TĂCEREA CRIMINALĂ A JURNALIȘTILOR AMERICANI

Un ”doctor” din statul Pennsylvania a ucis cu sânge rece bebeluși născuți vii. Timp de 20 de ani! Clinica sa, sub standardele pretinse de guvern nu a fost niciodată inspectată în ultimii 17 ani.

Acum, criminalul este judecat în tribunal. Ziarele și canalele majore de știri, CNN, ABC, CBS, NBC, MSNBC, New York Times, sute de ele tac cu înverșunare! Doar FOX NEWS a raportat știrea pe larg. Această tăcere criminală se datorează politicii pro avort a mass mediei (ucigașe) americane.

Iată știrea despre… neștirea conspirativă a jurnaliștilor americani, pe FOX:

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

18 răspunsuri sa “TĂCEREA CRIMINALĂ A JURNALIȘTILOR AMERICANI”

 1. Am devenit zoofili… ne plac mai mult animalele decât oamenii, iar pe copii îi tratăm mai rău decât pe animale. Astfel de medici ar trebui să beneficieze de un pluton de execuție… Și încă ar scăpa prea repede. În astfel de situații e greu să judeci creștinește. Îți vine să-i vezi ciopârțiți așa cum au făcut cu bieții copilași.

  • Gustav, astfel de medici ar trebui sa beneficieze de dragostea lui Hristos, care a murit si pentru pacatele lor. Judecata crestineasca nu este relativa nici macar in cazul acesta si, cred eu, nu este datoria noastra sa ridicam piatra si sa lovim. Cred ca ar fi mult mai util, fara sa fiu fatarnic, sa ne rugam pentru sufletulor lor si pentru o intalnire personala cu Isus Hristos care ii poate reabilita.
   Da, ca om m-am infiorat citind si ascultand acest reportaj si m-a cumprins groaza in urma acestei grozavii, insa sper din inima ca Dumnezeu sa se indure si de ei asa cum s-a indurat de tine si de mine si sa li se reveleze.
   (PS: cred ca folosesti gresit termenul zoofil)

   • Ne rugam pentru ei, dar problema este ca sunt asa de impietriti incat nu se pot opri din faptele lor.

    Este vorba de o stare spirituala in care ei inaduse adevarul (
    Romani 1:18)

    Cu premisiunea dvs fr Cristi- cum mass media inaduse adevarul, si de ce:

    http://delightintruth.com/2013/04/13/suppressing-the-truth-about-modern-infanticide/

   • Am folosit cuvântul zoofil cu un scop – prietenii știu de ce… Eu nu iau nici o piatră să dau în nimeni, nici măcar în acești nenorociți. Știu că Domnul îi iubește, iar noi îi putem ierta (în Domnul), însă societatea trebuie să-și facă datoria și să-i pedepsească nu doar pentru că au ucis ființe care poartă chipul lui Dumnezeu (asta nu mă aștept să înțeleagă omul secular din lume), ci și pentru că au măcelărit într-o manieră de-a dreptul animalică (și cu asta știu că jignesc animalele) niște ființe fără vină și fără putere de a se apăra singure. Răul se înmulțește pentru că cei îndrituiți să-l oprească nu fac nimic, iar împotriva unui astfel de rău trebuie făcut ceva. Poate că greșesc, însă e părerea mea: pedeapsa cu moartea nu este o măsură compensatorie justă pentru odioasele crime comise cu bună știință de indivizi precum medicul din Pennsylvania.

    • @Gustav,
     Sunt total de acord cu tine: societatea trebuie sa-si faca datoria si sa-i pedepseasca pe cei care gresesc, conform legilor in vigoare. Isi merita pedeapsa in fata instantei, insa ce am vrut sa scot in evidenta este ca noi, ca si crestini, trebuie sa ne axam pe nimicirea pacatului, nu pe executarea fara mila a pacatosului.
     Si cred ca oricat de greu ar fi sa judecam crestineste va trebui sa facem efortul acesta si sa judecam dupa modelul instituit de Hristos.
     (PS: fiind un blog public si nefacand parte dintre „prietenii stiu de ce” nu am stiut daca ai folosit corect sau nu forma cuvantului zoofil de aia ti-am atras atentia).

   • Hai sa o lasam mai moale cu sfaturile de tipul ” sa ne rugam pentru ei „,.. care este exact ca termenul englez „I’ll pray for you” … lozinci spirituale… pina sa ajung sa ma rog ptr. acel criminal cred ca as putea sa am cel putin 5000 pe lista …. poate ma rog ca Dumnezeu sa-i opreasca prin orice metoda necesara pe acesti criminali de cea mai joasa speta…

    • Gabi,
     Ceea ce am vrut sa spun este ca, daca ne-am facut suficient timp sa blaman, sa ascutim piatra cu care sa lovim etc., am putea folosi timpul acela in alt scop, in unul crestinesc. Tu consideri asta ca fiind o lozinca spirituala, insa eu spun ca in loc sa fim calai ar trebui sa fim asa cum ar vrea Hristos sa fim si ca ar trebui sa actionam ca atare.
     PS: incearca sa fii atent la ce spun, intelege si abia apoi trage concluzii, altfel risti sa fii pueril.

     • Intr-o societate normala crestinii ar trebui sa intre cu forta in toate acele abatoare umane , sa-i lege pe macelari , sa-i arunce in temnita si acolo sa le predice evanghelia pina cind le vine rindul in fata plutonului de executie.
      Orice societate care nu are o legi stricte contra omorului este o societate in deriva. Sa nu fim mai catolici ca si papa si sa facem pe super spiritualii si cind e cazul si cind nu e

     • Excelent Gabi. Mi-ai luat vorba din gura… Astia trebuie inchisi bine undeva, sa nu mai faca more damage, apoi sa se pocaiasca pe un termen limitat on death row… Si sa multumeasca de marele har acordat.

  • Gustav,

   eu din cate stiu cuvintul zoofil se atribuie celui care se culca cu, un animal oarecare !!!

 2. Au venit cu scuza cum ca ar fii prea grafic pentru public sa asculte acest caz ,dar sa sectioneze the spinal cord nu e prea grafic ? Mai rau ca pravda si scinteia .

 3. America este o tara bolnava.
  Avem o mass media care, nu doar ca nu-i pasa de Dumnezeu, dar care lupta sa rastoarne valorile morale pe care s-a cladit aceasta natiune.
  Avem preoti, pastori si evanghelisti care predica mai mult asa-zisa “evanghelie sociala” decit evanghelia adevarului.
  Ar trebui ca liderii spirituali ai Americii sa iasa in arena si sa denunte public aceste crime comise zilnic in abatoarele umane ale clinicilor de avorturi. Dar nu, ei prefera sa taca. Sau vorbesc ca sa-si arate suportul pentru gay-marriage (cum a facut recent Jim Wallis, marele evanghelist de “Social Gospel”).

  Nu tacerea mass mediei ma deranjeaza ci tacerea celor care se considera lideri religiosi. ” Silence in the face of evil is itself evil. God will not hold us guiltless.” (Bonhoeffer).
  Pentru cei din media, “raul” la care se referea Bonhoeffer in citatul de mai sus nu e omorirea pruncilor ci a… ciinilor!

  Iata aici cel mai bun articol din blogosfera americana despre acest subiect: http://godfatherpolitics.com/10368/if-baby-killer-kermit-gosnell-had-been-dog-killer-michael-vick/

 4. Va puteti imagina ce suferinta poate avea un chirurg ginecolog ucigas de copii nenascuti, care se alfa acum in Locuinta Mortilor ?

 5. Remus, cuvintele își capătă semnificația într-un context, iar cuvântul folosit de mine a apărut într-o anumită circumstanță în textul de mai sus. Mai mult, sensul de bază al cuvântului zoofilie (care provine de la substantivul zoon – animal și de la verbul philein – a iubi) este folosit în botanică și se referă la polenizarea pe care unele plante o realizează prin intermediul unor animale. Noi suntem însă obișnuiți – cum altfel în vremea în care trăim? – cu conotația sexuală a termenului și de aici confuzia. Eu l-am folosit pentru a face referire la grija exagerată – patologică chiar – față de soarta animalelor cuplată cu un dezinteres inuman – demn de consult psihiatric de specialitate – față de soarta copiilor (născuți sau nenăscuți).

 6. Eu ma intreb cum de 20 de ani nimeni nu a vazut nimic ?? Nu erau asistente in jurul lui cu scaunul la cap care sa desconspire faptele ucigasului cu nume de Doctor ???
  Din cite stiu nu e singurul care asista la nastere. Daca se aude ca mor copii la un anumit Doctor nu se ia atitudine ? Mamele nu se sutosesizeaza ?

 7. Aici sunt de acord cu Gabi. Oamenii ăștia sunt niște criminali și trebuie pedepsiți cu moartea; nu să le dăm noi în cap, ci statul să-și facă datoria. În pușcărie e vreme destulă pentru evanghelizare. Fiecare dintre noi are o expiry date, doar că n-o știm exact. Fiecare dintre noi trebuie să ne hotărâm pentru Cristos și nimeni nu are la dispoziție o veșnicie.

 8. Initiatorul acestui gen de crima a fost capetenia KASDEYA ,a ingerilor cazuti ….Care i-a invatat pe oameni ” mestesugul” uciderii embrionului/fatului in pantec.––-1 Khanokh 69 The book of Enoch

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: