POPAS PENTRU SUFLET – GÂNDURI DE VIITOR

Cum era de așteptat, modul sporadic în care am scris în ultimele câteva luni și chiar tăcerea din ultimele săptămâni au ridicat ceva perechi de sprâncene.

Închid blogul, m-a amenințat cineva, sunt bolnav, dezamăgit, obosit, am început să-mi pun probleme existențiale, iată doar câteva din supozițiile cititorilor.

Nu, nu sunt bolnav (n-am fost la doctor de ani de zile – în afară de dentist și oftalmolog – deci n-am nimic!… 🙂 ), amenințările nu le bag în seamă, nu se închide blogul, iar întrebări existențiale nu mai îmi pun de mult.

Adevărul este că, fiind plecat aproape toată luna August și la începutul lui Septembrie, accesul meu la internet nu s-a potrivit întotdeauna cu disponibilitatea de a scrie. În ultimele două săptămâni am avut alegeri de comitet și reconfirmare pastorală în biserică. În timpul programului electoral, prea puține alte subiecte îmi atrag atenția… 🙂

Pe de altă parte, după o experiență de trei ani, consider că este momentul să structurez puțin diferit modul în care voi activa în acest spațiu.

Cu ajutorul Domnului, intenționez ca în fiecare dimineață să ofer o platformă devoțională, incluzând câteva gânduri motivatoare, lista mea personală de rugăciune pentru ziua respectivă și un scurt articol pentru suflet.

Atunci când vor apărea subiecte și circumstanțe care cer o reacție, nicio grijă, voi interveni cu un articol special.

În măsura în care voi fi avizat cu privire la anumite evenimente legitime, care merită atenție și participare (din punctul meu de vedere), le voi publica.

De asemenea, periodic, voi publica articole de interes ale unora din colaboratorii mei (inclusiv în limba engleză).

În încheiere, doresc să reasigur baza de cititori ai acestui blog că sunt același în principii (în caracter încercăm și ar trebui să ne schimbăm mereu în mai bine!) și le mulțumesc pentru faptul că au menținut rata de în jur de o mie de accesări, zilnic, în ciuda faptului că nu au avut nimic nou de citit.

Da, încă un amănunt, noul format de publicare începe cu data de 1 Octombrie. Fiți binecuvântați!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

13 răspunsuri sa “POPAS PENTRU SUFLET – GÂNDURI DE VIITOR”

 1. Doamne ajuta, Doamne da izbanda! 🙂

 2. Mult har, pace sfanta si multe multe binecuvantari va doresc fr. pastor. Sant tare bucuros sa va revedem in lumea crestina virtuala. Poate nu exagerez prea mult daca va scriu ca chiar si in ultima vreme v-am accesat aproape zilnic blogul D-tra in speranta caci gasesc ceva nou mangaietor pentru sufletul meu. Nu imi sta in caracter sa umblu cu periuta dar va asigur ca vin pe pagina D-tra ca la un izvor de munte cu apa cristalina in arsita zilei toride. Stiti eu sant sigur ca si in lumea virtuala mai aveti o biserica de hranit spiritual poate numeric dublu fata de cea pe care o pasoriti,chiar daca nu ne amestecam in toate discutiile ca doar nici in adunare nu sant toti ujitori.Cred ca majoritatea o formam ascultatorii adica cititorii Si bine ar fi sa fim si implinitorii celor bune invatate pe blogul D-tra ca slava Domnului este din belsug ce sa invatam. Inca o afirmatie si apoi inchei. Ne santeti de mare ajutor celor care santem aici in America cu timple argintii si ne impacam mai greu cu engleza asfel ca fugim acolo unde auzim o vorba buna in limba noastra dulce romaneasca. Inchei cu urarea ca Domnul sa va binecuvinteze cu putere,sanatate si intelepiune divina ca cele promise mai sus sa devina realitate de zi cu zi pe care o asteptam cu nerabdare. Fiti binecuvantat.

 3. Domnul Dumnezeu sa va binecuvinteze cu mult har si pace.

 4. sunt foarte bucuros ca sa stiu asta si ca sunte-ti aproape de noi DOMNUL SA VA INTAREASCA SI SA VA DEEA BIRUINTA IN TOT CEEA CE VETI FACE. GBU O ZI BINECUVANTATA. MARC ROMANIA.

 5. Domnul sa va dea..si vointa si infaptuirea..lucrurilor propuse in viitor.
  De curand am ascultat un CD privind expierenta ce a avut-o sora V.din Arad ,fiind pe patul de spital,unde Domnul sa atins de ea si a vindecat-o. In marturisirea facuta de ea, a subliniat faptul ca Domnul Isus I-a atras atentia de mai multe ori asupra transmiterii mesajului catre fr.pastori,prin care SE CERE O REFORMA IMEDIATA IN ADUNARILE NEOPROTESTANTE. Intrebarea mea este urmatoarea;
  Aveti cunostinta de mesajul respective si vreti sa-l pune-ti in practica pe viitor?
  Domnul sa va binecuvanteze.

 6. Slăvit fie Domnul!

  Fie ca bunul Dumnezeu sa va întărească și sa-I fiți de folos, și pentru multi care va apreciază în ceea ce faceți cu ințelepciune și discernământ.

  Al Domnului să fie lauda, cinstea, slava în vecii vecilor!

 7. Congratulations ptr. procentajul inalt (aproape 90) cu care a-ti primit re-confirmarea si deasemenea pentru noul full time assistant pastor , fr. Adi Tise. God bless you.

 8. http://www.faracompromis.ro/idolatria-pozelor-postate-pe-facebook/
  O postare foarte obiectiva privitor la facebook,
  de Alin Lolos, fost iluzionist, care s a dedicat in intregime Domnului;
  predica pe strada in Bucuresti, la statia de Metrou, si ma bucur ca l-au primit si la Antena 2;
  sa fie o pilda pentru tinerii de astazi, carora nu le mai place adevarata inchinare,
  devenind superficiali , dorind o viata cit mai usoara si lipsita de responsabilitati.
  Domnul sa ne ajute pe toti la o reincarcare cu focul dragostei dintii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: