DORINȚA DE A CÂȘTIGA SUFLETE (14 OCTOMBRIE, 2013)

Ieri am avut o zi încărcată. Împreună cu fanfara, dimineața, am vizitat o frumoasă biserică de frați ucraineni. Seara am avut un deosebit timp de părtășie la noi, o atmosferă binecuvântată la serviciul de închinare. Un fapt interesant, pe la jumătatea programului am primit un bilet în care cineva ne chema să ne rugăm pentru o doamnă pe care o chema la biserică, dar în fața căreia mereu stăteau piedici sau… scuze. Cine a trimis biletul dorea din toată inima întoarcerea la Domnul a acelui suflet.

Am fost înviorat că mai sunt credincioși cu asemenea dorințe, dar și întristat că din ce în ce mai puțini. Pentru un om născut din nou, credincios mântuit, nu trebuie să fie o altă prioritate mai mare decât câștigarea de suflete.

Când acesta merge la școală sau la locul de muncă, în primul rând nu este student, strungar, șofer, constructor, inginer, doctor etc., ci un copil al lui Dumnezeu la vânătoare de suflete pentru Împărăție.

Ar fi de dorit să ne rugăm pentru cât mai mulți care nu-L cunosc pe Dumnezeu! Ar fi de dorit să mărturisim mai mult pe Domnul celor nemântuiți! Ca să avem pentru cine ne ruga…

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

3 răspunsuri sa “DORINȚA DE A CÂȘTIGA SUFLETE (14 OCTOMBRIE, 2013)”

 1. Se va inregistra serviciul de dupa masa cred, daca spuneti ca a fost asa de minunat!
  Mi ar fi drag sa „particip” si eu, desi mai tirziu, pt.ca la noi era deja noapte. 🙂
  Imi puteti spune unde putem gasi muzica”de demult”?
  Multumesc si Domnul sa va binecuvinteze !

 2. În lume sunt peste 2000 de limbi vorbit în care nu există nimic din Biblie tradus. Cum vor afla adevărul fară Scriptură?

  Și tu poți să te implici! Poți să mergi, poți să te rogi, poți să susți financiar! Contactează-ne la info(at)wycliffe.org sau pe sit-ul nostru wycliffe.ro

  Wycliffe România, misiune transculturală, în colaborare cu biserici locale, organizații și indivizi din România și din lumea întreagă, prin traduceri, instruiri în folosirea Scripturilor și multe alte domenii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: