JOI, 2 MAI – ZIUA NAȚIONALĂ DE RUGĂCIUNE – MESAJ DE LA HORAȚIO MIHEȚ

Natl-Day-of-Prayer-Banner

Sursa foto AICI.

Dragi prieteni,

Joia aceasta (Mai 2) observam Ziua Nationala de Rugaciune, o zi pusa de o parte odata pe an in care poporul American se inchina Domnului si cheama Numele Lui Atotputernic.

Dumnezeu ne-a daruit o noua victorie cu aceasta ocazie!
Clientul nostru, „Mission Miami” este o organizatie de biserici Crestine care au cerut permisiunea sa foloseasca un parc public in North Miami pentru ca sa organizeze un eveniment de rugaciune, Joi.  Organizatia ateista „Freedom From Religion Foundation” a aflat de acest eveniment, si a trimis Consiliului Municipal o plangere legala, in care a amenintat un litigiu constitutional impotriva orasului daca ingaduie Crestinilor sa foloseasca parcul si statia de sonor.  Ateistii mentin ca „separarea dintre biserica si stat” nu permite statului sa obvserve o zi de rugaciune, si nu permite Crestinilor sa foloseasca locuri si lucruri publice pentru rugaciune.  In sistemul lor tiranic, orice alta organizatie seculara este binevenita in public, dar Crestinii sunt anatema.
Dupa ce a primit aceasta amenintare, Consiliul Municipal a anuntat ca va tine un vot sa decida soarta lui Mission Miami.  Ne-am implicat de partea copiilor lui Dumnezeu, si am educat Consiliul ca „separarea intre biserica si stat” nu apare nicaieri in Constitutia Americii, ci este doar o minciuna confectionata de niste impostori constitutionali.  Le-am explicat ca Curtea Suprema a Americii a decis ca Libertatea de Cuvant garantata sub Constitutie este valabila (in special) si pentru Cuvantul Religios.  Crestinii nu sunt orfani constitutionali care trebuie inchisi in bisericutele lor, ci au acelasi drept la spatiul public ca si orice alt grup.
Am oferit conducerii orasului sa ii aparam pro bono, adica total gratuit, daca ei vor lua decizia corecta si sunt dati in judecata de ateisti.  Le-am spus in acelasi timp ca daca discrimineaza impotriva Crestinilor, avem o instanta legala de urgenta deja pregatita pentru a revendica Constitutia si Libertatea Religioasa.
Vestea buna este ca Consiliu Municipal a votat, si a decis sa ingaduie Crestinilor sa se roage in parcul din North Miami!  Ateistii au fost trimisi acasa tot asa cum au venit – cu mainile goale.
Slava Domnului pentru aceasta victorie!  Fie ca Numele Lui Sfant sa fie chemat si laudat Joi in North Miami si pretutindeni.
Va incurajez sa participati si sa organizati astfel de evenimente in comunitatile voastre, pe baza promisiunii facute de Domnul la 2 Cronici 7:14:
„Daca poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga, si va cauta Fata Mea, si se va abate dela caile lui rele, il voi asculta din ceruri, ii voi ierta pacatul, si-i voi tamadui tara.”
Amin si Amin!

Al Vostru Pentru Libertate,
Horatio G. Mihet  
President
  

Centru de Libertate American Roman (CLAR)

Senior Litigation Counsel 
    
Liberty Counsel

P.O. Box. 540774
Orlando, FL 32854
1-800-671-1776
www.LC.org * hmihet@lc.org

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

Un răspuns sa “JOI, 2 MAI – ZIUA NAȚIONALĂ DE RUGĂCIUNE – MESAJ DE LA HORAȚIO MIHEȚ”

  1. P.S. Poate este prea pretentios spus, dar imi permit sa sugerez o redefinire a credintei, pe linga perfectiunea celei biblice, adaptata la zilele noastre.
    Credinta – faptele noastre care arata cum, ce si cit am inteles ca avem de implinit din cuvintul scrispturilor sfinte.
    Ma gindesc ca daca raminem doar la vorbe, fie ele cit de iscusite si de documentate, credinta va fi tot vorbe. Nu ap Iacov ci Duhul Sfint stia la ce vom ajunge in 2013, iar Duhul Sfint nu dorea si nu doreste sa gestioneze o credinta moarta in dreptul nostru.
    Fie ca Duhul Sfint sa calauzeasca tot mai multi crestini spre o adevarata lupta pentru imparatia lui Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: