PASTOR AMERICAN DEȚINUT ȘI TORTURAT DE IRAN, UITAT DE GUVERNUL AMERICAN

saeed-abedini

Sursa foto AICI.

Atât el cât și soția lui sunt convertiți de la islam la creștinism. Pastorul Saeed Abedini a călătorit de câteva ori în țara sa de origină din 2010 când a devenit cetățean american.

În scrisoarea recent primită de soția sa, pastorul descrie persecuția brutală la care este supus (închis în condiții mizere, fără posibilitatea unei igiene decente, bătut și privat de asistența și medicamentele necesare).

Din nefericire, guvernul american (probabil prea ocupat cu necazurile prigoniților sodomiți care, sărmanii, vor să se căsătorească) nu a făcut mai nimic pentru Abedini, nici măcar nu i-au pronunțat numele până deunăzi când, în sfârșit și în urma presiunilor din Congress, reprezentanta administrației a menționat în fața comisiei de la Geneva câte ceva despre acest caz.

Deși nu înțeleg rațiunea domnului Obama în modul său de abordare a politicii externe, în trecut, orice administrație prezidențială americană a sancționat vehement asemenea situații. Și, nu vă îndoiți de aceasta, reacțiile guvernului american ciulesc urechile oricui, inclusiv ale iranienilor.

Un lucru înțeleg destul de clar: pentru Barack Hussein Obama, persecuția religioasă este o problemă foarte mare atunci când nu e vorba de creștini. Și mai înțeleg un lucru: opinia publică nu prea face caz de acest… caz, dovedind că suntem într-adevăr într-o americă post creștină. La apetitul americanilor de a ieși în stradă pentru te miri ce, ar fi fost de așteptat să existe un pic de frământare. La acest capitol, Fox News are din nou 100 de puncte. De asemenea, ACLJ (Centrul American al Legii și Dreptății) luptă pentru pastorul Abedini și familia sa, dar și împotriva guvernului iranian și a indolenței celui american. Priviți:

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

6 răspunsuri sa “PASTOR AMERICAN DEȚINUT ȘI TORTURAT DE IRAN, UITAT DE GUVERNUL AMERICAN”

  1. Teoria conspiraţiei zicea că americanii, acuzaţi fiind că fură petrolul Iracului, i-au ajutat pe francezi să ia Libia; deci, dacă americanii au fost acuzaţi de acte de tortură săvîrşite la Guantanamo contra talibanilor, de ce să nu-i lase pe Iranieni să aplice legea compensaţiei. Cît despre acest caz… din nefericire, ce e ştire, ca ştire trece.

  2. Nu se poate face pe internet nimic pentru acest om?
    noi, nu putem semna o cerere catre acest Obama?
    Pina atunci haideti sa ne rugam pentru familia acestui pastor.

  3. Fr. Ionescu, este un frate la noi care vrea o lamurire la versetul din epistola lui Ioan despre pacatul care nu duce la moarte si oricite explicatii i s-au dat nu este multumit el vrea de exemplu sa-i spui literal like furt ori ceva concret, acest pacat nu duce la moarte, te-as ruga o lamurire daca se poate GBY

  4. Cred ca Obama isi cam pune capul in nisip ca problema sa dispara. Nu vrea nicidecum sa confrunte acest sistem Islamic totalitarian. Ce trist. Nu cred ca vreun presedinte din trecut ar fi luata aceasta pozitie de ‘appeasement’ in asemenea situatie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: