APOCALIPTICE – ÎNCĂ UN MOTIV ”ÎNTEMEIAT” PENTRU MICROCIP

VERICHIPMicrocipul se implantează în mână și controlează arma de foc a polițistului (deocamdată). Dacă nimerește pe mâna altcuiva (criminali, copii), pistolul nu funcționează. Articolul AICI. Planuri similare sunt incluse în developarea unui nou sistem bancar, programul guvernamental de sănătate (obamacare) și toate acestea pentru scopul declarat al siguranței corporale și informațiilor individului, pentru a crea o societate fără crime.

Fără crime dar și sub controlul absolut al guvernului. Sincer, cred în acest sistem atunci când ar fi operat (și este) de Dumnezeu. Dar dacă încape pe mâinile oamenilor (și… a încăput) e de rău!

Dacă cineva crede că este un moft american, în Mexic, Guatemala și alte câteva țări, procesul este în curs. Dacă avem în vedere că experimentul a început cu animalele de casă, trebuie să acceptăm faptul că urmează încă un pas important în planul de contabilizare a tuturor oamenilor de pe planetă.

După cum spunea unul din oficialii acestui proiect, ”trăim vremuri când științifico-fantasticul devine realitate.” Doar că, Apocalipsa nu este o carte științifico-fantastică, ceea ce se demonstrează încă o dată.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

18 răspunsuri sa “APOCALIPTICE – ÎNCĂ UN MOTIV ”ÎNTEMEIAT” PENTRU MICROCIP”

 1. Acest articol publicat pe acest blog acum, demonstreaza maturitatea spirituala a romanilor si cat sunt de pregatiti pentru zilele „apocaliptice” care ne stau in fata. Sunt surprins cum articole despre Peniel, Pustan, Barbosu, Ton, Sunny, (si lista poate continua…) aduna sute de comentarii pro si contra (sa folosesc un termen mai academic 🙂 ), aduna pasiuni si luari de pozitii, judeca si condamna cat de aspru pe…..tovarasii de slujba iar un post ca acesta nu intereseaza pe nimeni. Ce sa barfesti despre „chip” cand cei mai multi nici nu au habar ce este, ce atitudine sa iei vizavi de paganescul „valentine’s day” (alt articol trecut neobservat de masa de……”atat cat se pricep”), nu are nici un farmec, nimic palpitant. Noi (adica ei, cei multi) vrem sange ca romanii odinioara, vrem capete taiate, oranduieli doborate si toate acestea in numele acelei „parti” care ni s-a lasat sa cunoastem „in parte” dar care pentru multi sunt adevararuri absolute.
  Aproape pot garanta ca multi dintre comentatorii blogurilor nici nu ar baga de seama daca ar intra in camera lor agentii guvernului si le-ar introduce acest minuscul chip in mana, sau chiar daca ar vedea acest lucru nu iar interesa pentru ca sunt concentrati ce pastor este luat in colimator, ce cantaret a sarit mai mult de 10 cm in sus si multe de acestea…..
  Si totusi ce facem? Continuam sa ducem razboaie fraticide, continuam sa lasam porunca „iubirii” la o parte, continuam sa ne credem mai buni decat altii si in acest timp lasam diavolul sa castige cat mai mult teren? Stiu ce se va spune, ca nu putem opri cursul istoriei, ca ce trebuie sa se intample se va intampla, stiu toate acestea, dar ce nu stiu este cand ne vom….pocai cu adevarat si sa dam credit lui Dumnezeu ca El lucreaza cum vrea, cand vrea, cu cine vrea si unde vrea!

  • Frate Cornel,
   Iubirea fără adevăr este compromis.
   De fapt nici nu este iubire.
   Petru nu a avut iubire când a acuzat mulțimea de crimă împotriva lui Mesia?
   Pavel nu a avut dragoste când i-a judecat pe unii spunându-le „câini”, altora „lupi”, altora „scrâjilați” și multora „frați mincinoși”?
   Ioan Botezătorul n-a iubit pentru că le-zis fariseilor „pui de năpârci”, ori Isus că le-a zis „Vai de voi”?
   Ce-i aia iubire, să vezi turma Domnului atacată nemilos de erezii și să taci?
   Frate Cornel, am pretenții la dvs.!
   Tocmai dvs. să nu vedeți corect lucrurile?

   • Dumnezeu cordoneaza istoria… si ce parea de neconceput, iata… chiar dushmanii lui Israel cer asta… MARE ESTI DUMNEZEULE!
    …cat de aproape suntem de marele necaz. Vine Domnul!

    http://www.stiricrestine.ro/2013/04/06/musulmanii-accepta-ideea-celui-de-al-treilea-templu-in-ierusalim/

    Musulmanii acceptă ideea celui de-al treilea Templu în Ierusalim

    Publicat la 6 aprilie 2013

    Conform ediţiei de presă “The Jewish Press” din zilele trecute, Sinem Tezyapar, o producătoare TV turcoaică musulmană, a solicitat reconstruirea Templului, a “profetului Solomon” (Israel Shabbat Shalom).

    Ea îi asigură pe telespectatorii săi musulmani că nu trebuie să fie supăraţi, deoarece: “Există o întindere mare de teren în jurul moscheii Al-Aqsa și Domul Stâncii, un teren destul de mare şi convenabil pentru acest scop, și astfel Templul poate fi plasat la o distanță scurtă de Qubbat As-Sakhrah și puțin mai sus de Masjid El-Aqsa.”

    Articolul acestei producătoare TV turcoaice dezvăluie, de asemenea, dorința de a se stabili pacea și unitatea cu poporul evreu, după cum se vede Turcia joacă un rol important în stabilirea păcii dintre musulmani şi evrei.

    În zilele trecute, în timpul vizitei lui Obama în Israel, înainte de a părăsi Israelul, Obama a asistat timp de 30 de minute la o convorbire telefonică dintre Premierul Netanyahu al Israelului şi Premierul Turciei, Recep Erdogan, şi în care convorbire s-a restabilit pacea dintre Israel şi Turcia, aliatul strategic de mulţi ani.

    Fără îndoială, aceste mişcări dezvoltă o prietenie foarte interesantă şi nu e ușor de clasificat ca o idee simplistă, şi anume faptul că această idée vine din partea unei femei, care poate să genereze multe dificultăți în lumea musulmană.

    Dar această idee nu este prima dată când apare în mintea musulmanilor, în conformitate cu un articol publicat în “Word Net Daily”, de Adnan Oktar, un influent lider musulman turc, care a făcut aceeaşi propunere pentru a se reconstrui Templul evreiesc, numindu-l “Palatul lui Solomon”.

 2. Desigur este necesar sä stäm in veghiere cu privire la toate lucrurile care ne-ar putea duce la cädere de la credintä.Cu cip sau färä cip avem aceeasi soartä dacä nu ne pocäim.Iubirea semenului nu inseamnä sä-l lasi sä creadä o minciunä.

 3. Sa fim intelepti. Biblia vorbeste despre un NUME. Un cip electronic oricat ar fi el de mic in dimensiune, NU ESTE UN NUME SI NICI NUMARUL UNUI NUME !!! El este un obiect electronic. Insemnarea se va face cu NUMELE FIAREI, nu cu obiecte electronice !!! Deci, este devreme sa vorbim ce va fi semnul fiarei, in conditiile in care inca Fiara ( Noua Ordine Mondiala ) nu a, aparut oficial. Pina atunci mai este de mancat ceva paine.
  Iata ordinea cronologica a evenimentelor de la Apocalipsa 13:

  1- Aparitia fiarei ( Noua Ordine Mondiala ) si a numelui ei.
  ( Aparitia celor doi martori care vor prooroci 1260 de zile )
  2- Inceperea persecutiilor impotriva Bisericii lui Dumnezeu.
  3 -Aparitia fiarei a doua, care se ridica din pamant ( posibil Anticristul ).
  4 -Aparitia Icoanei Fiarei.
  5 -Aparitia semnului fiarei ( Noul Sistem Economic Mondial )

  Semnul fiarei este ultimul eveniment din punct de vedere cronologic, din aceasta carte. Iar dupa parerea mea, Icoana Fiarei dupa ce va incepe sa vorbeasca, va avea implicatii in descoperirea si implementarea Noului Sistem Economic Mondial, care din punct de vedere tehnic ( cel putin ), va trebui sa fie aproape perfect pentru a putea fi implementat si acceptat de oameni.
  Subiectul semnului fiarei este unul foarte vast, cu multe implicatii ca sistem de functionare din punct de vedere tehnic, dar si din punct de vedere al intimitatii vietii private. Ca, sa implementezi asa ceva la nivel mondial nu este o jucarie, avand in vedere marile discrepante din punct de vedere tehnologic care exista intre unele continente, tari si regiuni geografice.
  Un lucru care pentru mine este clar, este faptul ca acel semn va fi de natura satanica 100%, va fi invizibil cu ochiul liber si va putea fi scanat cu scanerul electronic. Este posibil ca satana sa imite pecetluirea credinciosilor evrei de la Apoc. 7:1-4, iar conform Apoc. 14:9-11 este posibil ca, acel semn sa, nu mai poata fi sters niciodata ( acolo putand fi inclus o modificare a, ADN-ului personal si hula impotriva Duhului
  Sfant ).

 4. Iata cateva despre cip:

  Dezavantaje ale cipurilor RFID:

  1. Codul de bare de pe majoritatea covîrşitoare a produsele aflate azi pe piaţă conţine explicit numărul 666, cu trimitere directă la pasajele din Apocalipsă referitoare la numărul numelui fiarei. Înlocuirea codului de bare cu cipul RFID pentru produsele din comerţ nu a fost niciodată adusă la cunoştinţa publicului ca pe o cucerire ştiinţifică cu care pe viitor vom reuşi să scăpăm de numărul 666 de pe cumpărăturile noastre. Dimpotrivă, cu mult mai grav chiar, prezenţa obligatorie a cipurilor în documentele de identitate personală şi pe majoritatea produselor de pe piaţa viitorilor ani, adică atît la cumpărător, cît şi la produsul cumpărat, ne trimite automat cu gîndul la versetul 13:17 din Apocalipsă: Ca nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, fără numai cel ce are semnul, sau numele fiarei, sau numărul numelui ei. Pînă astăzi nici una din firmele producătoare de cipuri RFID nu a făcut dovada lipsei numărului 666 din memoria acestor cipuri pe care unii le vor obligatorii şi în actele de identitate din România.

  2. Informaţiile din memoria cipului pot fi citite de către orice cititor, nu doar de către cele specializate. Astfel, cu un simplu calculator performant, orice date, oricît de criptate ar părea, pot fi sparte într-un timp extrem de scurt. Conectarea acestor informaţii cu anumite baze de date publice din cîteva ţări poate oferi în cîteva minute toate informaţiile vitale despre persoana căreia i se scanează (cu ştiinţă sau fără!) un document personal prevăzut cu cip RFID. Din acest moment, posesorul de buletin / paşaport / carnet de conducere / card de sănătate / card de credit [7] care conţine cip devine cea mai uşoară pradă în faţa oricui are un cititor de cipuri RFID şi un calculator. Pretextul eliminării terorismului pentru impunerea acestor cipuri este nimic altceva decît praf în ochi, orice terorist cu o minimă dotare electronică putînd dispune după bunul plac de informaţiile obţinute atît de uşor. Cu atît mai rău se întîmplă în cazul în care anumite state caută să-şi impună controlul total asupra cetăţenilor lor. Se va şti în orice clipă unde sîntem, cu cine sîntem, de unde venim şi încotro ne îndreptăm, ce am cumpărat şi în ce cantitate. Practic libertatea va deveni un mit, o frumoasă amintire de pe vremea părinţilor noştri.

  3. Prin prezenţa cititoarelor de cipuri RFID în toate automobilele produse de marile firme auto din 2005 pînă azi, în trenuri, autobuze, avioane, magazine, gări, metrouri [8], şi pe principalele artere de circulaţie s-a început deja impunerea controlului total asupra omenirii.

  4. Dimensiunea de astăzi a acestor cipuri le face să fie practic imposibil de detectat cu vreunul din simţurile omeneşti. Necesitatea hranei şi a îmbrăcămintei va face ca nimeni să nu poată sta departe de sistemul electronic de control total.

  5. Unicitatea fiecărui cip RFID face ca orice document personal şi ca absolut tot ce se vinde şi se cumpără să poată fi monitorizat cu mare precizie. Prin efectuarea plăţii unui produs prevăzut cu cip nu se dezactivează cipul, ci acesta continuă să rămînă veşnic funcţional.

  6. Cantitatea imensă de date cerută de o astfel de dezvoltare a industriei cipurilor RFID face absolut necesară existenţa unor gigantice baze de date unde se vor stoca informaţiile de pe cipuri, tranzacţiile financiare, rutele de călătorie, timpul petrecut în anumite locuri şi alte date ce vor fi folosite după bunul plac al posesorilor acestor baze de date. Conectarea acestor imense baze de date cu bazele de date personale aflate în evidenţa statului sau ale unor terţe companii duce la controlul total asupra individului.

  7. Cititoarele de carduri pot fi ascunse în orice tip de material, introducerea lor în uşi, pavaje, podele, rafturi, tejghele, făcînd imposibilă cunoaşterea momentului în care cineva a fost scanat.

  8. Microcipurile implantate la animale au provocat cancer în aproximativ 10% din cazurile implanturilor. Ţesutul cancerigen a apărut întotdeauna în jurul cipului RFID. [9]

  9. Cipurile RFID sînt sensibile la anumite tipuri de radiaţii ori contactul cu surse încărcate cu electricitate. Astfel, microundele le fac să explodeze, în cazul implanturilor provocînd dezastre biologice. Devine imposibilă folosirea lor la oameni sau animale care au acces în zone cu astfel de radiaţii.

  10. Cipurile implantate nu au stabilitate în ţesutul implantat, de multe ori, în urma mişcărilor organismului migrînd din locul unde au fost implantate şi necesitînd intervenţii chirurgicale. De asemenea, ele, în forma în care există astăzi, se pot sparge în interiorul ţesutului şi provoca răni cu diferite grade de pericol.

  11. Anumiţi bolnavi din cîteva spitale au primit implanturi cu cipuri RFID fără să îşi dea acordul şi fără să ştie de ele. Astfel s-a întîmplat la clinica de bolnavi Alzheimer West Palm Beach din Florida, începînd cu anul 2007. Astfel de cazuri se pot generaliza, mai ales sub presiunea unor legi sau în cazul unor situaţii extreme precum starea de război.

  12. Posesorii de animale de casă au fost obligaţi în Portugalia, Noua Zeelandă, Singapore, Bangkok, şi cîteva state din SUA să îşi implanteze animalele de casă cu cipuri RFID. De asemenea, de cîţiva ani buni şi posesorii de vaci, oi, capre, din România, sînt obligaţi să ataşeze un astfel de cip RFID tuturor animalelor producătoare de lapte, fără vreun motiv raţional.

  13. Vigilenţa celor ce sînt chemaţi să verifice autenticitatea actelor va scădea foarte mult, de vreme ce un astfel de cip va certifica datele înscrise şi fotografia din paşaport, determinînd autorităţile să se încreadă în puterea cipului de a nu fi falsificat. Cercetări recente [10] arată că extragerea şi chiar falsificarea datelor din cipul RFID din paşapoarte este cît se poate de simplă pentru cineva cu minime cunoştinţe în domeniul informatic.

  Sursa aici:

  http://ro.altermedia.info/familiesocietate/ce-sunt-cipurile-si-de-ce-ne-am-teme-de-ele_11543.html

 5. Deocamdată e greu de văzut în ce fel va putea fi implementată o legislație care să constrângă pe toată lumea să accepte astfel de microcipuri. Într-un stat totalitar poate ar fi posibil. Dar în SUA? Nu e sigur nici măcar că chipurile pentru polițiști ar rămâne în uz după aprobarea lor inițială. Slavă Domnului, tehnologia e la fel de failibilă pe cât de failibil e producătorul. Ori de câte ori găsesc fire de păianjen în mațele computerului meu, îmi spun că nu e totul pierdut. În final și de tehnologia modernă se alege praful. Doar că e un praf mai toxic decât cel de pe ulița copilăriei mele.

  • Vaisamar, tehnologia si falsa teologie lucreaza paralel. Tehnologia este intr-o crestere uluitoare, teologia falsa incearca minimalizarea adevarului scriptural pana acolo sa se spuna ca scriptura este un fel de inchipuire a unor oameni neinvatati. Venirea anticristului va gasi oamenii cu mintea pregatita pt ceea ce se va intampla. De ce credeti ca noi astia care „behaim” a ” legalism” ne opunem la orice nou curent diabolic care imbraca haina liberalismului? Tocmai ca vedem cum taina faradelegii lucreaza prin fii neascultarii.

  • Vaisamar… a fost greu de vazut ca marijuana o sa fie legalizata intr-un stat ca si Colorado precum si legalizarea casatoriei homosexualilor

   Dar chestia cu semnul pe mina sau pe frunte … nu cred ca are nimica de-a face cu cipuri si electronic gadgets…

   Ciinele meu are deja chipul in el si nu vad nici o schimbare care ar demonstra ca ar fi trecut la „the dark side” 🙂

 6. Cred ca e bine sa mai avem putintica rabdare, pana vom vedea instaurarea noului PAPA care v-a fi al 268 tule-a. Dupa toate probabilitatile si dupa insa-si convingerea catolicilor, urmatorul PAPA, va fi si ultimul. In muzeul din Basilika sfantul Pavel din Roma, se pot vedea cele 268 de fotografii-medalion cu toti papsii care sa-u perindat . Al 267 ptelea, este portretul celui care a demisionat. Urmatorul si ultimul, este inca gol. Dupa viziunea sfantului Malahias din Irlanda (Irische heilige Malahias) urmatorul Papa va fi ultimul, si dupa cum a vazut el, acest ultim Papa, va fi un Papa „RAU” El va fi „Fikarius filidei” in germana „stelfertreter Sones Gottes” Inlocuitorul Fiului lui Dumnezeu. De remarcat ca, catolicismul ia in serios aceasta viziune. Mai putin, si vom vedea daca acest sfant din Irlanda, a vazut cu adevarat viitorul.

 7. Sa asteptam sa vedem ce vesti ne aduce ULTIMUL Papa care va urma. Apoi vom putea mai vorbi mai mult despre cip.

 8. Sa asteptam sa vedem ce vesti ne aduce ULTIMUL Papa care va urma. Apoi vom putea vorbi mai mult despre cip.

 9. Sfantul Malahias din Irlanda (Irische heilige Malahias) A avut in anul 1139 o viziune in care i sa aratat ca numarul total de papi, va fi de 268. De remarcat, ca biserica catolica ia in serios aceasta viziune. El mai spune ca penultimul papa va fi bun, iar ultimul va fi rau. acesta din urma, va avea un rang mult mai mare decat ceilalti, si el va fi inlocuitorul fiului lui Dumnezeu. In muzeul din basilika sfantul Pavel din Roma se pot vedea 268 de fotografii-medalion cu toti papii care au fost pana acum. De fapt numai 267 sunt pline cu toti cei de pana acum, iar ultimul e gol, urmand sa i se puna in el poza papei care urmeaza.

 10. Dă clic pentru a accesa BILLS-111hr3200ih.pdf

  Cititi va rog pagina 1000 pana la 1004, ca sa vedeti ce inseamna cu adevarat (obamacare)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: