IERTAȚI-MĂ, ȘTIU CĂ E SĂPTĂMÂNA PATIMILOR, DAR CE PATIMI SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CIPRU ȘI NU NUMAI…

cipru

sursa foto AICI.

Am avut de gând să nu scriu nimic în această săptămână (mare) decât pe marginea relatărilor din evanghelii. Însă, nelămurirea privitoare la ceea ce se întâmplă în Cipru și amenință să se extindă în toată Uniunea Europeană m-a bulversat suficient încât să pun o întrebare. Nu că nu pricep, pricep prea bine, dar îmi miroase a comunism de la mii de kilometri.

Deci, ai muncit o viață întreagă și ai strâns vreo 100 de mii (sau mai mult) de dolari/euro, ce-or fi ei. Îi pui în bancă, unde să-i pui mai sigur, la saltea? Din cauza crizei economice, statul în colaborare cu forțele bancare europene și mondiale CONFISCĂ 40% din contul TĂU, din banii TĂI! Apoi, tot guvernul reglementează modul și sumele pe care le poți scoate din contul TĂU, ca nu cumva să-ți scoți banii TĂI și dea faliment băncile. Adică nu mai ai nimic! Ce credeți, odată ce și-au băgat mâinile în pungile oamenilor, se rezolvă criza cu numai 40% și doar din conturile cu cel puțin 100,000 și doar din… Cipru?

Asta este situația în Cipru și, potrivit declarațiilor la nivel de vârf, urmează în Europa întreagă! Pentru cei care cred că a scoate banii din bancă și a-i ascunde este o soluție, poate nu știți ce-au făcut comuniștii când au preluat puterea în România: au schimbat banii și s-au trezit oamenii cu milioane de lei (vechi) care nu mai valorau nimic! Mai lipsesc naționalizările și gata!

Sunt acestea simptome ale sfârșitului? Eu cred că da! Situația financiară pare a fi insolventă și nu se poate restabili decât prin jefuirea populației. Asta presupune lipsuri și foamete, revoltă populară, represalii, regim dictatorial, mediu propice apariției lui Anticrist. Nu uitați, o țărișoară ca Cipru nu este decât un experiment, Germania este la pupitru și Europa este Imperiul Roman.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

14 răspunsuri sa “IERTAȚI-MĂ, ȘTIU CĂ E SĂPTĂMÂNA PATIMILOR, DAR CE PATIMI SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CIPRU ȘI NU NUMAI…”

 1. Daca nu gresesc, UE are la ora actuala 27 de state membre. Biblia vorbeste despre aparitia unei fiare cu 10 coarne. Probabil ca prin schimbarile politico-economice ce se preconizeaza, numarul de state in UE se va reduce la 10.
  Oricum, confiscarea banilor din Cipru este o apucatura de fiara.

  • Ovidiu,
   nu se va reduce la zece ci se va forma(din spusele cancelarului german)un guvern de conducere din primele(mai importante) zece state plus un presedinte(posibil anticrist).

 2. Este foarte buna si era necesara postarea dumneavoastra chiar fiind Saptamana Patimilor (in America).
  Totul este atat de nesigur! Traiesc de ceva vreme cu acea senzatie ca NU MAI ESTE TIMP: Timp pentru discutii inutile, distractii inutile, prietenii inutile, acumulari inutile (de lucruri materiale dar si de informatii nefolositoare). Desi vremurile o arata, venirea Domnlui va SURPRINDE pe majoritatea celor ce spun ca cred. Niciodata oamenii nu au fost mai ocupati ca acum, cu viata aceasta desarta. Niciodata Satana nu a aglomerat mai mult timpul si mintea oamenilor.
  http://marianagoron.wordpress.com/

 3. Si totusi pentru instaurarea unei dictaturi corelate cu impunerea sistemului bancar, cip etc. trebuie ca oamenii sa aiba incredere in banci. Eu spun ca contextul nu e avantajos pentru a le spune oamenilor vezi ca banii cash sunt problema aveti incredere in banci.

  Sistemul bancar existent da faliment oriunde se retrag toate sumele in sold. Si asta pentru ca nu exista atata masa monetara tiparita. De ex. daca eu ma imprumut de la banca cu 1 milion euro si ii transfer la vasile, daca toti vasile din tara vor sa scoata banii nu exista atata bancnota, pentru ca creditul a fost acordat pe baza unor banii care nu au fost tipariti poate niciodata.

  • Eu cred ca tocmai aceasta lipsa de incredere in banci, in ideea de bani ( cash sau alta forma), provocata de o conducere europeana si americana tot mai socialista/comunista sta la baza a ceea ce se va intampla in viitorul apropiat. Din ce in ce mai multi oameni sunt transformati in ultimele decenii in dependenti sociali, li se ofera un dram de paine gratis si mult circ si distractie, sunt invatati sa traiasca din ajutoare sociale, sunt saraciti si invatati sa ceara de la stat. Ei vor fi primi care vor cere: „Nu ne intereseaza banii, ( asa ceva este invechit si burghez) puneti-ne cipul, pe care este inscris „dreptul” nostru material pe care statul este dator sa ni-l dea. Vrem sa facem tranzactiile noastre cu cipul”. Sa stiti ca un fel de cip exista deja pentru toti oamenii din Romania. Acum cu reteta electronica toti asiguratii inscrisi la medicul de familie au un cod/CIP ( mult mai lung decat CNP-ul) de care nu s-a vorbit si despre care nu a fost intrebat nici un pacient.

   • Apropo de distractie, asa a facut si Imperiul Roman, lea dat distractii oamenilor si tot felul de obtini de desmat, si apoi lea venit caderea, sit toata cultura pe care au acumulat-o timp de 600 de ani sa risipit in mai putin de 50 si Europa sa intors 1000 de ani in urma.

    Cit priveste banknotele, la plecarea evreilor din Egipt, Dumnezeu lea spus sa ia de la egipteni aur si argint – commodities that worked well during communist era. It would be wise to own some gold and silver until Jesus returns 🙂

 4. Cel putin aici in America se pare ca nu sint probleme ,caci lumea se da peste cap sa nu cumva sa ramina homosexualii fara drepturi si asta este o smecherie a satanei sa distraga atentia populatiei de la adevaratele probleme . Timpul este pe sfirsite.

 5. Actually they are already taking over 50 percent out of my money .. and this is in USA/Oregon

 6. Nu vă strângeţi comori pe pământ, unde le mănâncă moliile şi rugina şi unde le sapă şi le fură hoţii.

 7. Si in America se pot pune restrictii pt acces la retirement accounts daca economia pica. Dar confiscarea fondurilor este de neconceput. Este crima legala!

 8. Frate C.Ionescu, noi, românii neoprotestanţi ţinem sărbătorile cu ortodocşii, aşa că nu aveţi pt. ce să vă cereţi iertare.

  Mulţumesc pt. articole.Fiţi binecuvântat alături de toţi fraţii români din Chicago şi nu numai!

                      Maria, Arad

  ________________________________

 9. E posibil ca Rothschild (ii) ,sa intoarca omenirea la sistemul ec.- financiar Tally Stick [digital/implant]–––––– JAMES MADISON afirma :” Istoria demonstreaza ca manuitorii de bani au folosit orice forma de abuz , intriga , control asupra guvernelor , controland banii si emiterea acestora ”’–––[ –––[o speculatie ……- Daca , inca cateva banci vor face ce a facut cea din Cipru ,omenirea se panicheaza ,isi vor scoate banii inapoi cumva , cumva , si ii vor pastra la ciorap/saltea , iar la scurta vreme s-ar putea instaura o ” noua forma de remunerare a muncii ”] ––-Cititi : Familia Rothschild- Profetii banilor ……ceva ingrozitor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: