EVANGHELICII – CEI MAI PERICULOȘI TERORIȘTI PE LISTA NEAGRĂ A ARMATEI AMERICANE

imagesZilele trecute, în timp ce nu se știa încă cine a comis actul terorist din Boston, simțeai cum mass media americană salivează la gândul că putea fi un alb, conservator, creștin radical, american! Tot zilele trecute am aflat cu stupoare că armata americană are o listă neagră a celor mai periculoase entități teroriste de pe planetă. Pe primul loc, înaintea unor organizații islamice, cine credeți că sunt:

creștinii evanghelici!

Instructorul care a prezentat seminarul oficial de pregătire, autorizat de armată, a inclus pe această listă pe lângă creștinismul evanghelic și catolicismul, Al Qaeda, Hamas, Ku Klux Klan, Sunni și Nation of Islam. De asemenea, armata consideră islamofobia ca fiind o formă de radicalism periculos.

Deci, stimați penticostali, baptiști, creștini după evanghelie etc. etc., noi suntem în prima linie a terorismului, cei mai periculoși oameni de pe pământ! Vă puteți imagina așa ceva?… Un pic amuzant este faptul că – ce-i drept nu pe primul loc – unul dintre teroriștii temuți de militarii americani este și… papa de la Roma!

Sursa foto și articol AICI.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

28 răspunsuri sa “EVANGHELICII – CEI MAI PERICULOȘI TERORIȘTI PE LISTA NEAGRĂ A ARMATEI AMERICANE”

 1. I would read the article again if I were you, your title is misinforming. That presentation was not made by an Army official, but rather by some random dude who picked up information off the web. And while the Army is at fault for not being careful in who gets to speak at training seminars, both the FoxNews article title and yours are not fair.
  „Army spokesman George Wright told Fox News that this was an “isolated incident not condoned by the Dept. of the Army.”
  “This slide was not produced by the Army and certainly does not reflect our policy or doctrine,” he said. “It was produced by an individual without anyone in the chain of command’s knowledge or permission.”
  Wright said after the complaint was lodged, the presenter deleted the slide, and apologized.”

  • What you fail to understand is that the army back paddled vigorously after they were caught.
   I know a thing or two about how politicians save face when confronted with the truth.
   I can assure you that the guy making that presentation being commissioned by the army didn’t just invent those things. Let’s not be naive, these instructors are… instructed first and given the talking points.

 2. Frate pastor. Cred ca nu ati ales bine ssubiectul. Criteriile dupa care se clasifica starea de interes pentru o institutie de genul celei amintite, nu sunt cele pe care le banuiti.
  De exemplu (strict exemplu, nu inseamana ca este asa, dar puteti intelege) deci exemplul cu crestinii evanghelici sau cu papa de la vatican, prezinta interes din punct de vedere al formarii de opinie. Deci posibilitatile de a fi manevrati spre…sau spre… aceasta face ca sa fie amintite aceste categorii in clasamentul dvs.Aici este vorba de numarul celor ce pot fi influentati de cineva la un momentdat.
  Nu va hazardati in problemele necunoscute si mai ales, vedeti ca le indepliniti cerintele celor care au facut clasamentul. Mare grija ce opinii formati. Suprapuneti cunostintele biblice peste cele lumesti. Uleiul cu apa nu prea sunt miscibile. Macar ca v-ati plins ca cineva va „supara” gindirea.

  • Dacă ce spuneți dvs. ar fi așa, nu s-ar fi grăbit armata să corecteze „eroarea”.
   Cred că sunt suficient în temă să spun ceea ce am spus.

  • am citit articolul, e ceva mai mult de o luna aparut… este asa cum scrie articolul de fata, sa lasam vrajeala… spre exemplu tu de ce nu poti tine prelegeri la soldatii americani? nu ai acreditare, corect?! eh, tipul care a tinut prelegerea a avut acces la militarii sua, deci cu acordul lor, al armatei. Se urmareste indoctrinarea lor ptr. ca la momentul respectiv armata sa actioneze fara mila impotriva populatiei majoritare (we the people) care e crestina; nu ti se pare interesant ca e pe primul loc?? si hezbolah care a ucis mii de soldati sua nici nu apare pe lista? a baga capul in nisip nu ajuta!!

 3. Tristar, este un articol on wnd.com exact cu ceea ce sustine fr. Ionescu citeste-l si vei vedea ca nu esti informat destul in acest subiect.

  • PS. Pete cred ca era destul de limpede pentru cine dorea linistea si nu bagatul in seama, zic, era destul daca traduceai din explicatiile in engleza. Pastorul le-a primit mai detaliat in eMail.
   Daca stii engleza, ceea ce nu ma indoiesc, poti lectura in liniste:
   Army spokesman George Wright told Fox News that this was an “isolated incident not condoned by the Dept. of the Army.”

   “This slide was not produced by the Army and certainly does not reflect our policy or doctrine,” he said. “It was produced by an individual without anyone in the chain of command’s knowledge or permission.”

   Wright said after the complaint was lodged, the presenter deleted the slide, and apologized.

   “We consider the matter closed,” he said.

   The incident was made public by a soldier who attended the briefing. He asked for copies of the presentation and sent them to the Chaplain Alliance.

   “He considers himself an evangelical Christian and did not appreciate being classified with terrorists,” Crews told Fox News. “There was a pervasive attitude in the presentation that anything associated with religion is an extremist.”

 4. Fr. Cristi, un bun semnal de…era sa spun alarma, dar trebuie sa fie de Trezire! O singura corectare daca imi permiteti! Ați pus întrebarea: va puteți imagina asa ceva? Eu as vrea sa spun….. Ne putem imagina sa nu fim noi cei mai periculosi oameni de pe planeta? Intr-o societate care L-a scos pe Dumnezeu afara, care folosește Scriptura numai in cazuri de criza( vezi cuvantarea domnului Obama la Boston, de câte ori a citat versete din Scriptura, si apoi susține cu fiecare fibra din corpul sau legi împotriva Scripturii)! Ne putem imagina sa nu fim cei mai periculosi arunci cand nu ne supunem legilor lor marsave? Ne putem imagina sa nu fim cei mai periculosi cand TREBUIE sa mergem împotriva curentului? Asa au fost părinții noștri in RO comunista, asa ar trebui sa fim noi in USA socialista! Trebuie sa fim exemple in societate desi stim ca vom fi urati de ea! Primii la fapte bune, desi vom fi primii condamnati! Noi nu putem fi parte din aceasta lume! Si dacă ” tristarul” si ” words4wisdomIce” nu înțeleg lucrurile acestea se pare ca nu înțeleg Scripturile! Exact cum ați spus: acesta este un incident in care au fost prea plini da ravna si Mr. Wright vrea sa faca un simplu „damage control”! Uitati-va domnilor sus numiti la multele cazuri in care crestinilor li se interzic drepturile elementare si veți înțelege cine are dreptate! Si dacă încă nu credeți, contactati-l pe avocatul Mihet si verificatii agenda de lucru!
  Noi ceilalți, cei care așteptăm un cer nou si un pământ nou nu trebuie sa ne miram de toate acestea, pentru ca cetățenia noastra este in ceruri! Pana atunci sa lucram cât timp mai este har!

  • Mike, Elisa este mai desteapta decit tine. Ea a inteles ca am vrut sa spun ca in „economia” conducerii si stapinirii acestei lumi, cei ce se ocupa cu recrutarea de informatori stiu si sunt convinsi ca pot gasi asemenea elemente in mod egal, daca nu cumva mai usor la evanghelici decit la cei din lume. Spre cunostinta ta, poti citi doua carti de referinbte care nu au „greseli remediate” in ele ci documente fotocopiate in majoritate.
   Cartile se chiama Elefantul si pigmeii si Rascumpararea memoriei. Nu ma bucura faptul ca deja fr pastor a creat o opinie care si-a si recrutat primul adept (dupa Pete, bine’nteles)

   • Este trist Tristarule cum trebuie sa explici ceea ce ai vrut sa spui! Ma bucur pentru sora Elisa ca este mai desteapta, de fapt sa-ti spun un secret: sunt foarte multi oameni mai destepti ca mine a caror invataturi le citesc cu drag! Vreau sa invat de la ei! Chiar si din scrierile fr. Cristi! Am ce invata!
    Despre recomandarile tale, de cine sunt scribe cartile? Stiu cine a scris „Rascumpararea Memoriei” dar ” Elefantul si pigmeii” ? Poate ai vrut sa spui ” Pigmei si Uriasi” de Daniel Mitrofan! Trist, Tristarule!

    • Da Mike. Trebuie sa recunosc ca am scris gresit.Aveam in minte un banc in care un elefant si un soricel treceau o punte si ma gindeam sa-l scriu sau nu. Este o ilistrata buna, ce mai conteaza ca este folosita in predica sau pe blog.Si tot la capitolul carti, daca tot va preocupa lucrurile lumesti, v-ar fi de ajutor cartile scrise de securisti.Nu este gluma. Se poate incepe cu Pacepa si apoi seria de generali de dupa revolutie.Sunt unele dezvaluiri magistrale despre ce se urzeste in umbra.Abia atunci ati realiza ca de fapt pentru puterile de la conducerile tarilor, problemele si interesele evanghelicilor nu exista. Poate si din acest punct de vedere eu ma exprim destul de des cu formula”hai sa ne bagam si noi in seama” .Pe ei oricum nu-i intereseaza.
     In cazul de fata este un material scris de unul din armata, nici macar guvernamental sau senatorial sau…Casa Alba.
     Si si acesta a fost renegat de ai lui afirmindu-se clar ca nu este punctul de vedere al armatei.
     daca de la citirea initiala, materialul ar fi fost privit cu realism, acest subiect nu trebuia sa faca obiectul atentie noastre. Dar, fiindca noi am ajuns sa ne facem firma, sa ne socotim imediat cu lumea, POC…numai buna ocazia sa ne bagam in seama. Tu realizezi care este locul nostru pentru cei din lume? Daca nu, atunci trebuie sa recitim ceea ce a spus Domnul Isus ,nu fr.Ionesc, proprietar de blog.
     Mai in gluma, mai in serios, privind la luptele noastre intestine, care sunt cunoscute de cei meseriasi de la armata (asta sa fii sigur) si vazind cum ne ciorovaim pe lucruri de nimic, ma gindesc ca specialisti lor au dedus ca noi tindem la un terorism polemic, lingvistic, ba chiar arivistic nu de putine ori. (LOL) De data aceasta eu cred ca e de ris, dar cu mici ajustari poate fi si de plins.
     Fii binecuvintat de Domnul Isus.

    • Mike,
     scuze, consider epitetul atribuit mie din graba.
     Daca suntem destepti, de la Domnul suntem. 🙂
     unii sa altii.
     Eu am de la mine ,tot ce e rau . 😦
     numai de la Domnul am ceea ce e bun.

     • El, Domnul este bun, si dacă nu ar fi El de partea noastra! Oricum apreciez comentariile, si asa cum am spus am încă de învățat! :))

   • Noi suntem periculosi?
    Stiti de ce isi permit sa vorbeasca asa despre noi?
    pentru ca ne vad moi si adormiti, ca asa vrea si diavolul sa fim Caldicei !
    ca sa ne verse Domnul din gura SA.
    Satana vrea sa ne desparta cu orice pret de Dumnezeu.
    Se vor vota legi care ii vor afecta teribil, din cauza ca ne e teama ,sau ne e greu sa le aratam macar ca suntem impotriva legilor care nu mai permit perpetuarea speciei umane.
    Copiii si nepotii nostri vor avea slab exemplu in noi, nicio dirzenie.
    Noi acceptam toate legile impotriva naturii sfinte a Cuvintului.
    Nu facem nimic, numai gura pe internet.
    De ce nu adunam semnaturi impotriva legilor lor?
    Pai o sa murim de foame!
    Da o sa murim de foame, dar nu de focul vesnic.

 5. Mike,
  nu stiu cit suntem de periculosi, dar TRISTETEA mare este ca noi atit de tare ne asemanam azi cu lumea, si lumea nu ne mai uraste.
  Cred ca Tristarul a spus altceva, si anume , ca ei se refera la aceia la care pot apela in caz de nevoie, pt a imprastia idei, cind e nevoie.
  La noi, la „fostii” comunisti s-au facut unele lucruri cum am mai spus, pt ca ne afecteaza legile pt homosexuali, am luptat alaturi de ortodocsi, s-au adunat semnaturi impotriva casatoriilor sodomitilor;
  dar evanghelicii doar vorbesc,,,,
  nu fac nimic din ceea ce ar putea impiedecarea unor legi.
  Cteste ce se face in lume pt acesti sodomiti, si cit de tare suntem afectati,

  http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1226066-cum-te afecteaza-pe tine-casatoriile-intre-homosexuali-bogan-mateciuc.htm

  • Ai dreptate Elisa din nefericire! Noi artrebui sa fim, dar din nefericire nu mai suntem, sau nu toti suntem! Unul ca fr. Neamul este periculos, si mai sunt si altii pe care noi nu-i cunoastem, dar e bine ca Domnul îi cunoaște! Nu sunt pentru greve si alte metode din astea, dar dacă am fi intr-adevăr „sare si lumina” nu cred ca ar fi necesar alte metode, deși, uneori si ele ajuta! Îmi place mult o zisa: prezenta intunericului este lipsa luminii! Deci, dacă am fi lumină….nu ne-ar mira! Fii binecuvantata si fii o binecuvantare!

 6. Lista publicata de ei contine organizatiile cu „misiuni de natura violenta si extremista”. Pe ce motive ne-au inclus la „extremism si violenta”? Ca spunem oamenilor adevarul?… Dar pentru ei, oricine-ar fi, faptul ca invadeaza cu nerusinare scolile si pretind „acceptarea” sodomiei ca ceva „normal”, nu este o incalcare a legii lui Dumnezeu si un viol la adresa cetatenilor? Dar crimele ce se fac in centrele de avort, acelea ce sunt? Dar violenta si imoralitatea promovate la TV, in magazine, in reviste si in reclame, acelea ce sunt?
  Sa le fie…la amandoi obrajii!!!

 7. ARTICOLUL de mai sus este pe Hot News, oameni necredinciosi se simt afectati,pt ca nu e simplu ceea ce se face:
  un mic pasaj:

  „Adevarata victorie…
  Adevarata lupta se da pentru acceptarea si recunoasterea juridica, fortata, a homosexualitatii in viata publica si privata.

  Lupta indarjita pentru „casatoria homo” este legata in realitate de obsesia homosexualilor ca societatea sa le accepte apucaturile, si de ideea lor ca fara a fi fortati prin lege, noi n-o sa-i acceptam niciodata.

  Facand din comportamentul homosexual o chestiune legala, sub forma unei „casatorii” sau „uniuni civile”, se ajunge astfel la recunoasterea de catre stat a acestui comportament, recunoastere care atarna foarte greu in balanta.”
  Ei ne afecteaza viitorul copiilor nostri, cit de „periculosi teroriristi”sunt ei?
  Si noi, ce facem?
  Tacem, acceptind totul?

 8. Tristar sau nu,
  totul este atit de trist , ris?
  poate de noi, crestinii.
  Nu suntem cei care pe sub pamint sapam altar.
  Noi suntem in alta epoca LAODICEEA-LUX-LENE.
  Poti gasi o biserica de unde sa se raspindeasca LUMINA ?
  scopul ei principal.
  nu risul, nu incintarea, nu gluma, nu mesajul ta ra ta ta al fanfarei care cinta , dar e muta.
  Patru cintari mute in seara de rugaciune.
  Au inebunit pastorii , sau eu?
  Am spus pastorului , cum e posibil?
  poezii citite, ce eseara de poezie?
  suntem chiar analfabeti?
  Tristarule jubileaza satana, iar noi aratam ca niste paiate.

 9. mentionez ca pina acum , fanfara cinta si cu biserica, cu cuvinte, mesajul era acolo;
  ma gindesc daca mai intreaba careva pe Domnul Hristos ce sa faca la inchinare?
  cum trebuie sa ne inchinam , noi, cei din banci?
  noi care mergem la biserica sa ne inchinam si sa L slavim SI NOI pe Domnul.

 10. Gaby aici sint traistari care le place linistea asa ca please do not bother ca astia tot nu vreau sa priceapa de unde vine pericolul

  • Fiindca ai nimerit una din interpretarile pseudonumelui, iti acord respect cu o intrebare:
   – ai scris vreodata ceva care sa depasesca 3 rinduri? Si daca raspunsul este da, precizeza te rog frumos la ce se refera acel comentariu.
   Cit despre armata, ar fi frumos ca sa o lasti in seama celor vrednici sa o indeplineasca, deci nu-i vorba numai de tine.

Trackbacks/Pingbacks

 1. LOVITURĂ DE STAT ÎN SUA | Popas pentru suflet - 8 iunie 2013

  […] biblic, evanghelic (ați auzit deja despre cum ne percep serviciile de instruire ale armatei AICI și AICI), dacă nu stăm cuminți și supuși, dacă protestăm, atunci dumnealor vor avea acces […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: