CUM POȚI GĂSI BISERICA LA CARE SĂ MERGI

Nu sunt neapărat împotriva conceptului de social-media în asociere cu bisericile de azi. Folosim internetul, avem pagina noastră, suntem pe Facebook și pe Twitter. Totuși, cred că este indicat să observăm fenomenul și de unde ne privește social-media

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

5 răspunsuri sa “CUM POȚI GĂSI BISERICA LA CARE SĂ MERGI”

 1. O problema ar putea aparea prin faptul ca ceea ce tine de it: microsoft, facebook, google, youtube sunt patronate de persoane atee si cu o agenda homosexuala. Nu detaliez dar se poate cerceta.

  Nu care cumva sa invatam pe oameni ca se poate partasie doar prin internet si mai tarziu sa ne trezim ca internetul nu e al nostru.

 2. Apostolul Pavel vorbeste de „omul dinauntru”. Nu cred ca-i usor sa hranesti omul dinauntru prin „partasia electronica” de la internet. Mai repede as crede ca aceasta convenienta, de-a sta acasa in fatza ecranului, lucreaza in favoarea firii pamantesti si in detrimentul omului dinauntru.

 3. IEREMIA 7:4 Nu va hraniti cu nadejdi inselatoare, zicand :” Acesta e Templul Domnului , Templul Domnului , Templul Domnului !…….7:11–”-Este Casa aceasta peste care este chemat Numele Meu , o pestera de talhari inaintea voastra ?” ” Eu insumi vad lucrul acesta , zice Domnul . ”Ieremia 5: 30, 31–Grozave lucruri, uracioase lucruri se fac in tara. Prorocii prorocescneadevaruri , preotii stapanesc cu ajutorul lor, si poporului Meu ii plac aceste lucruri , dar ce veti face la urma ?….––––––––––––––Domnul ISUS insusi , a folosit cam aceleasi cuvinte cand i-a certat la Templu rasturnandu-le mesele…!––––––––––––––––– Nu toate adunarile se incadreaza in vers. de mai sus ! Dar pt cei care sunt prinsi ca intr-o ” menghina ” pt o vreme , ,consider ca e OK , sa beneficieze la maxim de internet ascultand : Virgil Neagu , E Fedur ,L. Mitoi ,N. Filip (TM) ,N Brie ,C Ionescu , David Jeremiah , J.B. Mc Gee etc.

  • Pentru prima oara sunt vizitator pe acest website..oarecum postat de un prieten, de pe pagina de Facebook.si ca sa vad ,ca mai nou,,, Internetu devine oarecum un fel de biserica..
   De unde atata prostie ..?!!
   Eu ,, cred, ca Casa Lui Dumnezeu este o ,multime de oameni adunati la un loc,ascultand cuvantu Lui Dumnezeu, frangand painea,stand in rugaciune ,,si laudand pe Dumnezeu..
   Acolo unde numele Lui Dumnezeu este chemat ,El va veni,,Acolo unde 2-3 sunt adunati in Numele Lui Dumnezeu,,El Dumnezeu este acolo..
   Cine suntem noi sa schimbam.. cuvantu Lui Dumnezeu?
   E bine ca se aduce cavantu lui Dumnezeu prin intermediul mass media..tv-internet-radio ..
   dar sa nu uitati..credinciosi ..au nevoie sa se imbarbateze,,,sa se incurajeze..sa relationeze unii cu altii..uitativa la prima biserica din Faptele Apostolilor..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: