TERORISMUL S-A ÎNTORS ÎN AMERICA

Am privit cu uimire imaginile atacului terorist din Boston și mi-am dat seama că suntem într-un moment care mai târziu se va dovedi că a fost de referință. Dacă până nu demult, pericolul terorismului era asociat cu avioane și zgârie nori, acum a ajuns pe străzile noastre și, potențial, în parcuri, săli de spectacol, stadioane, zone comerciale, oriunde sunt aglomerări de oameni.
Acest lucru va genera nesiguranță și panică, va demoraliza economia și așa în criză, va zgudui din temelii miturile invincibilității militare americane și va declanșa o confiscare masivă a drepturilor individului, prețul care trebuie plătit pentru siguranța sa.
Dacă este mai mult decât un act de disperare al unui om cu grave dereglări mintale, dacă în spatele acestei tragedii este începutul unui nou stagiu în războiul cu teroriștii, lucrurile se complică.
America are realmente nevoie de rugăciune și pocăință pentru a primi favoarea lui Dumnezeu în aceste vremuri de mare amenințare.
Dumnezeu să se îndure de cei răniți și să mângâie pe cei îndoliați!
Dar mai ales, să cheme din nou la Sine pe nume această țară și… știți de ce, începând cu orașul Boston!

20130415-233542.jpg
Sursa foto AICI.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

12 răspunsuri sa “TERORISMUL S-A ÎNTORS ÎN AMERICA”

 1. Religia pacii la lucru

 2. Hopefully it’s not one messed up right winger with some kind of Christian connections…, than it’ll be a new beginning for us

  • Nah, but even if that’s the case, the conservatives will immediately throw him under the bus and that’s that. I would be more worried if they are muslims. Than it’s just a new beginning of a very dark age in American history…

   • The conservatives maybe…but the liberals will use the incident to label us with the „religious fanatics” label… eventually they will do it…like Paul washer said..Christians were never persecuted for their beliefs (officially) but they were labeled as enemy of the state.. and that is all they need to do…eventually they will make you perform.gay weddings…. like they are going after a bakery( that doesn’t want to bake a cake for a gay wedding) on the basis of discrimination…
    So you might want to get out of the marriage business…call it a Christian covenant between a man and a woman… the definition of marriage has no more Christian meaning…. let the state have the marriage …

 3. ..da… urmeaza cererea sa mai renuntam la libertatile noastre… adika… ar trebuie sa ne lasam urmariti…ca sa shtie sistemul unde suntem si ce facem….asa „putem preveni terorismul”. Va ajunge lumea f curand sub o mare lupa. Iar strategia…. este veche…dar merge in continuare. Dumnezeu sa aiba mila de cei suferinzi (in viatza) si sa ia seama ca Domnul vorbeste: cand intr-un fel, cand intr-altul.

  Pentru frati: pregatiti-va… asta este un balon de sapun fata de ce va trebui sa induram.

  Harul si pacea sa fie cu cei ce iubesc pe Domnul Isus Hristos cu inima curata. AMIN, AMIN.

 4. Parca vad sloganul: Daca Dumnezeu nu va poate apara lasati-ne sa o facem noi.

 5. Debka file anunta ca in spatele acestui act terorist ar fi o celula Saudita…
  Le-a ajuns nisipul la piele si iar i-i mananca pielea!…

 6. Exploziile din Boston au fost puse la cale de americani care urasc taxele

  http://www.ziare.com/international/explozii-boston/exploziile-din-boston-au-fost-puse-la-cale-de-americani-care-urasc-taxele-interviu-1230635

  …pai in cazul asta, este EXACT de ce avea nevoie acest guvern anticristic, ca sa poata implementa noi legi „anti-teroare”…adika…TREBUIE sa ne protejam de noi insine, ca nu shtii care este „teroristul”. „Boala spionitei” din regimurile comuniste va deveni ceva obishnuit in USA. Sunt cu totul impotriva armelor…DAR… cand ai luat armele din mana americanului de rand…e gata… poti sa-i dai ce legi vrei, si sa-i asupresti cum vrei. In nici o tara din lumea asta nu au putut veni comunistii la putere, acolo unde poporul avea arme cum au americanii. Repet, sunt impotriva armelor.
  Atentatele acestea…am impresia ca sunt puse la cale cu buna stiinta. Iti trebuie prea multa inteligenta, ca sa nu mai spun ca atentatul pare „perfect”… fara autori. Asta nu o face un om obishnuit…ci un om care shtie foarte bine ce are de facut (sau dupa ordinele primite).

 7. Aş spune că terorismul nu a plecat de multă vreme din America. Şi nu numai de acolo, ci şi din tot spaţiul pe care-l numim democratic occidental. La Boston a fost încă un episod din acest război crunt ale cărui cauze sunt multiple (economice, religioase, etc.). Caracteristic nu este atacul zgîrie norilor cu avionale, ci exploziile dintr-un parc în care se joacă pruncii, într-o sală de teatru (cum a fost la Moscova, cu ani în urmă), într-un mare magazin sau cu prilejul unei competiţii sportive, cum a fost maratonul de la Boston. Esenţial este ca teroristul să ucidă oameni fără apărare, paşnici, neimplicaţi în conflict, tocmai pentru a răspîndi teama, groaza în populaţie. Defetismul este unul din primele simptome ale mulţimii rămase. Practic, ei asta urmăresc. Apoi, apar semne ale teoriei conspiraţiei, suspiciunea (parţial justificată) că multe libertăţi individuale vor fi suprimate, etc. Din păcate, metodele de acţiune ale teroriştilor sunt cu un pas înaintea serviciilor de securitate ale unei ţări şi ele n-au de ales. E şocant, pentru mine, că America nu se poate adapta mai bine la această nouă formă a luptei de gherilă. Fanatismul, sărăcia, acumularea unor decalaje enorme între lumea civilizată şi ţări pentru care democraţia este o himeră determină ceea ce vedem, cu groază, că s-a petrecut, acum, la Boston şi mîine se va repeta cine mai ştie unde.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: