CENTURA BIBLICĂ A SLĂBIT ÎN AMERICA

Centura Biblică, culoarul evanghelic conservator din mijlocul Americii este gata să cedeze sub presiunile secularismului, a unei societăți care coboară standardele morale și se leapădă de valorile care încă o caracterizau acum câțiva ani.

Cel puțin așa spune Russell Moore, liderul brațului politic al Convenției Baptiste de Sud, cea mai mare organizație religioasă non catolică de pe continentul Nord American (17 milioane de membri).

Articolul publicat în Wall Street Jurnal a ridicat sprîncenele multora, mai ales că Russell afirmă că acest fenomen are o încărcătură pozitivă. Sigur, este rău pentru America, dar este bine pentru biserici. ”Nu mai suntem majoritatea morală, am devenit minoritatea profetică”, declară Russell.

Care este partea pozitivă? Bătălia, afirmă el, nu va fi câștigată în Washington! A trecut vremea implicării în politică a blocului electoral evanghelic, devenit în ultimii ani irelevant. Acum, lupta trebuie purtată la nivel personal și al bisericilor locale, prin convertirea oamenilor la valorile creștine.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

Un răspuns sa “CENTURA BIBLICĂ A SLĂBIT ÎN AMERICA”

  1. … lepadarea Bisericii inainte de aparitia lui anticrist … 2 Tesaloniceni

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: