DESFRÂNAȚII LA POMANA DREPTURILOR

same_sexOrice lege care facilitează beneficii pentru familii este un act de susținere a valorilor tradiționale creștine și chiar, pur și simplu, umane. Prin anii 90, atunci când nici un stat nu legiferase căsătoriile între persoanele de același sex, guvernul american a votat o lege întru apărarea familiei, prin care beneficiile erau mandatate doar pentru familiile normale (am înlocuit intenționat ”tradițional” cu ”normal”, mi se pare corect).

Din aproape în aproape, legea a fost contestată până la Curtea Supremă SUA, care a anulat-o pe motiv de discriminare. Fiind în America în ultimii 26 de ani, am văzut cu ochii mei degradarea morală accelerată a acestei societăți.

Clasa politică, sistemul de învățământ, media, sistemul judiciar, armata și, din ce în ce mai mult, exponenții instituțiilor religioase au trecut de la interdicție la toleranță, de la toleranță la acceptare, de la acceptare la promovare, de la promovare la celebrare și, acum, de la celebrare la legiferare. La vestea deciziei luate la limită (5-4) de judecătorii Curții Supreme, clopotele Catedralei Naționale din Washington DC au anunțat cu aplomb… probabil una dintre cele mai adânci apostazii din istorie. Apostazie care are majoritatea populației americane, complice devotat. Grotesc!

gay_marriageSursa foto AICI.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

4 răspunsuri sa “DESFRÂNAȚII LA POMANA DREPTURILOR”

 1. „De aceea, Dumnezeu i -a lăsat pradă necurăţiei, să urmeze poftele inimilor lor”

  Asa trebuie sa fie ca sa se implineasca ceea ce Biblia ne spune…

  Cu permisiunea dvs:

  http://delightintruth.com/2013/06/26/doma-unconstitutional/

 2. Ma ingrozesc de ziua in care ultimul Stat din Uniune (Texas ?), va legifera sodomismul !.Apoi ma ingrozeste ziua in care voi auzi ca un desfranat homosexual ori unul pretins din neamului nostru, ce poseda si cetatenia americana, din pur interes devolesc si material ,pentru o suma de bani ,va intina si pangari legamantul matrimonial hotarat de Dumnezeu !. Isi va putea aduce prin casatorie legala, din Romania, „un sot ori o sotie” de acelasi sex !. Intradevar, paharul scursorilor abominabile , murdariilor si intinaciunilor necredintei si sfidarii Usii Harului isi acumuleaza galore ultimele picaturi inainte de revarsare .Deja suntem martori oculari a implinirii profetiilor Apocalipsei , inclusi si noi cei mai varsnici ca participanti ai ULTIMEI GENERATII !. Doamne ai mila atat de America cat si de Romania !.

 3. In urma cu vreo 10 ani si mai bine, mai multi prieteni si cunoscuti mi-au spus ca sunt prost deoarece am decis sa-mi cresc copiii in Romania, cu toate ca as fi putut alege sa-i cresc in USA sau intr-o tara din Europa de Vest.
  Vazand insa cum merg lucrulile, continui sa cred ca am luat decizia corecta, cu toate ca nici Romania nu este straina de taina faradelegii.
  Oricum, cred ca vremea de libertate pentru crestini este tot mai aproape de sfarsit.
  Avem de nevoie de intelepciune si putere pentru a putea face fata la ceea ce urmeaza.
  Doamne ajuta-ne sa ramanem pe mijlocul cararii neprihanirii !

 4. Iata cum se implineste astazi, profetia lui Isaiah– 59-(1 -15) Dar slava Domnului ca pentru cei neprihaniti e o veste buna -vers(20) The Redeemer will come to Zion, And to those who turn from transgression in Jacob, Says the Lord .-

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: