ISLAMUL, RELIGIE… ”PAȘNICĂ”?

boston_suspects

Sursa foto AICI.

Nu vă pot descrie greața pe care am simțit-o de câte ori politicienii în frunte cu președinții Bush și Obama au încercat să ne convingă că islamul este o religie a păcii. După atacurile teroriste din 2001, prioritatea guvernului parcă devenise spălarea imaginii șifonate a lui Mahomed.

Eu nu mă leg în primul rând de oameni. Dar dacă religia lor îi învață la rău, atunci locul lor este împreună cu cei de-o credință cu ei, în sistemul produs de acea religie, pentru a-i gusta roadele. În comunitatea românească, noi știm ce înseamnă frustrarea de a încerca să-ți rezolvi problema legalității într-o țară unde ai venit pentru o viață mai bună. În marea lor majoritate, est-europenii creștini venerează sistemul capitalist și iubesc America. Se pare că acest lucru nu contează în politica de emigrare a acestei țări în ultimii 20 de ani.

Cei doi frați musulmani veniți din Rusia – autorii atacului din Boston – dovedesc faptul că profilul terorist nu ține neapărat de regiune ci de religie. Nu contează de unde vin și cât de rău este la ei în țară, acești fanatici sunt loiali religiei lor care îi învață să omoare cât mai mulți creștini și să îngenuncheze America. Priviți ce a devenit primăvara arabă: o iarnă islamică!

Nu sunt pentru suprimarea dreptului de a crede liber ceea ce crezi, dar dacă ceea ce crezi tu amenință însăși civilizația care îți permite acest drept, locul tău nu este în acea țară. Vă dați seama că acești doi tinerei aveau statut de refugiați? Că se înfruptau din beneficiile libertății de a fi în America? Când li s-a pus pata nimic nu a mai contat, exact cum a fost cazul teroriștilor din Septembrie, 2001.

Din nefericire, în tot acest timp, administrația americană a tăcut complice atunci când un pastor creștin iranian era și încă este persecutat și închis pentru credința sa.

Concluzia mea este că islamul nu este o religie pașnică ci un crez demonic în directă legătură cu iadul! Musulmanilor le putem compătimi sufletele și putem să facem totul pentru convertirea lor, dar nu avem dreptul să ne imaginăm că sunt oameni ca noi, toți ceilalți. O fostă colegă de liceu a unuia din acești criminali era pur și simplu șocată aducându-și aminte ce băiat de treabă era… Da, sunt de treabă până le sună clopoțelul și își dau jos masca.

UPDATE:

Culmea ironiei, imaginile spun că mașina în care teroriștii au încercat să scape purta o etichetă COEXIST…

coexistSursa foto AICI.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

2 răspunsuri sa “ISLAMUL, RELIGIE… ”PAȘNICĂ”?”

  1. Vechea poveste cu musulmanii! Ei comit acte teroriste impotriva evreilor si a crestinilor, dup-aceea autoritatile urmaresc si vaneaza pe cei direct implicati in acel act, ca apoi alti musulmani sa le iau locul! Si iar o luam de la capat!…
    Ca si gropile de gunoi, pline de sobolani, de la marginea oraselor! Hai sa lichidam pe cei 2-3 sobolani care au patruns in oras si au furat branza, crezand ca scapam de sobolanime, dar ignoram gunoiul care-i alimenteaza pe ceilalti!
    Ar trebui ca toti musulmanii Americii sa fie luati din scurt, si cei care nu sustin valorile iudeo-crestine sa plece de unde au venit, pe cheltuiala lor si a tarii din care provin!

  2. Ce s-ar mai fii bucurat liberalii daca erau ceva extemisti americani .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: