EVANGHELIZARE LA DOROȚCAIA

Lângă fundația începută (săpăturile, cofragul și armătura pentru pereți gata; s-a început turnarea betonului: într-o singură zi!), a avut loc serviciul de evanghelizare la care au participat aprox. 300 de oameni, cam 10% din populația localității Doroțcaia!
Grupul Vestea Bună, corul Bisericii Filadelfia – Chișinău și fratele Doru Gîrboan au cântat spre slava Domnului. Mesajul a fost din Ioan 4.
La chemarea pastorului Doru Cârdei, șapte persoane l-au primit pe Domnul.
Câteva poze:

20130713-224341.jpg

20130713-224410.jpg

20130713-224423.jpg

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

3 răspunsuri sa “EVANGHELIZARE LA DOROȚCAIA”

  1. Emoţionant! se zideşte biserica şi fizic, şi spiritual.

    • Tatal meu s-a nascut intr-un sat nu departe de Chisinau, si iainte de ultimul razb. mondial s-a refugiat in Ardeal, unde s-a si casatorit.El mi-a povestit cum a fost dus cu armata romana pe front la batalia dela Cotul Donului (probabil langa Stalingrad). Acolo a vazut cu ochii lui cum au fost omorati mii de camarazi (se spune ca peste 100 de mii). Tatal meu a crescut intr-o familie de basarabeni, care nu cunosteau Cuvantul Domnului, doar unele traditii.El mi-a povestit cum, acolo, pe campul de lupta, vazand ca au fost incercuiti, si nu era nici o speranta de scapare, a facut o rugaciune lui Dumnezeu sa-l ajute, si sa-l scape, promitandu-I ca daca se va intoarce la familie, va cauta sa afle care este Voia Lui, si-L va urma pe Domnul Hristos pentru tot restul vietii. El mi-a spus ca la scurt timp dupa aceasta rugaciune, a vazut un cal razlet care s-a ratacit, pe care a reusit sa-l prinda, iar cu acel cal a innotat prin mlastini de netrecut, a iesit afara din acea incercuire, si s-a intors acasa. La scurt timp, cercetand Sfanta Scriptura, si la indemnul unor rudenii (dupa cate i-mi amintesc, baptisti), a fost botezat in apa, iar ceva mai tarziu, noaptea, cand facea de serviciu la telefon, Domnul l-a botezat si cu Duhul Sfant. Prin Harul lui Dumnezeu a deschis prima biserica penticostala in orasul Ludus, Jud. Mures, pe care a pastorit-o mai multi ani, cu toate greutatile pe care le-a indurat, din cauza regimului comunist. Am spus toate astea, amintindu-mi ca el a avut o mare dorinta sa-si viziteze rudeniile si prietenii de dincolo de Prut, si sa le predice Evanghelia, dar autoritatile nu i-au aprobat. Ma bucur ca Dumnezeu a deschis aceasta usa de Har pe meleagurile unde el s-a nascut si a trait, si sunt sigur ca daca ar fi in viata s-ar bucura mult. Bunul Dumnezeu sa binecuvinteze si sa rasplateasca din belsug tuturor celor care s-au sacrificat si contribuie pe orice cala la inaintarea Imparatiei Lui, acolo la Dorotzcaia, si in Republica Moldova.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: