cum îi zice acum, Colegiul Național Bilingv, uite!) era un privilegiu. Nu știu cum stă acum din punct de vedere academic, dar știu sigur că stă foarte prost la capitolul moralitate! Iată articolul:
cosbuc
LICEUL ”GEORGE COȘBUC” SE VREA ”COOL”!
Liceul “George Coșbuc” din București se vrea “cool”. Se dorește a fi vârf de lance prin promovarea în rândul tinerilor adolescenți din România a homosexualității și a noii ideologii sexuale. Fără jenă. Dacă anul trecut a făcut primul pas îngăduind organizației ”Accept” să organizeze un eveniment legat de luna homosexualității în Romania, anul acesta a făcut un pas și mai mare și îndrăzneț – a programat o paradă a homosexualității pe 15 februarie. Conducerea liceului se vrea “cool” și probabil mulți dintre elevi și ei doresc să se dea “cool”. Doresc să apară “broad minded” (ca să folosim și noi un termen dintr-o limbă alta decât cea românească!), neînțelegând, ori neștiind, și cealaltă parte a axiomei, luată tot din vocabularul englez ori american – “if you are too broad-minded your brains might fall out” (adică, în limba româna, “daca ești prea deschis la minte s-ar putea să-ți cadă creierii din cap”).
Așa a fost cam peste tot unde promovarea homosexualității și a noii ideologii sexuale au fost lansate. Undeva, cândva, o instituție, un ziar, o școală, o universitate a gasit “cool” să promoveze ceea ce până atunci nu era “cool” ci dimpotrivă, ceva dezagreat de toată lumea și văzut ca scârbos ori respingător – în engleză “yucky” (că încă vorbim de liceul “bilingv” George Coșbuc). Primul club homosexual și prima publicație homosexuală au apărut în Germania în 1896. Și de atunci s-au răspândit în toată lumea. Iar acel vârf de lance instituțional din Romania e, se pare, liceul “George Coșbuc” unde învață unii dintre copiii celor care citesc aceste rânduri. Conducerea liceului probabil se constituie din profesori care se consideră “progresiști”, “avangardiști”, plictisiți de valorile tradiționale și în căutare de ceva nou, mai interesant. Caută să iasă în relief, să dovedească faptul că sunt mai deschiși la minte decât restul societății și așa să impresioneze mințile fragile ale copiilor noștri. Fără responsabilitate.
Sursa imaginilor AICI.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

14 răspunsuri sa “LICEUL ”GEORGE COȘBUC” DIN BUCUREȘTI VREA SĂ FIE ”COOL” DAR NE LASĂ… RECE”

 1. Fr Cristi, progresivismul si agenda homosexuala au ca prim obiectiv infiltratrea instituțiilor media si de învățământ. Acolo ei au acces la tineri la care le pot spala creierul cu idei sociale progresive anti creștine.

  Au învățat si cei din România de aici de la noi in America unde acest obiectiv este atins. Crestinii conservatori au pierdut aceasta bătălie in America pe acest plan. Se pare ca pierdem bătălia si la nivel legislativ.

  Sa speram ca nu vom pierde la acest punct in BISERICA, pt ca si acolo au intrat progresivistii.

  • @Chris, cu tot respectul spun, biserica a fost prima unde s-a pierdut „batalia cu progresivistii”; restul este doar consecinta acestui fapt. Iti amintesti comentariul despre SARE? Unde nu este sare TOTUL se strica in jur. „Voi sunteti sarea pamantului” – deci daca pamantul (sau lumea) se strica in jur este numai din cauza ca a disparut sarea…..iar SAREA sta bine mersi in cutii (eram sa spun …in cladiri de marmura, dar tot cutii) in loc sa sareze in jur iar daca totusi in unele locuri si circumstante SAREA are curajul sa iasa din cutie pentru a prezerva (chiar daca se topeste pentru a face aceasta…deci cu sacrificii)locul, ATUNCI este catalogata de restul sarii ca si „LONE RANGER”.

 2. Si totusi, unde e dragostea pe care trebuie sa o aratam, exact cum a aratat-o si Isus cand a venit pe pamant? Ma indoiesc ca Isus a mers si a protestat impotriva homosexualilor si lesbienelor din vremea lui, chiar daca ei gandeau diferit de El. In acelasi timp era ferm in ce credea si in principiile lui, dar plin de dragoste. De ce atata ura? Ce veti rezolvati urand pe toata lumea din jur care nu adera la aceleasi reguli ca dumneavoastra?

  • De ce trebuie să interpretați că dacă nu suntem de acord cu un anumit stil de viață e neapărat vorba de ură.
   Nu este oare normal să fim indignați atunci când copiii sunt victime expuse acestui dezmăț?
   Domnul Isus spunea că cine face pe acești micuți să păcătuiască mai bine și-ar atârna o piatră de moară de gât…
   Ar trebui să ne fie rușine dacă am tăcea!

  • Venom,

   Dragostea este aceea cand spui omului adevarul in fatza si nu-l cocolosesti in numele corectitudinii politice a veacului! Atunci cand nu te pronunti si nu iei atitudine impotriva pacatului, inseamna ca esti complice cu el.
   Dragostea nu este tot una cu nepasarea. Isus s-a dovedit a fi plin de dragoste si atunci cand a pus mana pe bici si a izgonit vanzatorii de la templu. Aici nu este vorba de bici sau de ura, ci de sublinierea unor principii biblice care sunt calcate flagrant de cei ce promoveaza (si tolereaza) stilul sodomit de viata.

  • -venon– Domnul Isus a zis –Eu nu am venit sa stric -legea ci sa o inplinesc. -Geneza -19-5- –Geneza 19- 13.–Noul Testament-Romani-1-25;32.–Cred ca noi crestinii ii iubim mai mult pe cei,, anormali” decit ii iubeste Domnul- noi doar le spunem ca pacatuiesc – Dumnezeu ia fript la -gratar-. Sint comvins ca nici anormalii de astazi nu vor avea alta soarta, daca nu se vor pocai–datoria credtinilor e sa le spuna sa se lase de pacatul acesta si sa tariasca o viata normala sa se pocaiasca.

 3. Diavolul vrea sa arate un Hristos tandru, iubitor, care ingaduie totul, in numele iubirii.
  In Numele Iubirii ,
  Mintuitorul si-a dat Trupul, fiind strapuns pe Cruce,
  ca sa ne spele pacatele, pt. ca NOI sa nu mai traim in mizerie,
  facind pacate impotriva firii,
  care au fost pedepsite prin lipsirea totala de viata a Sodomei si Gomorei
  in veci de veci, pe locul lor fiind azi Marea Moarta, lipsita de viata.
  Asta ne astepta si pe noi daca suntem partasi la pacat, nedenuntindu-l.
  Sa nu ne mai jucam cu „ce ar fi facut „Domnul Isus , ci sa facem ce a facut EL,
  smulgind din foc pe cei care uita ca „parintii” lor daca ar fi fost doua femei ori doi barbati, ei NU S-AR FI NASCUT si azi nu ar fi existat.

 4. Imi cer scuze, se pare ca am interpretat gresit… dar acela a fost tonul pe care l-am perceput din articol. In acelasi timp inteleg foarte bine ce spuneti si dumneavoastra, si ca e normal sa nu fim de acord cu aceste lucruri, inteleg si faptul ca Isus a fost si categoric cand a trebuit sa fie categoric, dar nu am vazut pana acuma din partea crestinilor dragoste fata de oamenii care au alte preferinte sexuale.. tot ce am vazut a fost persecutie si marginalizare. Noua ne-a fost data slujba impacarii nu cea a judecatii. Si legat de pasajul care l-ati parafrazat, inteleg ce doriti sa spuneti si aveti dreptate, nu sunt de parere ca nu ar trebui sa se zica nimic, si nu am scris ce am scris ca sa fiu politically correct, dar din nou… nu am vazut o solutie buna pentru problema aceasta deocamdata, doar atacuri, nu solutii.

  • Nu cerem atacarea nimănui. Desigur, pentru mine, homosexualitatea nu intră în categoria păcatelor personale, subtile, ci este ca și furtul, tâlhăria sau crima. Motivul pentru care suntem atât de vehemenți este că în loc să stea ascunși în dulapurile lor, ni se suie în cap cu paradele lor.
   Deci, ne apărăm nu atacăm. Dar apărarea poate fi destul de agresivă și așa și trebuie să fie împotriva acestui păcat scârbos.

 5. Venom, Domnul Isus nu a protestat impotriva lor pentru ca au avut grija altii sa ia bolovanii in loc de cuvinte .

 6. Venom,
  Sfinta Scriptura spune limpede ca s-au aprins in patimi scirboase schimbind
  intrebuintarea fireasca a femeilor lor, aprinzindu-se in pofte unii pt altii, savirsind lucruri scirboase.
  Daca Dumnezeu spune asta in epistola catre Romani, cum poti sa spui ca Domnul Isus
  Hristos a gindit altfel neatacind pe cei care erau h.s. in vremea sa ?
  Adica a fost indulgent?
  sa fim si noi la fel?
  este o minciuna mizerabila.
  Hristos Domnul nu numai ca uraste aceste lucruri, dar le si condamna ,
  dar, cheama inca la pocainta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: